קוד חולה כרוני

לזר

New member
לא משנה הקוד הכרוני

גם בלידיו אנו חולים כרוניים והמחשב של הקופה אפילו יודע זאת. אני לא אוהב להיות קוד, אבל אני באמת כרוני

mickey15

New member
כן אני במכבי...

נראה לי שלזה את מתכוונת... בגלל שיש לי מחלה כרונית וגם לאחותי אבל זה לא ממש משנה אז בגלל שאנחנו קונים הרבה תרופות שלצערי עולות המון המון כסף אז מכבי מספסד את זה ויוצא שאנחנו משלמים רק 200 ש"ח בחודש או משו כזה... לזה התכוונת?

זה בכל קופ"ח ../images/Emo12.gif

רק שהסיבסוד הוא 600 ש"ח לשלושה חודשים וסליחה חן שאני מתקנת. אבל שימו
אם אתם קונים בחודש אחד ב-550 ש"ח ואז חודשיים לא' לא תקבלו החזר. לכל אלו שחשבו שיוכלו לקנות ציוד במרוכז ולהרוויח

mickey15

New member
אהה...

אולי בגלל שגם אני עם מחלה כרונית וגם אחותי אז זה מגיע ל200 ש"ח...אין לי מושג...

kiticat

New member
רק הסטיקים, הדוקרנים

וגלוקופז' לפני יומיים הגיע לי לפחות ל240 שקל. לחודש- הרופא לא רוצה לרשום לי ליותר מזה. אז אני לא יכולה לקנות לי במרוכז. אבל כשמוסיפים גם את המזרקים ואת האינוסלין- זה כבר מרוויח....

לזר

New member
הנה החוק...

הסכום המכסימלי שחולה כרוני משלם בחודש עומד על 220 ש"ח. לשימת ליבכם הדבר שמדובר רק בתרופות השייכות למחלה הכרונית. הקופה שלי מחייבת אותי במחיר מלא כל חודש. בחודש השלישי אני מקבל תרופות על סכום 0. לא בכל קופה נהוג כך, אבל החוק מדבר על 220 ש"ח לחודש גג כאמור. רק בריאות

hilapo

New member
לכן שווה להיות במכבי זהב אני מקבלת

הנחה עצומה לדוגמא: 3 חבילות סטיקים + 1 חבילת אינסולין{של 5 אמפולות} שהכל מספיק לי לחודש ושבועיים בערך. יוצא לי 100 שח' .

Lady Spring

New member
../images/Emo12.gifבכללית זה הרבה יותר זול

3 חבילות סטיקים = 33 ש"ח. חבילת אינסולין = 11 ש"ח. --------- 44 ש"ח

newKiticat

New member
טוב... אני בעייתית

2-3 קופסאות של גלוקופז' 5 קופסאות סטיקים קופסא וחצי של דוקרנים 2 קופסאות של מחטים ולפחות 7 אמפולות של אינוסלין (הומלין והומולוג). בעייתית ויקרה... כבר אמרתי?

Lady Spring

New member
למה בעייתית ? לא, פשוט התייחסתי

להודעה של halipo שדיברה על מכבי. כולנו זקוקים לדוקרנים, למחטים. רק שהיא הזכירה מחירים אז זה היה נראה לי קצת מוגזם. בכללית גם המחטים / מזרקים / אלכוהול הכל חינם. טוב, אבל לא באנו לדבר על הכללית. עוד תחשבו שאני מטעמם.... שבת שלום לכולם.

hilapo

New member
אני גם חושבת שזה נורא תלוי בסוג

יש סטיקים יותר יקרים ויש יקרים פחות כנ"ל גם האינסולין.... בכל אופן 44 ש"ח זה ממש זול. דרך אגב מה זה גלוקופז'????

למעלה