קודם כל -היי....

קודם כל -היי....

וחוץ מזה מה יש היום בערב, בתחום של המוזיקה השחורה (כאילו זההההה...) לגילאי 18+ ? אני אשמח לקבל הצעות לדברים טובים לעשות היום בערב... וחוץ מזה מי זה הראפר במסכה שהיה אתמול בעסק שחור?????????

EmGee

New member
שנית כל - היי....

יש במועדון האסיילום רחבת ראגאיי. יש מסיבה בג'י ספוט תקלוט של סופרים ובייבי ג'י. במוסד יש רחבת היפהופ עם תקלוט של מומי לוי.

thanks...מקווה להגיע ל1- הדברים

אני לא מצליחה להוסיף אייקונים משום מה אז קבלו... |קריצה| ו

בקשר למוסד - פירוט נוסף:

מלבד הרחבה בתקלוט של מומי לוי, יופיעו גם שלוש לראש ועוד כל מיני גודי'ס למיניהם. יהיה שווב במיוחד!

RunNGun

New member
חוץ משלוש לראש

אמרו בעייסק שתהיה הופעת אורח של כלא 6 ו-Dam יבצעו את מים מים

DJ JuVi

New member
בקשר לג'י ספוט - פירוט נוסף וחשוב!!

הערב יש די ג'יי אורח מאוד מיוחד בג'י ספוט.............!!!!

oRiddle

New member
בייבי מתקלט היום בג'י?

זה מוזר... אני הייתי בטוח שהוא מתקלט במוסד...

F1ReStArTeR

New member
הראפר במסיכה יתגלה רק בשבת בג'י

אתמול הייתה סתם מסיבה, הליין הרגיל של ימי חמישי! ויום שבת יש את הספיישל הראפר במסיכה!

oRiddle

New member
אוקיי בואו נעשה כאן סדר (פסח?)

אחרי משחקי המילים המפגרים שלי... ככה: היום, יום שישי: מועדון המוסד: תקלוטים של גיא ששון, בייבי ג'י ומומי לוי. הופעות של שלוש לראש וכלא 6. כניסה 60-70 שקל, בהצגת חוגר (או גילאי 19+), החל מ00:00. שתיה חופשית (קלה ואלכוהול). בלי קשר, חגיגת יום-הולדת חמישי למוסד. מועדון הג'י ספוט: תקלוטים של די.ג'יי סופרים, ודי.ג'יי שי 360 בהופעת אורח. כניסה - 50 ש"ח. בנים 21+ בנות 18+, החל מ-00:30. ספיישל אר. קלי. מחר, יום שבת: מועדון הג'י ספוט: מסיבת הראפר במסיכה, כניסה גילאי 16+, 70 ש"ח. נקווה שזה עוזר.

תודה רבה ............/images/Emo13.gif ושאלה...

על כל המידע המפורט- עשית אחלה שירות
אתם חושבים שיתנו להיכנס למוסד לבנות שהן קרוב ל 19 ולא ממש טכנית מבחינת זמן כרונולוגי בנות 19? למה להיות קטנוניים???? כאילו 18+...

oRiddle

New member
הממממממ... כמה דברים

1. עמי הוא אכן הדי.ג'יי בהא הידיעה 2. גיא לא עד כדי כך גרוע... והוא גם משתפר... לפעמים... 3. בקשר לשאלה של הבחורה עם האייקונים, זה תלוי בשומר ובכמה אנשים שבאים איתך... אבל אני לא ראיתי שעושים יותר מדי בעיות

למעלה