קודם כל- בדיחה

oren29at

New member
קודם כל- בדיחה

איש אחד נכנס לתא וידוי בכנסיה קטנה. "אדוני הכומר" הוא פותח, "אני נשוי באושר כבר 40 שנה לאותה האישה. יש לנו בן ובת מקסימים ומוצלחים. כל יום אני מסיים לעבוד, והולך עם החבר'ה לדרינק חברי של אחר צהריים בפאב השכונתי"

"אתמול אחר הצהריים" הוא ממשיך, "בעודי שותה את הבירה שלי בפאב, ניגשו אלי שתי בחורות צעירות, בלונדיניות, יפהפיות, עם גוף שמימי וחזה גדול. התחלנו לדבר, הזמנתי אותן לדרינק על חשבוני, דבר הוביל לדבר, וסיימנו את היום בבית מלון כשאנחנו מזדיינים שלושתנו כל הלילה בלי הפסקה".

אחרי שתיקה של כמה שניות טובות שואל הכומר "מתי היתה הפעם האחרונה שבה הגעת לווידוי?"

"אה לא" עונה האיש, "אני לא הולך לווידויים. אני יהודי"

"אז למה סיפרת לי את כל זה?" מתפלא הכומר?

"מה זאת אומרת למה"? עונה האיש, "אני מספר את זה לכולם!"

oren29at

New member
ואחרי שצחקנו...

ביום השואה האחרון כתב העיתונאי אורי משגב פוסט בפייסבוק על "אפר ואבק" המופתי של יהודה פוליקר ויעקב גלעד. הגבתי קצרות, לא התאפקתי, והוספתי הפניה לטקסט שכתבתי אני על האלבום לפני משהו כמו שש שנים כאן, בפורום הזה (בעיקרון הפניתי לבלוג שלי, אבל הטקסט זהה).

דבר הוביל לדבר, איכשהו גם יעקב גלעד, הוא ולא מלאך, קרא את הטקסט שלי. הוא התרשם עמוקות וטרח להודות לי על מה שכתבתי, אי שם לפני שש שנים.

אש למה אני מספר את זה פה? נדמה לי שהבדיחה מסבירה למה. בכל מקרה, בלי הפורום הזה הטקסט לא היה נולד, כך שיש קשר כלשהו לכאן ולעכשיו.

אני עדיין מרגיש כמו איזה גרופי, וכל מה שנותר לי זה למצוא דרך להפנות את בוב דילן לטקסט שכתבתי על Oh Mercy שלו, ואת ברוס ספרינגסטין למה שכתבתי על The Wild, the Innocent & the E Street Shuffle שלו, ואז להפסיק לספר בדיחות.

oren29at

New member
תודה

ג'ון קייל פעם "חיבב" תגובה שלי בפוסט שלו

וגראנט הארט נתן לי נשיקה. זה נחשב?

oren29at

New member
מתחיל להזכיר את הסצינה מ"נוטינג היל"

כשהשותף של יו גראנט בחנות הספרים נזכר שהוא ראה פעם, מרחוק, את רינגו סטאר. "אבל", הוא מוסיף, "המרחק היה די גדול, כך שיתכן שזה היה בכלל השחקן ההוא, מה שמו, טופול".
&nbsp
אבא שלי וטופול, אגב, היו סוג של באדיז בתל אביב בשנות השישים. הם נפגשו שוב ממש לא מזמן, בחתונה של הבת של אחותי. אבא שלי טוען שטופול זיהה אותו. נו שוין.

למעלה