קודם כל שלום לכולם וברוכים הבאים

ISRNY

New member
New York/Here

allow me to be the second to join this new forum... I´m 30, male, building my second home in NY city... (and of course, single)

Mירב

New member
רעיון מצויין...מזל טוב../images/Emo41.gif

אני נמצאת ביוסטון, טקסס. איך התגלגלתי לכאן? זה סיפור קצת מסובך וארוך...אז בהזדמנות בינתיים אשמח לקחת חלק בפורום הזה!

billy miligan

New member
שלום ובהצלחה ../images/Emo24.gif

אני וסמוקי ה
שלי גרים לנו באוקלנד ניו זילנד. הגעתי לכאן לפני שנתיים לטיול שהתארך מעל המצופה והיום אני חי כאן לפחות עד לקבלת האזרחות.

av53

New member
טוב אז הצטרפתח גם לכאן

האמת שאני די חדש בכל ענייני הפורום אך מאחר שמהחודש הבא וושינגטון תהיה ביתי אני שמח להצטרף אליכם. אתם יודעים הסיפור הרגיל בשנות האלפיים: מחשבים, סינגל הציעו קצת כסף והופ אני שם.... אז עד שבאמת אהיה שם... בהצלחה לכולם וביי. The world is a small tiny village

adush

New member
אחלה רעיון

לבד - נשמע מש מפחיד, ונראה לי שבגל זה הפורום הוא כ"כ מתאים! אני בת 23 , גרה בניו יורק ,ועם מלא רעיונות ,למלא התחלות ורצון לאנשם טובים מסביבי ... אז שיהיה לפורום החדש בהצלחה! משפט נדוש, אבל כ"כ חשוב!! והכי חשוב - שלא נהיה לבד! שלכם עדי

ליילה

New member
קודם כל שלום לכולם וברוכים הבאים

אני באמת מקווה שהפורום הזה יתן מענה וגם תמיכה לאנשים שחיים לבד בחו"ל (לבד כמובן לא כולל למשל, סמוקי
, שאין ספק שחשיבות הסמוקיים למינהם בחיינו היא משמעותית) אז אני מתחילה בזאת שירשור והייתי רוצה לדעת קצת עליכם, קצת פרטים אישיים, כמו מאיפה אתם בארץ, איך באמת התגלגלתם לחו"ל (למרות שחלק מכם כבר ענה על זה) איפה אתם גרים, עם מי, ומה המוטו שלכם בחיים. מין כרטיס ביקור קצר שתוכלו להכניס בו כל דבר שתרצו. ואני אתחיל אני מרב אני גרה באפ סטייט ניו יורק, עובדת בחוות פרות לחליבה, וגרה בחוה, כך שהפרות הן השכנות המרכזיות שלי. יש לי את סנשו - רועה אנגלי עתיק שהגיע איתי מהארץ, ואנחנו ביחד בטוב וברע כבר 7 וחצי שנים. המוטו שלי הוא לעבוד עם הבטן, ולעשות רק מה שעושה לי טוב. אני אוהבת מאוד לקרוא, ולראות טלויזיה, ואלו שני העיסוקים המרכזיים שלי כאן בשקט של אפ סטייט ניו יורק, חוץ מהעבודה והאינטרנט כמובן אז קדימה, כל חברי הפורום התפקדו. וכמובן לא לשכוח שאתם מוזמנים גם לפורום ישראלים בחו"ל, פורום האם שלנו, ששם תוכלו לפגוש עוד המון ישראלים מכל הסוגים והגוונים שחיים בכל העולם. (כן, אני יודעת שחלק מכם כבר שם... אני מזהה...
)

irismat

New member
hello albuquerque man

hello. my name is iris.i am 27 i feel alone those times too. if u want we can write to each other and maybe will meet some day

adiAdler

New member
שלום מאטלנטה! ../images/Emo11.gif

אני עדי, בת 28 מאטלנטה. אני עובדת בחברת היי טק בשם "אמדוקס" שלחה אותי ל Relocation... אני מנצלת את זמני הקצוב כאן (עד פברואר 2004 בשלב זה) לטיולים. אני גם אוהבת לצלם, לקרוא, ולראות סרטים.

Sivan164

New member
גם אני מאטלנטה!

Hi everyone- I do not have a hebrew keyboard in a takes me a long time to wirte in hebrew. I just wanted to say Hi to everyone from Atlanta. Contact me if you want to meet some Israelis here- it is very boring here without Hevre

yaelka

New member
וגם אני באטלנטה....

Hi, I´m Yael, I´m 27 years old, and I´m also in Atlanta for about 3 months already. I would love to meet some people in Atlanta too

ליילה

New member
אז כמו שאתם רואים

נטלתי לעצמי את הרשות לשרשר את התגובות של כולם לשלי, פשוט שיהיה יותר מרוכז ונחמד לראות את כל המשתתפים ואת הפרטים. אני רואה שיש לנו לא מעט אנשי הי טק, אבל בעצם ככה זה עם ישראלים בחו"ל
. אז מי שעוד לא התפקד ונתן קצת פרטים על עצמו מוזמן... יום כתום

adush

New member
קצת פרטים...

קוראים לי עדי, אני בת 23 וגרה באפר וסט סייד בניו יורק. הגעתי לכאן לפני 3 חודשים תחת הכותרת "אם לא עכשיו אז מתי". המטרה הגדולה היא : "לימודים בשנה הבאה" (רק בבית יודעים כמה פעם אמרתי את המשפט הזה, אבל כל פעם צץ משהו מענין אחר לעשות...). אני אוהבת הכל- גם לקטר.. - אני חלק מלהקת "שירי והבטטות" וראש מועדון "רק לא ימינה" סיפורם מצחיקים שניהם!!! וגרה כאן לבד "חפשי זה לגמרי לבד ?" אקיצר- נעים מאוד, לא היטק ,אבל חוסכת למחשב משלי, ואולי גם איזה קקטוס?!

kfirle25

New member
קקטוס

אהלן עדי, רוצה שותפות על הקקטוס?? נתחלק בבעלות, אצלי סופ"ש ואצלך באמצע השבוע.. :) אגב, אני כפיר, לוס אנג´לס, לא הייטק- תרגומים, ומחפש קקטוס במצב טוב.

adush

New member
היי כפיר?

רק עכשיו ראיתי את ההודעה, נורא מוזר... במשרד הפורום לא עובד לי ופה דווקא כן ?! נו טוב
אז להתחיל לחפש קקטוס? אני אחשוב על שם! אגב - מה זאת אומרת תרגומים ? שיהיה שבוע מצויין! עדי

xrouge

New member
ברכות בריח שלג מטורונטו../images/Emo113.gif

אני לוק, הגעתי בגפי לטורונטו לפני ארבעה חודשים, כהרפתקאה, לשפר את השפה בחרה רב תרבותית. אני עובד זה חודשיים בתחום רשתות השידור ומתגורר, זמנית, בדירת מרתף, במרכז העיר. בתמונה החתול שלי, טאש, שנשאר אצל ההורים. מברוק על פתיחת הפורום!

תמי2512

New member
תגובה

לוק! גם אני הגעתי לכאן לפני כמה חודשים... איך אתה מהתדר בטורונטו???

xrouge

New member
את מתכוונת-חברתית,או עם מזג האויר?

אני יודע שצריך סבלנות כדי להתרגל לסביבה החדשה ולרכוש חברים, וזה נכון אפילו בישראל (כבר הייתי פעם עולה חדש). הקנדים (אם יש כזה דבר) ידידותיים ולא פורמליים. הגעתי בסוף אוגוסט כך שהספקתי להינות מן הירוק והפרחים, שאני מאד אוהב. לשמחתי, מצאתי עבודה. לצערי, היא מאמללת אותי. ואת - הגעת ללימודים? עם המשפחה? באיזו עוד עיר מתארים את החניות ליד הרכבת בשם "מגרשי נשיקות" (תמונה)

תמי2512

New member
שניהם...

אתה צודק! צריך מלא סבלנות, אני עדיין מופתעת מכל חידוש ולא התרגלתי לדברים הקטנים (אפשר לפנות ימינה באדום???). במה אתה עובד שזה כל כך מאמלל? אני לומדת, קצת (מאוד) קשה, אבל אני מקןןה שבסופו של דבר אני אתפוס את העניין... אני הגעתי באוקטובר אז פרחים לא ראיתי, אבל היו הרבה עלים! אני גם חושבת שאני מצליחה להינות מהשלג (כשאני לא מתחלקת מהקרח...)

xrouge

New member
פרחים לתמי... בציפיה לאביב

הספקתי לבקר כמעט בכל הפארקים בתחום העיר, עוד בשמש. הנה תמונה, מ- Edward Gardens, כך ששוה לך לחכות לאביב! איפה את מתגוררת?

למעלה