קודם כל

קודם כל

סליחה שאני פותחת הודעה חדשה אבל השיעמום הניב פרי-כמו שאומרים. חמשירים שאני המצאתי :] מרוב שזה דפוק, אפשר להגיד שזה מצחיק :]] אה-הא!!!! אדם- אוי אדם,הסולן המושלם, אין כמוהו בעולם, שמענו שבנות אתה אוהב לחרמן, במיוחד את המוזה שלך ג'יין. אני רוצה לפרוט על מיתריך, ואוי תראה, ג'יימס מאחוריך! ג'יימס- ג'יימס עם השיער הגולש תיזהר רק לא לדרוך על מוקש. בהתחלה חשבתי שאתה מתופף- ואז התברר שגם רצפה אתה לא שוטף. דבר אחד-קטן כמסר האם אתה חופף בשמפו 10?! מיקי- מיקי הבסיסט המיוחד, כאילו מכדור אחר נחת, שיער לו כמו של ג'יימס, שבו הוא לא משקיע, שמעתי שמעריצה עליו הקיאה! ריאן- את ריאן אני אוהבים, הוא אחד מהכוכבים, לתופף ולזמר הוא יודע, ואיזה שיר נשיר,הוא קובע. עם משקפיים הוא נראה חכם, ואני אומרים:"ריאן המושלם!!!" ג'סי- ג'סי הקלידן הרומנטי, "כזה חתיך!" אני חשבתי. ג'סי שלנו אחלה בחור, נקווה שאין לו לב שבור. אנו את ג'סי כל כך אוהבים- כדי לפגוש אותו נרביץ לשוטרים.

א ניצן

New member
../images/Emo39.gif חחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חן מה השיעמום עשה לך

חחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

אבלל..משו קטנטן..כתבת פה: ריאן- את ריאן אני אוהבים, הוא אחד מהכוכבים, לתופף ולזמר הוא יודע, ואיזה שיר נשיר,הוא קובע. עם משקפיים הוא נראה חכם, ואני אומרים:"ריאן המושלם!!!" ו...אני אומרים?! למה היתכוונת???

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo142.gifחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

את לא משועממת בכלל לא! הנה מה שעשיתי שאמרתי לך שאני עסוקה

../images/Emo6.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איזה יפה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

SHANY4E

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

חן את גדולה!!!
מאיפה זה בא לך?
אולי גם אני אנסה אבל מחר........ "דבר אחד-קטן כמסר האם אתה חופף בשמפו 10?!" ואיייייייי המשפט הזה כזה הצחיק אותי!

KerenWelling

New member
../images/Emo11.gifפרסומת סמויה.

בכל מקרה... סבבה על ההשקעה! חחח את חמוטה את.... (אה הילע. אני צריכה לספר לך מה קרה בעקבות משחק הדמקה יום אחרי אצלו בחדר!!אהההההההה. סליחה.)

למעלה