קודם כל..

totsade

New member
קודם כל..

אתם בטח לא זוכרים אותי כי הייתי כאן לפני איזה שנה.. בכל מקרה אני יובל, אני בכיתה ט' מגמת תיאטרון בעירוני א' (שהמגמה בו משתווה למגמה בתלמה ילין) והשתתפתי שנה שעברה בהצגה של תאטרון "גשר" שתעלה שוב בפסח ואני שוב ישתתף בה. בכל מקרה, גם שנה שעברה בקושי היו דיונים על הצגות, ואם זה לא יהיה פה אז איפה זה יהיה? חבל. רוב הפורום מתמקד באנשים שצריכים מונולוגים או מחפשים אודישנים.. מה תשרשרו לכאן? הצגות שראיתם ונגעו לליבכם, לא רק בזמן הקרוב, בכלל אפילו שנה שעברה, ספרו על ההצגה, מי כתב אותה וביים, משתתפים אם אפשר ונראה תגובות שלא אנשים אחרים

totsade

New member
אני יתחיל..

לפני בערך חודש עלתה ההצגה "אשכבה" שוב לבכורה חד פעמית בקאמרי החדש. ההצגה בוימה ונכתבה על ידי חנוך לוין. הלכתי לראות אותה עם כל המגמה, הרבה חברים שלי לא אהבו אבל אני נהניתי מכל רגע ורגע והייתי הולכת לראות אותה שוב אם הייתי יכולה. תפאורה מדהימה, תאורה מוערצת, רעיונות לא מהעולם הזה ושחקנים טובים. אני לא ממש יכולה לספר את הסיפור של זה כי לא הכל מובן ויותר התעניינתי בדרך העשייה ולא בסיפור אבל זה בערך על זוג אנשים מבוגרים שמראים איך הם עוברים את תקופת החיים האחרונה שלהם, לפני ואחרי המוות, הדרך לרופא הרחוק, הסיפורים של אנשים אחרים שהולכים לרופא, הכל סביבם והדרך בה הם מתים. נשמע מטופש אבל זאת הייתה חוויה מדהימה ומלמדת

תגובה ותיקונים

חנוך לוין מת. הוא ביים את ההצגה. ההצגה באמת מדהימה, הן מבחינת הביצוע והן מבחינת הכתיבה. כל מה שאמרת נכון, ואני חושב שיעניין אותך לדעת שאת אשכבה (העוסקת במוות) כתב חנוך לוין על סף מותו.

ממשיכה את השרשור.. כנסו כולם../images/Emo26.gif

מי פה ראה את ההצגה "ילדים רעים"????!?!?!?!!?!?!?! (פעם שנייה שאני שואלת) אני שואלת רק בגלל שזו אחת ההצגות שהכי הכי השפיעו עליי... זה כזה עצוב נזכרתי בהצגה ככה פתאום! כי לחברה שלי יש את המחזה.. (היא הביאה לי אותו..) אחת ההצגות החזקות.. לדעתי- שאגב- ירדה בגלל התקציב העצום שהיא הייתה צריכה וכי משרד החינוך החרים אותה עקב תכנים בוטים. רציתי לציין את המשחק המצויין של מיטל דוהן בהצגה הזאת..!!! מה אתם חושבים על ההצגה? הייתי שמחה לשמוע דיעות! (חוץ משגיא שכבר שמעתי את הדעה שלו וגם הגבתי עלייה) אגב- עוד הצגה מדהימה שגם עלייה אשמח לשמוע דיעות! "קשר הירח" של תיאטרון אנסמבל. וזהו

totsade

New member
קשר הירח- מדהים

ראיתי בצוותא לפני שבועיים בערך, אהבתי את שילובי המחזות. הבמאי הוא בוגר המגמה שלי ואנחנו רואים אותו כמעט כל שבוע- בן אדם מרתק...

זאב קלאתי- הוא לימד אותי תיאטרון:)

ונכון זה שמשחק את דני?! מדני והים הכחול?1 הוא המורה שלי לתיאטרון עכשיו.. הוא מכין אותי לבגרות.. הצגה מדהימההה ראיתי אותה חמש פעמים!!!!!!!!!!!!! חחחחח....... (היה לי כמה פעמים של כרטיסים חינם
) גם עזרתי להם מאחורי הקלעים- חחח אני קצת מתלהבת כי אני לא מכירה הרבה שראו את ההצגה. נכון מדהים?!!?!?!?!?!!?!?!?!?! זו באמת אחת ההצגות הטובות ביותר שראיתי. כל כך מוכשרים.. הם צריכים להביא יותר קהל- הם ביקשו מאנשים בקהל להמליץ לחברים.. בבקשה תמליצו אני לא רוצה שההצגה תרד..

rsudi

New member
הצגה מעולה

גם אני ראיתי וממש אהבתי!!! השילוב בין שלושת המחזות והיחסים בין הדמויות מהמחזות השונים, הדמיון שהם מוצאים, פשוט מדהים!!

totsade

New member
לא הבנתי איזה תיקונים הוספת...

אני יודעת שחנוך לוין מת (מן הסתם) וכתבתי שהוא ביים את ההצגה

יש לחנוך לוין בעיה

לביים ההצגה כשהוא מת, את יודעת זה בכל זאת קצת מפריע. והגרסא שרצה עכשיו בקאמרי לא בוימה על ידו.

bajy

New member
ההצגה הזאת רצה לא מעט שנים

הוא לא ביים אותה עכשיו מן הסתם, לפני שהוא מת הוא ביים אותה. והגרסה שהייתה פעם אחת בקאמרי השנה היא עם השחקנים המקוריים (רובם בכל מקרה, הרופא לא ונראה לי עוד מישהו) והבימוי המקורי אני אומרת דברים שהמורים שלנו אמרו ואני בספק שהם הטעו אותנו

אני בספק שהם צודקים

משתי סיבות: 1. כי אני יודע במאה אחוז שבמאי אחר אחראי על מה שיש בהפקה הזו. 2. כי כשחנוך לוין כתב את המחזה הוא היה על סף מותו, לא בדיוק במצב של עבודה עם שחקנים.

bajy

New member
עלוב... (אני totsade)

אל תהיו משעממים מה אתם לא רואים הצגות? מופעי מחול? כל דבר??? אני ימשיך בנסיון להחיות את אחד הדיונים שאמורים להיות הכי גדולים ומרכזיים בפורום -ליצני השערוריה- צוותא -אופרה בגרוש (נראה לי ברכט)- גשר -ליזיסטראטה 2000 (ירד כבר, המקור מאריסטופנס)- קאמרי חדש

תאטרון מחול

אני מניח שאני היחידי מפה שראה את "סמטאת הכסאות הלבנים". זאת הצגת תאטרון-מחול שמופיעה בתאטרון היהודי-ערבי ביפו. הצגה באמת מושקעת אך קשה לצפייה, מכיוון שאין בה אף דיאלוג אחד מדובר והעלילה מאוש סבוכה. מומלץ לאוהבי הז'אנר!

למעלה