קודם כל

liat77

New member
לפירגה וניקי על:

פירגה: על הקלופס יצאו ממש פולניות עם צבע מרוקאי
טעם של פעם (מזכיר את המיטלופט של סבתא שלי) הבעל קנה לי בשר אצל הקצב המרוקאי מה שמיוחד בבשר הוא שהקצב טוחן את הבשר עם קוסברה,פורטזליה, שום פפריקה אדומה וכמון ביחד וזה חוסך הרבה זמן והטעם אגדי,
ניקי: הכנתי השבוע את הכרובית קריספי שלך ויצא ממש מעדןף נראה לי שלפי התמונה שלך יצא לי קצת שונה אבל מעדן ותודה על האילתור של הנקנקיות-הבעל אהב,הגיס אכל אבל כנראה שעומר לא אוהב נקנקיות בשום שינוי הדרך ברגע שיהיו תמונות אני אשים. ועוד שאלות לפירגה על העוגת מוס ריבת חלב:
יש לי 2 מיכלים של קצפת ריץ אפשר להקציף אותה למוס?
אין לי ליקר בבית מה אפשר לשים במקום? תמצית וניל?
איך זה שבתמונה שצירפת רואים 2 צבעים וכאילו יש הפרדה אבל במתכון רשמת להקציף הכל ביחד? מצטערת על מבול השאלות
אבל הבעל רוצה שאנסה להכין לו את העוגה. יום נעים לבנתיים
ותודה רבה, ליאת.

pirge

New member
ליאתוש,בקר טוב../images/Emo24.gif

קלופס מרוקאי? חהחהחהחהחה זה בגלל הפלפלצ'ומה שאני מכינה ולפעמים שמה במתכונים עם רסק.יש לו צבע מהמם. ובאמת בשר טוב לוקח את האוכל למה שהוא צריך באמת להיות. לגבי העוגה,אכן, מקציפים הכל ביחד גם ריץ' מתאימה בתנאי שהיא להקצפה.טעם וניל זה מצויין..הצבעים אולי בגלל הבישקוטים.יש בישקוטים חומים ויש בהירים. זה לא משנה,הטעם נהדר. אז שתהיה לכם שבת נפלאה וטעימה.
בתמונה הפלפלצ'ומה שהכנתי ממתכון של נירה1 (הפלפלים אדומים טריים מהגינה--- חריפים-טחונים).

ניקי ב

New member
את יודעת שהקטנה שלי אוהבת את הכרובית

הקריספית? בקשר לילדים צריך להמשיך לנסות ולהציע, הם אוכלים באיזה שלב. שמחתי לשמוע שבת שלום ניקי.

ניקי ב

New member
כרובית קריספית

כרובית קריספית - ניקי ב מצרכים: כרובית חצי כוס שמן זית כף פפריקה א. מרק מל"פ 2 כפות פירורי לחם כף פירורי לחם פטרוזיליה קצוצה הכנה: 1.להרתיח מים, לחלוט את הכרובית כ 2 דקות. לפרק אותה לפרחים גדולים. 2.לערבב שמ"ז, פפריקה, פירורי לחם (2 כפות) א. מרק, מל"פ. 3.לטבול כל פרח במשרה שהכנו לסדר בתבנית. 4.מעל הכל לפזר פירורי לחם (כף) פטרוזיליה, להזליף שמ"ז. 5.להכניס לתנור שחומם בחום בינוני. טעים טעים ניקי

A C D

New member
חייבת לנצל"ש ולהודות לניקי../images/Emo140.gif

המתכונים שלך מככבים במטבח שלנו פעמים רבות והערב פשוט התענגנו על לחמניות מהבצק שלך, על פרגיות ותפ"א בדבש ועוף ואורז בתנור. תמשיכי לשתף אותנו במתכונים הנפלאים שלך, בבקשה! תודה, איילה.

ניקי ב

New member
ממליצה מאוד על הבצק הרב שימושי

הוא נהדר להרבה סוגי מאפים, מאוד נוח לעבודה. אני שמחה שנהנתם ותודה על ההמלצות
. שנמשיך להנות וליצור במטבח כמה שיותר. שבת שלום ניקי

למעלה