קודם כל שלום לכולם וברוכים הבאים

תמי2512

New member
וואו!

וואו! באמת שווה!!! תגיד, אתה צלם? התמונות מ-ה-מ-מ-ו-ת! אני מתגוררת ב down town ואתה?

xrouge

New member
אני לא צלם, רק חולם בהקיץ (מקצוען)

אני גר ב- Spadina&Dupont, למרגלות Casa Loma, כך שזה די downtown. הנה תמונה מ- High Park, בספטמבר. לא להתיאש - ההאביב עוד מעט כאן. אגב, עוד מעט פסטיבל החורף, זיקוקין ומסיבות רחוב במשך 3 ימים. התמונה שלי ציבורית, כך שאם יוצא לך לפגוש אותי ברחוב ומזהה אותי מתחת לכובע ולמעיל, תגידי שלום! המייל שלי [email protected]

judyr

New member
מי מאמלל...

העבודה שלך
תביא לי אותה אני כבר אראה לה מה זה..... חחחח ג´ודי שוב את קופיייצתתתת....

טוב קצת באיחור, אבל...

רק עכשיו סיפרו לי על הפורום החדש. אז למי שלא מכיר מפורום האם, אני תפוזינה מניו יורק

טוב קצת באיחור, אבל...

רק עכשיו סיפרו לי על הפורום החדש. אז למי שלא מכיר מפורום האם, אני תפוזינה מניו יורק שיהיה בהצלחה! ומירב- הקאובוי שלך יודע שאת מסתובבת פה בפורום סינגלס?

adush

New member
איזה קטע...

שכחתי שמזמן נרשמתי מהמחשב הזה תחת שם אר אבל כנראה שהוא זכר.. סתם הצחיק אותי פתאום....

roniti1

New member
היייי adush

איזה אומץ צריך בשביל לטוס לבד ,אני גם רוצה לטוס לארה"ב בשביל לעבוד וללמוד אבל אין לי אומץ!

adush

New member
יאללה תצטרפי!!! ../images/Emo24.gif

רונית, אל תחשבי על זה יותר מדיי, זאת אומרת על הצד הרגשי והאומץ הכרוח...וחוצמזה - אנחנו כאן אז זה לא לבד....

adush

New member
../images/Emo24.gifיאלה תצטרפי !!!

רונית, לא צריך אומץ צריך לקום ולהחליט והשאר מגיע עם זה! וחוצמזה אם תבואי לא תהיי לבד- אנחנו כבר פה!!! עדי

roniti1

New member
adush

תודה רבה על דברי החיזוק ,אני יודעת שמתי שהוא ההיה לי אומץ.

chuchuNY

New member
>>------->../images/Emo41.gif

hello everybody M NY 3 years in USA, this forum ROCKS great idea Good lUck

למעלה