קודם כל......

קודם כל......

נר זיכרון סמלי אחד לזכר כל ההרוגים, החלמה מהירה לפצועים, וחיזוק ידיהם של המחלצים.
דבר שני, כיצד אתם סבורים שארה"ב צריכה להגיב עכשיו? האם להיכנס באמ-אימא של כל ארגוני בטרור בעולם, במדינות שתומכות בהם, וכמו שפרס וביבי הציעו, להקים גוש של מדינות העולם הקפיטליסטי (הם אמרו החופשי) שיעשה את זה, דבר שבפרוש יוביל למלחמ"ע 3, אם כל מה שנובע מזה (הרוגים, פצועים, קריסת כלכלה וכו´). או להשקיע את המאמצים עכשיו, בתמיכה כלכלית לבתי"ח, להתייצבות הכלכלה, חילוצים, חיזוק המודיעין, טיפולים וכו´. אני באמת לא יודע... אני מבין את הטיעונים לכאן ולכאן, רציתי לשמוע את דעתכם.

astrix

New member
אני אישית חושב ששניהם

קודם כל ישראל אמורה לסייע בעזרה הומנטרית לארה"ב ואחרי זה אני מניח שבוש ישחט את בן לאדן על מה שהוא עשה ואני מצטרף לאלון
בברכת החלמה מהירה לפצועים .

אתה די תמים

אתה חושב שזה נגמר? שלא יהיו עוד התרסקויות? זהו דפוס פעולה חדש שיתפוס תאוצה עכשיו, כי בזמן שיש תנועה אווירית אין אפשרות כמעט להתגונן מפני פיגועים כאלה. זה יכול להיות בכל מקום, וישראל היא יעד מועדף. זה לא שהעולם עכשיו צריך רק לטפל בנפגעים. העולם צריך לטפל בטרור. (ולא, אני לא מדבר על הפגזת אזורים אזרחיים, למקרה שמישהו רצה בדיוק להכניס לי מילים לפה)

*Che MaOrA*

New member
ההודעה הראשונה של מאור המשופר.../images/Emo16.gif

ממש בדומה לדעתי בעניין הסכסוך הישראלי-פלשתיני (ראו זה פלא!! הדברים קשורים!! עולם קטן!!), אני מתנגד בכל תוקף לפעולה צבאית. אני בהחלט תומך במעצר של האחראים, משפט צדק (במקרה זה הוא יתקיים אך ורק בשביל הפרוטוקול) וביצוע גזר הדין האכזרי. לאחר מכן, אני תומך בהצהרה של ארה"ב בסגנון: we love you we don´t really want to fight let´s talk about it it´s possible to handle every problem in the world מובן שהנוסח נכתב לשם שעשוע, בכל מקרה אני חושב שזו צריכה להיות הרוח של ההצהרה. מעבר לזה - חייבים להפסיק את הכיבוש. בטוח יש קשר, חפשו בעצמכם.
מאור.

shay_even

New member
אני מפחד...

אני לא ממש בטוח מה צריכה להיות התגובה. אבל התגובה היא לא או מלחמת עולם שלישית או לא. יש המון אפשרויות אנחנו עוד לא יודעים מי אחראי ומה הוא, אני מעריך שזה פונדמנטליזם איסלמי מסוג כלשהו. וגם אם ג´ורג´ בוש יצא נגדו ויפציץ ויתקוף, צריך לזכור שמאחרוי כל זה עומד פונדמנטליזם, שם הוא יתקוף אוכלוסיות, כוחו של הפונדמ´ רק יגבר המשטרים והכוח הפונד´ הוא הטוטליטריזם של המאה ה-21, והוא הסכנה הגדולה ביותר לעולם הדמוקרטי את המלחמה נגדו, ולא נגד הדת האיסלמית, צריך לנה בחוכמה רבה ובזהירות, כדי לא לדחוף את כל ערביי העולם לפינה ובכך אל תוך רשת הקסם הפונדמנטליסטית. בכל מקרה, צריכה מדינת ישראל לתת לארה"ב את כל הסיוע ההומניטרי שניתן לתת, ולעזור ככל הניתן להציל כמה שיותר אנשים, גם בשל חשיבות חיי אדם, וגם כאינטרס ישראלי לעמוד לצד ארה"ב ברגעיה הקשים, כדי שתעמוד לצידנו. ודבר נוסף, אני הייתי מציע לבוש הבן להכריז על הקמה מחדש של בנייני התאומים. המטרה בפיצוץ שלהם הייתה הריסת הסמל האמריקאי, ובניה מחדש תתן את הרוח הנגדית, שתלחם בטרור ותתן לאמריקאים, ולכל לוחמי הדמוקרטיה, את הכוח להמשיך, ולבנות לצד האנדרטה שתהיה במקום, את המגדלים, סמליה של ניו יורק, מחדש. שתהיה לכולנו שנה טובה, שנה בלי אלימות.

למעלה