קודם כל שלום:)

shanikoo

New member
קודם כל שלום:)

וחץ משלום ומלהגיד שאני אוהבת אותכם,אין לי כל כך מה להגיד.מה לעשות,אני לא כל כך יצירתית...קורה... ואני בכל זאת אמשיך בהודעה... אח,היה לי כזה יום נפלא... קמתי בבוקר,וכהרגלי הפסדתי את שעת אפס.הייתי שעה אחת שיעור מתמטיקה,והחלטתי שזה מספיק.אנגלית ותנ``ך יסתדרו גם בלעדי... אז יחד עם חברתי היקרה חזרתי לביתי,ושתינו הלכנו לישון עד אחת.בשתיים חזרנו לבי``ס לעוד שלוש שעות,כי היה מגמה,ומגמה לא מפסידים.וכמובן שמאד נהניתי. וזהו,היה לי בהחלט יום נפלא. צריך לעשות את זה יותר... וחוץ מזה,אני מקווה שהיה לכם יום טוב,שהכל עבר בשלום,ושבדויה הצליחה במבחן שלה... וזהו,עכשיו באמת. תרגישו טוב,ואל תשכחו שאני אוהבת שניקו

תגל

New member
שלום מתוקה.........

שעת אפס? מתמטיקה ותנ``ך? זה נשמע לי כמו בי``ס לא אוניברסיטט סטייל פקולטה שפת ים. מה קורה חומד? סיימת ש.ב.? אוהבת תגוש המטורללת

bduya

New member
תראי תגל,

אני לא יודעת מה איתך... אבל... אנחנו התלמידים של היום... מה לעשות... הזמנים השתנו וככה זה היום. את מצטערת שאצלך לא היה ככה? היום- אנחנו יכולים להבריז מתי שמתחשק ללכת לחרופ איזה כמה שעות ולחזור בזחילה לשיעור כאילו לא הבחינו שנעדרנו... אח, איזה חיים! אההה ותאמיני או לא... היום כבר לא עושים שיעורי בית! רק לומדים למבחנים... וזה גם... רק כשאין מישהו מענין פה.

תגל

New member
ווואיייי........

ממש כיף ביצפר הא? אני היו לי רק שיעורים ובגרויות תחריות ריצה ושחייה ומה לא..... בבבבבעעעעעעעעעעע ביצפר... שברתי שם יד פעם, את יודעת... והם לא לקחו אחריות אפילו..... בבבבבעעעעעעעעעעעעעעעעעע ליל מנוחה- תגוש

bduya

New member
יא מתוקה שכמותך

רק בגלל הבהצלחה שלך ושל עוד כמה נראה לי שהלך טוב... אני חולה עליך. הידעת את זה? עכשיו כן. וזהו. אוףףף איתך למה התנתקת? ולמה אין לי ת`איי סי של מורני? את מי אני אשגע? טוב נו.... אקס שחרחר שילי אני באההה תזהרררר ררר

למעלה