קודם כל תודה רבה...

NNIRR007

New member
קודם כל תודה רבה...

דבר ראשון אני רוצה להודות לכל מי שעזר לי באשכול שעבר... יש עוד שאלה שאני השמח אם תעזרו לי... אז ככה ראיתי איך קונים ומוכרים במט"ח... אבל ראיתי בניתוח טכני שזה לא בדיוק כמו שלמדתי... נגיד יש נר שוורי עם צל עליון ואחריו ניפתח נר דובי.. רציתי לדעת איך אמורים לדעת שאכן יבוא נר דובי כי כפי שזכור לי השוורי זה מגמת עלייה? ובעקבות כך יש לי עוד שאלה... איך אני יודע מתי כן כדי לי לקנות או שלהפך למכור? תודה רבה...

rafipips

New member
אין ביטחון מה יהיה הנר הבא . זו השערה שמקבלת

גיבוי מניתוח טכני . וצריך לזכור שמאחורי הנרות והמחיר עומדים אנשים . שמידי פעם יש להם רצונות הפוכים מהניתוח טכני . המסחר במטח בעיקרו נועד למטרות תשלום עבור יבוא ויצוא של סחורות בין מדינות . אז אם הניתוח טכני אומר דולר יין לונג , ובאותו היום יבואנית טויוטה בארה"ב צריכה לשלם 20.000 מכוניות לחברה ביפן מה קורה ? היבואן האמריקאי מוכר דולרים והרבה וקונה תמורתם יינים כדי לשלם עבור הסחורה . העסקה הזאת נעשית דרך הבנק ומגיעה למסחר הבין בנקאי , ונראית על הגרף הפוך ממה שהניתוח טכני הראה . אז ביטוח אין . תמיד יש הפתעות , וכמות ההפתעות זהה לכמות ההצלחות לפחות .

NNIRR007

New member
"גיבוי מניתוח טכני"

יש שם את הגרף נרות.. לזה אתה המתכוון אחי?

rafipips

New member
כן גיבוי מניתוח הגרפים הקודמים

כי הנר הבא עוד לא הגיע

NNIRR007

New member
..

מאיפה אני מוריד את התוכנה הזו? ו.. נגיד כשאני מוכר/קונה אז זה על סכומים קטנים כמו 0.41 וכאלה.. רציתי לדעת איך אני קונה/מוכר בסכומים יותר גדולים?

rafipips

New member
התוכנה שאני משתמש - מטה טריידר

יש בהמשך הודעות שמפרטות איך להוריד

NNIRR007

New member
זאת אחי

כשאני מוכר/קונה אז זה על סכומים קטנים כמו 0.41 וכאלה.. רציתי לדעת איך אני קונה/מוכר בסכומים יותר גדולים?

rafipips

New member
העסקאות במטה טריידר מחושבות בלוטים

לוט = 100.000 $ אפשר לפתוח מ - 0.01 לוט (שזה 1000 $) ועד 8 לוט (שזה 800.000 $) ורוב הברוקרים מאפשרים עד 20 לוט , וכמובן שזה תלוי בכמות הבטחונות שלך , ובמינוף שהברוקר מאפשר לך . לתשומת לבך עסקה שמסכנת יותר מ 5% מהחשבון היא מתכון בטוח להפסד . ו 0.41 זו עסקה ממש לא קטנה , אלא אם כן יש לך יותר מ 5000 $ בחשבון .

NNIRR007

New member
איך מחשבים את הכסף?

מצטער אני יודע שזה שאלות של מתחילים... נגיד כמה זה 0.41 בדולרים?איך מחשבים?

rafipips

New member
0.41 = 41.000 $

החישוב הוא כזה - ראשית אתה צריך לדעת כמה שווה פיפס , ביורו דולר בעסקה של לוט פיפס שווה 10 $ אם אתה פותח עסקה של לוט כאשר יש לך 1.000 $ בחשבון , 100 פיפס הפסד יגמרו לך את החשבון . אם אתה פותח עסקה של 0.05 לוט אז מאה פיפס הפסד יקחו לך 50 $ מהחשבון , שזה 5% מהחשבון . לסיכום אתה צריך לדעת כמה אתה מוכן להפסיד בעסקה אחת . והרעיון הוא שלא תחסל את החשבון . ושלא תהמר על הכל או כלום . תפתח חשבון דמו , זה לא עולה כסף , ותפתח איזה עסקאות שאתה רוצה עד שתלמד .

Tradenet

New member
תשובות

קשה מאוד לענות על שאלה כזאת מבחינת מתי כדאי לקנות או מתי כדאי למכור...זה כל העניין במסחר ולא קשור רק לניתוח טכני . מבחינת הנרות זה לא מדע מדוייק ז''א שהסתברותית סביר לראות המשכיות עולה או המשכיות יורדת לאחר נר שוורי או נר דובי אך זה לא מובטח . דבר שני קורה שאנו מקבלים נר שוורי ירוק שהוא בסה''כ נר של פולבק לאחר שבירה של רמת תמיכה חשובה ומיד אחריו אנו רואים תנועה בכיוון ההפוך מהנר שהיא התנועה המקורית והיא ירידות. דבר שני קורה בהרבה מקרים שאנו מקבלים נרות ירוקים ושווריים חזקים ומיד לאחר מכן נר אדום דובי שמבטל את הנר הירוק וזה קורה כשיש פריצת שווא . לגבי מתי כדאי לקנות ולמכור אם הייתה תשובה מוצקת לזה כולנו היינו מליונרים ...אתה מוזמן לחדר המסחר של טריידנט להתרשמות מפעולות של אחרים אם צריך עוד הבהרות אני אתן עוד דוגמאות, גדעון מטריידנט

למעלה