נראה לי שלזה את מתכוונת... בגלל שיש לי מחלה כרונית וגם לאחותי אבל זה לא ממש משנה אז בגלל שאנחנו קונים הרבה תרופות שלצערי עולות המון המון כסף אז מכבי מספסד את זה ויוצא שאנחנו משלמים רק 200 ש"ח בחודש או משו כזה... לזה התכוונת?
וגלוקופז' לפני יומיים הגיע לי לפחות ל240 שקל. לחודש- הרופא לא רוצה לרשום לי ליותר מזה. אז אני לא יכולה לקנות לי במרוכז. אבל כשמוסיפים גם את המזרקים ואת האינוסלין- זה כבר מרוויח....
הסכום המכסימלי שחולה כרוני משלם בחודש עומד על 220 ש"ח. לשימת ליבכם הדבר שמדובר רק בתרופות השייכות למחלה הכרונית. הקופה שלי מחייבת אותי במחיר מלא כל חודש. בחודש השלישי אני מקבל תרופות על סכום 0. לא בכל קופה נהוג כך, אבל החוק מדבר על 220 ש"ח לחודש גג כאמור. רק בריאות
2-3 קופסאות של גלוקופז' 5 קופסאות סטיקים קופסא וחצי של דוקרנים 2 קופסאות של מחטים ולפחות 7 אמפולות של אינוסלין (הומלין והומולוג). בעייתית ויקרה... כבר אמרתי?
להודעה של halipo שדיברה על מכבי. כולנו זקוקים לדוקרנים, למחטים. רק שהיא הזכירה מחירים אז זה היה נראה לי קצת מוגזם. בכללית גם המחטים / מזרקים / אלכוהול הכל חינם. טוב, אבל לא באנו לדבר על הכללית. עוד תחשבו שאני מטעמם.... שבת שלום לכולם.