קודם כל שיהיה לכם בהצלחה

שרון-ב-

New member
קודם כל שיהיה לכם בהצלחה

לא נתברכתי בכשרון משחק, ואיני עוסקת בתחום. אני אוהבת לבקר בהצגות, (דרך אגב אתמול הייתי בליזיסטרטה בקאמרי ומאד נהניתי) אני מתעניינת יותר בצד הכתיבה היצרתית של התאטרון ורציתי לשאול אם מישהו מכם יודע היכן ניתן לעשות קורס או לעבור סדנא לכתיבת מחזות ותסריטים. בתודה לכולכם שרון (ניתן לשלוח לי תשובות למייל)

מאריאן

New member
היי שרון,

גם אני כותבת, ואחת השאיפות שלי בחיים זה ללמוד איך לכתוב מחזה... בכל מקרה, בקשר לשאלה שלך, המורה שלי לתיאטרון סיפרה לי שנה שעברה על קורס ``מחזאות צעירה``, שהיה אמור להיות במהלך שנה שעברה, אבל הוא לא התקיים כי זאת שמנהלת את הקורס יצאה לחופשת לידה. הקורס מתקיים כל שנה, במהלך שנת הלימודים, ובסוף הקורס מוציאים חוברת ``מחזאות צעירה``, שמופצת לבתי ספר בכל הארץ. אני מקווה שהשנה יהיה את הקורס, כי אני מאוד רוצה להיות בו. אני חושבת שיהיו לי על הקורס יותר פרטים כשתתחיל שנת הלימודים מחדש, ואז אני גם אנסה לברר טלפונים ומיקום ודברים כאלה. חוץ מזה, אם יש משהו שכתבת, את מוזמנת לשים אותו בפורום ואנחנו נקרא בשימחה.

שרון-ב-

New member
היי מאריאן -

תודה רבה לך :) זה נשמע לי מאד רציני איכותי ומעניין אודה לך מאד אם וכאשר יתחיל הקורס תוכלי לשלוח לי פרטים ואתקשר איתם ואף ארשם (אני ועוד חברה) תודה על ההזמנה מאמינה שעוד אפרסם פה סוף שבוע נהדר שרון

למעלה