קודם כל דבר חלש

הצופה.

New member
קודם כל דבר חלש

שלא יתחילו לטייל לי הנמלים בראש ואז תבוא לי החפיפה חחחחחחחחח שאני שומע את המערכון הזה אני מתעלף מישו ראה את פרח החלבלוב ? חחחחחחחח ששששששש קודם כל דברו חלשש

בלו אייZ

New member
../images/Emo6.gif אין ספק........

שזה הולך להיות ה"שוס" הבא אחרי ההצלחה של לובה מהעונה הקודמת.... הבן אדם השרוט הזה
כל כך מוכשר שרק מלחשוב עליו אני כבר צוחקת
ע-נ-ק, פשוט ע-נ-ק
(למרות שאם תשים לב טוב טוב לעיניים שלו בזמן שיש לו נאום ארוך כזה בדמות הזו או אחרות, הוא קורא את הכתוב מה"פרומטר"....אבל אין כמוהו
)

בלו אייZ

New member
הנה אני נחמדה ../images/Emo9.gif

מדובר על טל פרידמן בקטע שהוא עושה בתכנית "ארץ נהדרת" - מערכון נהדר של מדריך טיולים ארצישראלי, משהו בסגנון לובה שחוזר בכל תכנית בורסייה שונה.... מספיק נחמדה?

...Blue

New member
הנה..שלא תגידי שלא חושבים עלייך כאן

חיזקי בפעולה..

הצופה.

New member
הינה קליאו חחחחחחחחח

יש שלוש תוכניות אחרונות או ארבע קטעים מהסוג הזה חחחחחחח

הצופה.

New member
קודם כל דבר חלש

שלא תעיר את השבלולונים דבר שני לחצתי על שלח הודעה וקראתי לבן שלי שיראה לי את זה זה לקח לי איזה רבע שעה עד שהוא ענה דבר שהעלה לי את החפפה בסופ הצלחתי להכנס לאתרררררר לקחתי את הלינק כתבתי חחחחחחחחחחח ואז לחצתי עלללללללל שלחחחחחחחחחחח ואחרי זה אני רואהההההההההה שזהההההההההה לקח לךךךךךךךך בדיוקקקקקקקקקק חצי דקההההההההה מה שלקחחחחחחחחחחח לייייי רבע שעההההההההה אז (דבר חלש) חחחחח

...Blue

New member
אתה צודק בהחלט..

"כשאדם לא מדבר חלש חזקה עליו שידבר חזק, כשהוא מדבר חזק גם הקולות בתוך הראש שלו מתחזקים והוא נכנס למצב של חפפה ואז הוא מוצא את עצמו עירום בתור לרכבל בראש הנקרה וכולם נותנים לו לעקוף כי אין להם עניין שהוא יעמוד מאחוריהם ורק כשהוא כבר בקרונית והוא מבחין בשוטרים שמתקרבים הוא מנסה לברוח והדלת הסגרת. אך משהו ממנו נותר בפנים והוא אומר למפעיל: "עצור עצור" אבל המפעיל לא שומע וכולם סביבו אומרים לו: "לא שומעים אותך, דבר חזק" אבל אסור לו לדבר חזק כי זה מה שהביא אותו למצב הזה מלכתחילה ולכן הפצרתי בך חזור ופצור "דבר חלשששש""

כוס ראב העולםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

נקרעתי פה עכשיו מצחוק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וההונגרי שלי פה מאחורי רואה בקט בטלויזיה צועק גם באינטרנט יש תהומו הזה מהתוכניות שראית בישראל..."שימי אוזניותתתתתת" חחחחחחחחחחחחחחחחחח גם הוא קרע אותי פה מצחוק.......... הוא פשוט עוד מישראל לא סובל את טל פרידמן ואני הייתיייייייי חולה על התוכנית ארץ נהדרת בחייייייייי קרעת אותי מצחוק פה בוטן עכשיו נשבעת לך ראיתי כמעט את כל המערכונים. גם המאיה בומבילה הזו קרעה אותי מצחוק... גדווווווול!!!!!!!!!!!!

למה מאמי את ב../images/Emo12.gif

אני עדין מוצמדת לאוזניות קרועה מצחוק...חחחחח ההונגרי<בעלי> שלי בסרט ממלמל לו איף ההומו הזה גם בנט עכשיו היא לא תעזוב את זה... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח והוא צודק! הטל הזה גדול!! אין עליו בחיי! איך התגעגעתי לצחוקים הישראלים חבלז!

למעלה