קודם כל סליחה

ariane

New member
קודם כל סליחה

סליחה על זה שאני בקושי מגיבה לפורום לאחרונה. תקופה שכזאת. קשה לי פשוט. קוראת ולא מצליחה להגיב לכלום. שמחה אתכם, עצובה אתכם. אבל לא מצליחה לשתף בזה. וגם קצת אין זמן לאחרונה אבל זה סיפור אחר. אבל מה שרציתי לספר לכן היום זה שחלמתי סוף סוף על רפאל הלילה. הוא היה איתי בחלום. סיפרתי את החלום בבלוג שלי אז מוזמנות להגיב שם(או פה). אם אתן מבינות בפתרון חלומות אשמח לשמוע מה דעתכן(או אם דודה, סבתא, שכנה מבינה בזה, זה גם טוב). וגם בלי להבין כלום מוזמנות להגיב. בכל אופן אוהבת את כולן. בקרוב עדכון על השקדיה.

עדיקים

Active member
אריאני ../images/Emo201.gif

קראתי בבלוג על החלום - וואו איזה חלום אני לא מבינה בחלומות אבל מאחלת לך ימים קלים יותר.

את לא צריכה להתנצל

ושמחה עבורך שחלמת את החלום. אני חושבת שיש בזה הרבה נוחם. בעקרון, כן חשוב לדעת את ההקשר כולו של החלום ובעיקר, מה מייצג עבורך כל דבר בחלום, אבל באופן כללי, יכולה לומר שלי זה מרגיש שאמנם רפאל נכנס אל האדמה, אל המקום שאליו לא היה אמור להגיע, אבל גם שם הוא חש את מגעך המנחם ובעיקר, שם אפשרי לו מה שכאן לא היה אפשרי. איתך וחושבת עליך.

ariane

New member
אז הנה חדשות השקדיה

הלכתי היום לראות מה קורה. כבר אמרו לי כשחזרנו מחו"ל שלא היה אפשר לשתול אותה במקום המיועד כי גילו שהכל בטון מתחת לכן קנו עציץ גדול ושתלו את השקדיה שם. מצ"ב תמונה של המיקום ומראה של השדיה. אני לא לגמרי מרוצה מזה ששמו אותו בעציץ במיוחד שחשבתי שזה הרבה יותר גדול מזה, זה בגודל של עציץ של מרפסת סך הכל וכל העניין של לשתול עץ זה לתת לו לגדול בלי מגבלות, מה שרפאל לא זכה בו. חוץ מזה העץ נראה ממש יפה, כולו ירוק וגדול. התיעצות: אתם זוכרות שנשאר עודף מקניית העץ. חשבנו לתרום אך לא מצאתי למי באמת בא לי לתרום אז חשבתי שאולי אפשר להשקיע בהגדשה יפה, מחובדת ועמידה לזכר רפאל ליד העץ איפה שנמצא הנייר כעט למעשה. מה דעתכן? לגבי השקדיה השנייה שאצלי, היא מדהימה. יש לה מלה שקדים יפים וגדולים.

ariane

New member
אה ועוד משהו חשוב

לגבי הגן, הגננת האהובה כל כך על רפאל עזבה את הגן בסביבות פסח. אין לי מושג אם זה קשור למה שקרה אבל מאוד עצוב לי שהיא כבר לא שם. לא רצו להגיד לי למה היא עזבה וגם היא לא רצתה לדבר על זה אז נשארתי עם סימן שאלה מאוד גדול. תמיד היא תשאר בליבי כאמא השנייה שרפאל בחר לעצמו.

תמי ס

New member
אריאן

צר לי שלא ניתן לשתול את השקדיה, אני מאד מבינה את הרצון שלך שהעץ יוכל לגדול בלי מגבלות, זו גם הייתה הכוונה שלנו, אבל כנראה שאין אפשרות ולכן צריך לשמוח במה שיש. כתבת שהעץ ירוק וגדול וזה מאד משמח, ומה שעוד משמח שהשקדיה שאצלך פורחת והיא עוד יותר נוכחת ומוחשית מהשקדיה בגן כי את זו שאצלך בכל זאת את רואה בכל יום. לגבי הקדשה אני בעד, שלט עם שמו ועוד כמה מילים לזכרו - זה ישתלב נהדר.

עדיקים

Active member
אריאן ../images/Emo4.gif

צר שלא שתלו את העץ בגן בגן כמו שתכננו. שמחה שהשקדיה שלך גם פורחת. שלט עם שמו וכמה מילים לזכרו גם לי נראה שילוב נהדר.

שלומית76

New member
יקירתי

השקדיה נראית ממש יפה, גם בתוך העציץ. אני חושבת כמוך שכדאי להוסיף שלט עם הקדשה. וחוץ זה, מה שלומך היום? תדעי שאת בליבי ואני חושבת עליך הרבה.

נייטי

New member
אריאן יקרה

גם אני מהמתנצלות על ההיעדרות מהפורום נעלמתי בעיקר מחוסר זמן. לגבי השקדיה, האמת היא, שזה לא מפתיע אותי שזה מה שקרה בסופו של דבר. אומנם לא מפתיע אבל בהחלט קצת מאכזב. מאידך, אני בסך הכל חושבת שטוב שיש לרפאל את הפינה הקטנה שלו בגן שאהב וגם אם העץ לא נטוע באדמה זאת עדין השקדיה שלו שנמצאת שם לזכרו. העץ נראה מאוד מרוצה מהמקום שלו ולכן אני מניחה שזה טוב דיו לעת עתה. את יכולה לבחור מה לעשות בכסף כרצונך. חייבת לציין שנוספו עוד 40 ש"ח לסכום ולכן הוא עומד על 400 ש"ח. אם תבחרי בהקדשה זה יהיה בסדר גמור ורק תודיעי לי למי להעביר את התשלום לאחר שתעשי את ההזמנה וראי זאת כסגור. לגבי הגננת - אני חייבת לציין שמהרגע הראשון שידרת שאת לא מעוניינת לחפור בדברים שאירעו או לא אירעו באותו היום. זאת בחירה שלך ובעיני זאת בחירה מאוד טובה לכולכם. אם זאת הבחירה, אז אני מאמינה שנכון לדבוק בה גם באירוע הזה של עזיבת הגננת וטוב שאת דובקת בה וטוב שאת זוכרת לה את האושר שהיא הסבה לרפאל לאורך כל התקופה שהוא היה איתה. בעיניי זאת בחירה כ"כ אמהית שכל כולה אהבה טהורה. החלום שלך קרע את ליבי. אני לא מסוגלת לכתוב מה עלה לי בראש כשקראתי את התיאור. מרגישה שזה טו מאץ בשביל להכתב כאן אבל אני מניחה שגם לך עברו אותן המחשבות.

ariane

New member
תודה שחזרת אלינו

באמת לא הבנתי איפה נעלמת אבל אם הסיבות הן חוסר זמן אז זה בסדר. אז אני אלך לברר איזה סוג של הגדשה אפשר לשים שם בעץ ואעדכן אותך. היום דיברה איתי עו"ס של הגן ושאלתי אם יש קשר בין עזיבתה של הגננת ומה שקרה לרפאל והיא אמר לי שזה לא קשור, זה משהו שכבר התבשל לפני זה וכנראה שזה היה קורה בכל זאת. מדובר בהחלטה עדדית. לגבי החלום, כן עבר לי בראש מה שאת חשבת. זה היה די ברור לי. brum כתבה עכשיו פרשנות מאוד יפה ומרגשת של החלום ודי מסכימה עם זה. אבל הכי חשוב לי היה שבמהלך החלום החזקתי אותו שוב בידיים וזה עשה לי טוב כל כך. נשיקות

סינטה1

New member
../images/Emo201.gif אריאן יקרה

קודם כל אני שמחה שחלמת על רפאל. מיד הולכת לקרוא את החלום בבלוג ואגיב שם. חיבוק גדול בינתיים.

למעלה