קודם כל שלום לכולם וברוכים הבאים
אני באמת מקווה שהפורום הזה יתן מענה וגם תמיכה לאנשים שחיים לבד בחו"ל (לבד כמובן לא כולל למשל, סמוקי
, שאין ספק שחשיבות הסמוקיים למינהם בחיינו היא משמעותית) אז אני מתחילה בזאת שירשור והייתי רוצה לדעת קצת עליכם, קצת פרטים אישיים, כמו מאיפה אתם בארץ, איך באמת התגלגלתם לחו"ל (למרות שחלק מכם כבר ענה על זה) איפה אתם גרים, עם מי, ומה המוטו שלכם בחיים. מין כרטיס ביקור קצר שתוכלו להכניס בו כל דבר שתרצו. ואני אתחיל אני מרב אני גרה באפ סטייט ניו יורק, עובדת בחוות פרות לחליבה, וגרה בחוה, כך שהפרות הן השכנות המרכזיות שלי. יש לי את סנשו - רועה אנגלי עתיק שהגיע איתי מהארץ, ואנחנו ביחד בטוב וברע כבר 7 וחצי שנים. המוטו שלי הוא לעבוד עם הבטן, ולעשות רק מה שעושה לי טוב. אני אוהבת מאוד לקרוא, ולראות טלויזיה, ואלו שני העיסוקים המרכזיים שלי כאן בשקט של אפ סטייט ניו יורק, חוץ מהעבודה והאינטרנט כמובן אז קדימה, כל חברי הפורום התפקדו. וכמובן לא לשכוח שאתם מוזמנים גם לפורום ישראלים בחו"ל, פורום האם שלנו, ששם תוכלו לפגוש עוד המון ישראלים מכל הסוגים והגוונים שחיים בכל העולם. (כן, אני יודעת שחלק מכם כבר שם... אני מזהה...
)