קודם כל תודה

מילילי3

New member
קודם כל תודה

כתבתי פה לפני כמה חודשים בניק אחר ו"התבכיינתי" לכם כמה רע לי בעבודה ושאני כל היום לבד במשרד קטן שבוא לא מעריכים אותי ואין לי סיפוק אישי. בעזרת המילים הטובות והעידוד שלכם, עשיתי את מה שנראה לי בלתי אפשרי ומצאתי עבודה חדשה. הצלחתי לתמרן בין ראיונות עבודה לזמן משרד וכל זה תוך כדי מוטיבציה פשוט לא להיות שם עוד יום נוסף
אז התקבלתי למקום אחר, בדיוק סוג משרה שחשקה נפשי.. צוות, אנשים, במקצוע, אווירה נעימה, סיפוק
אז תודה לכם פורום יקר
התייעצות נוספת: עכשיו הגיע הרגע לספר ל"בוס". איך מבשרים לו
מצד אחד, אני רוצה לומר את האמת. מצד שני, מפחדת שאם אגיד הוא יכול "להרוס" לי. הוא מאוד מקושר בתחום
האם אני סתם פרנואידית
אני רוצה לסיים את זה יפה ולא יודעת מה להגיד.. עצות, רעיונות וטיפים יתקבלו בברכה

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
סיום יחסי עבודה והתחלה חדשה

מילילי יקרה, כלל בסיסי - שוק העבודה בארץ קטן. לכן כל דיעה שאת לא רוצה שתגלגל אלייך חזרה תשמרי לעצמך. גם במקום החדש, נסי להימנע מלמתוח ביקורת על המקום הקודם. ביקורת מציגה אותך באור שלילי ואיננה תורמת דבר, שמרי אותה לחברות קרובות. סיימי את היחסים האילו בנעימים - הסבירי מה טוב לך בעבודה החדשה במונחים שקשורים אלייך - אפשרות להתקדם, להתפתח, כל דבר שמסביר את הבחירה שלך וקשור בך ולא בהם. ותרי על הביקורת, אם לא אמרת אותה בזמן שעבדת וניסית לשפר, עכשיו לא הזמן לומר אותה. עכשיו הזמן לומר מילות הערכה על מה שלמדת במקום הזה ומה שהפקת מהעבודה שם (תתאמצי ותמצאי משהו אמיתי, גם אם לא צף לך במחשבה ראשונה). זה יאפשר לך לסגור שם את היחסים באופן הנעים ביותר שאפשר במצב כזה. בהצלחה - בסגירה ובהתחלה החדשה.

מילילי3

New member
ענבל היקרה,

תודה על התייחסותך. כל מה שאמרת ברור לי. אסיים את זה הכי יפה, אמצא להודות על הדברים החיוביים שקיבלתי ממקום העבודה וכו' ההתלבטות שלי אם לספר לו איפה אני מתחילה לעבוד או שלהעדיף לשמור את זה בסוד. בעצם זו זכותי. אני לא יודעת כל כך מה לעשות

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
מידע

יקירה, לגבי המידע לאן את עוברת, זה תלוי קודם כל בך. אם את מעדיפה לא לומר, אל תאמרי. אם את מרגישה שמאוד נעלבים, תשקלי מחדש את הרווח וההפסד בלא לומר. נסי למצוא משפט ששוב מעביר את האחריות אלייך - "זה מביא מזל רע לדבר על דברים לפני שהם קרו" למשל - זו את שיש לה אמונות שמונעות בעדה מלספר - לא בגלל שאת לא רוצה שידעו.

bridges

New member
כל הכבוד על האומץ והמחויבות...

כשרוצים משהו ומוכנים להיות מחויבים למימושו אז הזמן הוא לא פקטור. מתוך נסיון כשכיר (ללא קשר להיותי מאמן או לא) אני ממליץ תמיד לסיים את העבודה בצורה יפה ולא לתת מידע שאיננו נחוץ למעמד, כמו לאן את עוברת. בהצלחה, רונן

מילילי3

New member
רונן שלום,

תודה על תשובתך. מה בעצם אני כן אומרת לו? שמצאתי מקום עבודה חדש אבל אני מעדיפה לא לפרט? אומרת שעוד לא מצאתי ואז יש סיכוי שהוא יגלה ויצאתי שקרנית. אומרת שיש כיוונים חיוביים בלי לפרט? אני מצטערת אם אני "חפרתי" בנושא. פשוט אני באמת אובדת עצות. במקום לשמוח שמצאתי מקום חדש, אני עסוקה בלדאוג.. תודה ויום נעים

bridges

New member
ואולי הוא לא ישאל בכלל?

אולי את מודאגת ללא כל סיבה? לשקר, זה אף פעם לא עובד. במידה והוא ישאל אותך את השאלה הזאת את בהחלט יכולה לומר שאת מעדיפה לא לפרט. דבר נוסף, הייתי מזמין אותך איך העיסוק בדאגה מועיל לך. ממה זה מאפשר לך לחמוק? בהצלחה, רונן

למעלה