קודם כל

punk223

New member
קודם כל

על תתנפלו עליי, נכנסתי לפה בטעות. ואם אני כבר פה איך קוראים לשיר הזה שלו YOU AND ME, CAN MAKE A BETTER PLACE, FOR YOU AND FOR ME AND THE ENTIRE HUMAN RACE משהו כזה. דרך אגב לדעתי מייקל הוא סתם הומו וזה ממש לא לעניין הניתוח שלו, ולדעתי הוא סתם גזען טיפש.

punk223

New member
*לך*

וגם אני לא מבין מה אתם מוצאים בו? אולי יש לו 2 שירים יפים אבל הוא סתם זמר ממוסחר שהפנים שלו הולכות להקרע(עדיין לא נקרעו..?)

Butterflies

New member
מה איכפת לך בכלל?

אנחנו מוצאים בו משהו. אנחנו מעריצים אותו. אז אתה מוזמן לעזוב בשקט. למה להתחיל ריב?

mmhbk

New member
punk sucks

מה אנחנו מוצאים במייקל? מה אתה מוצא בפאנק רוק? אף פעם לא הבנתי אנשים כמוך שאוהבים "זמרים" דוחים שבכלל אין להם קול יפה וכל מה שהם עושים בחיים זה: -צורחים כמו משוגעים בשירים שלהם -שוברים גיטרות תוך כדי התקפי שגעון שנגרמים מסמים (וואו! איזה יופי!) -מכסים את גופם בקעקועים מחרידים ועושים פירסינג בכל מקום אפשרי בגוף -מתכחשים לכל סוג של מוסיקה שהוא לא רוק ותמיד מנסים לפגוע בזמרי פופ. (ממש כמוך, כשנכנסת לפה והתחלת להעליב את המלך האחד והיחיד. אנחנו, מעריצי פופ, לא עושים את זה לפורומים של פאנק-רוק. מעניין למה?) אני אישית קורא ל"מוסיקה" הזאת שלך בשם "המוסיקה של מכסחות דשא" כי זה פשוט נשמע ממש דומה לאותם מכשירים שממררים לנו את החיים עם הרעש הבלתי נסבל שהם עושים.

Art Of Madness

New member
פשוט אל תגיבו....

למי יש עצבים לריבים הדפוקים האלה....... איש איש וטעמו..

למעלה