קוד גיס 13~ ^^

DeathD

New member
שאלה בקשר לקוד ג'יס...

אוקי אני מפגר, לא, באמת. אני רואה קוד ג'יס, ונהנה, אבל לא הבנתי ממש מה הפואנטה? הבנתי בריטים שהשתלטו על היפנים וקראו להם AREA 11... אבל מי הוא בריטי ומי הוא יפני? מי נלחם בבריטים? מי הרע ומי הטוב? בבקשה הסברים?

LoVe in Ron

New member
אהממ.. עד כמה שאני הבנתי../images/Emo58.gif

(שזה לא הרבה XD) אהמ, הבריטים השתלטו על יפן לפני מלאמלא זמן. ואז, בגלל שיפן היא חלק מהאיפמריה הבריטית, חלק מהבריטים באו להתיישב ביפן ולהקים ערים וכו' וכו'. אז למשל - הביצפר של לולו ושירלי זה בצפר בריטי של בריטים שבאו מבריטניה והתיישבו ביפן, יע? אוקיי, עכשיו כמובן שיש עדיין יפנים (elevens לול) שנשארו ביפן... הם גרים בערים ההרוסות האלו... בגלל שאין להם ממש זכויות ולא מתייחסים אליהם כאזרחים או משהו >,>" נראה לי >,>" בכל מקרה חלק מהיפנים הם אנשים כמו אוגי וקאלן וכל החברים במסדר האבירים השחורים.... ויש עדיין צבא יפני שנקרא The Jappanese Liberate Front שעדיין מנסה להילחם נגד בריטניה. אז הצבא של בריטניה נמצא ביפן (אזור 11 XD) כדי להשליט עליהם סדר. אז מה שקורה כרגע זה בעצם הצבא היפני נלחם נגד הבריטי. ולולו והאבירים השחורים שלו נדחפים כמובן לכל קרב שרק אפשר XD (כל מה שלולו רוצה כמובן זה נקמה על מות אימו ושיהיה שלום בעולם כדי שאחותו תוכל להיות מאושרת >,>) המ זהו בעצם ואני מקווה שזה נכון... ס__ס" בקשר למי "רע" ומי "טוב", תצטרך להחליט בעצמך (; זה כל הפואנטה XDD

Kawaii Baka

New member
../images/Emo58.gif כמה תוספות קטנות

יש גם את עניין ה"בריטים-בסימן-שאלה", שהם בעצם תושבים מקומיים באימפריה שכתוצאה משירות נאמן לאימפריה (בדומה למה שהרומאים עשו בזמנו) קיבלו מעמד ביניים המספק להם ברמת העיקרון זכויות זהות לאזרח בריטי רגיל. מעבר לJLF, יש עוד מספר לא מבוטל של אירגוני מחתרת שפועלים נגד השילטון הבריטי. הJLF הוא המרכזי והבולט ביותר בגלל שהוא מורכב מיוצאי הצבא היפני, מה שמקנה לו ברמת העיקרון יתרון - לא שזה עזר להם הרבה כפי שאפשר לראות.

JeeChan

New member
פרק גאוני *_* ../images/Emo58.gif

הראו את הצד היותר אנושי של לאולוצ'יו ושירלי עומדת לגלות לגבי זהותו האמתית של זרו ;; זה פשוט היה פרק טוב. הפתיחה והסיום החדשים לא ממש משהו :/

LoVe in Ron

New member
לולו3>../images/Emo58.gif

אז לולו מתחרט קצת על מה שעשה רק בגלל שמהשמה שירלי נישקה אותו >,> ניע~ אז מה ^^ אחרי השיחה עם שיטצו הוא חוזר לעצמו 33> והולך להרוג עוד קצת בריטים ולהביס את קורנלייה XDD וסוזאקו (אהמשאורןאהמ) רק שונא אותו יותר ויותר P: אוה ושיטצו קיבלה צ'יז-קון!!! 33> גמני רוצההה ;; ותפוזי-קון עדיין לא מת ;; אני אומרת לכם, נו!! קאלן 3> היחידה הנורמלית בסדרה הזאת 3> לויד-סאן מזכיר לי את פאי לפני שהיה אימו ;; אממ מה עוד P: האיש ההוא מהטלויזיה קצת פסיכי ס,ס ומיזה האיש עם השיער הלבן? ס,ס אהה, אהבתי את הפתיח ^^" למרות שאין הרבה תמונות חדשות >,> ניע, תאוריה ---> מעכשיו שירלי הולכת לשנוא את לולו כי הוא רצח את אביה P: וזה יפתח את הדרך בשביל שקאלן תיהיה עם לולו, ניאמ? ^,,^

למעלה