קוגרית -1

פוניו

New member
קוגרית -1

כל כך הרבה זמן תכננו את החופשה המושלמת הזו בקאריביים.

לקום בבוקר לשמש נפלאה .ללבוש בגד ים ולרבוץ על החוף במיטות השיזוף. לקבל מבטים ומחמאות מגברים חתיכים שעוברים לידנו .

אלו האמיצים גם מתישבים ומזמינים אותנו למשקה אחד או שניים . הרגשה של חופש ושחרור טוטאלי.

בערב- ממסיבה זו לאחרת.לבושות במינימום בגדים ומקסימום מצב רוח . שותות ונהנות . מרגישות כמו בנות 20 למרות שגילנו כפול ועוד קצת.....

אחרי שבוי של שגרה כזו ,מתחילים לראות כמה פרצופים מוכרים ומחייכים זה לזו , מברכים ב"בוקר טוב" או מקבלים הצעות להצטרף יחדיו לבילוי או שניים.

מזל שכל אחת שכרה בקתה נפרדת , כך לא הרגשתי נבוכה לחזור עם גבר זה או אחר ולהעביר את הלילה איתו במיטה .

לפני 3 ימים הגיעה חבורה גדולה של בחורים צעירים אל אזורנו.

הם שכרו בקתה גדולה על קו החוף. חבורה של בחורים צעירים , יפהפיים ומלאי שמחת חיים .

כשהם פגשו אותנו על החוף ,הפלאתי שלא התביישו לגשת אלינו ולשאול אם אפשר להצטרף ולשתות איתנו . הם היו צעירים מדי עבורנו אבל נראה שזה לא אכפת לאף אחד מהצדדים. אחרי הכל גם אנחנו היינו חבורה של נשים יפות ומטופחות לא פחות מכל הבחורות הצעירות שהיו שם .

כל הסיטואציה הזו שעשעה אותי. הרכבתי את משקפי השמש וחבשתי כובע רחב שוליים ונהניתי מהשמש הנעימה בלי להתערב יותר מדי בשיחה.

צחקתי לעצמי בקשר לרמיזות שלהם כלפינו . יש להם עוד מה ללמוד לגבי נשים בגילנו ....

הרגשתי שאחד מהם נועץ בי מבטים במשך כמה דקות. לא יכולתי להתעלם מכך .

לא הייתי בטוחה אם הוא רואה שאני מביטה בו בחזרה מבעד למשקפיים הכהות. הוא לא דיבר וצחק עם כל החבר'ה האחרים . רק ישב ושתה את המשקה בשקט .

שיער כהה ששקצוותיו הגיעו לכתפיו, עיניים כהות ופנים מפוסלות. גופו השרירי נצץ בשמש והוא לבש בגד ים שהחמיא לרגליו השריריות ולגופו החטוב.

מה קורה לי? הרי כולם כאלו חתיכים וסקסיים. כן וגם בני חצי מהגיל שלי.

לא מתאים לי להרגיש ככה. בטח לא מבחור צעיר כזה. משהו בו גרם לי לנוע באי נוחות בכסאי .

חבר שלו נתן לו דחיפה בכתף כדי שיתעורר והא הסיט את מבטו לרגע וחייך. חיוך משגע . הוא החזיר לו איזה משפט וכל היתר צחקו

כיווץ מוכר בשיפולי בטני גרם לי להבין שיש בו משהו מעבר למה שיש לבחורים האחרים כאן.

"אני חושבת שאלך לטבול במים. מתחיל להיות לי חם מדי ." אמרתי לחברתי בשקט וקמתי ממקומי. פשטתי את שמלת החוף והנחתי את הכובע בצד. אחד הבחורים שרק בהערכה . חייכתי אליו ואמרתי "אתה מחוץ לליגה שלך כאן , חמוד...."

זה זיכה אותי בעוד כמה שריקות הערכה וצחוקים רמים . צעדתי לעבר המים ולפתע הוא היה לידי.

"אפשר ללוות אותך?" לכסן מבט אליי.

"שמעת מה אמרתי לחבר שלך ?" חייכתי אליו

"שמעתי . כן . אבל אפשר לעלות לכל ליגה , את יודעת."

המים היו קרירים , מרענים . עוטפים את הגוף ומצננים את מה שהחל לבעור אי שם . כשעמד לידי קודם ראיתי עד כמה היה גבוה ומרשים .

די! נו! הוא ילד!

"בני כמה אתם?" שאלתי כבדרך אגב

"זה נע בין 22 ל- 26." השיב בחצי חיוך "עברנו את גיל איסור האלכוהול."

"מממ..." נדתי בראשי "ו....אתה?"

"26. אני המבוגר האחראי"

חייכתי אליו "אני חייבת לשאול אותך שאלה. למה התישבתם לידנו ? זה איזה קטע שלכם - להתחיל עם מבוגרות ממכם?"

הוא לא נראה מוטרד משאלתי "לא. פשוט כבר הספקנו לזיין פה את כל הבחורות הצעירות בחוף , אז אמרנו לעצמנו- למה לא?"

התשובה שלו הוציאה ממני צחוק מתגלגל. "ועכשו אתם בקרב האחרון ? "

"תלוי אם נצליח." חייך "יצא לי לראות אותך פה בחוף בימים האחרונים ."

"אהבת את מה שראית?"

"כן, יותר מדברים אחרים "הוא קרב אליי "יש לך צחוק סקסי,את יודעת?"הוא העביר אצבע על כתפי

"תודה חמוד,אני חושבת שאני אחזור למיטת השיזוף שלי עכשו"

"למה? אני מביך אותך? "הוא לכד את עיניי במבטו.הנחתי יד החזה שלו .נזהרת לא להצמד אליו מדי .

"לא. אני פשוט חוששת להביך אותך, יקירי. אתה נוטף סקס אפיל אבל אתה צעיר מדי עבורי ."

"את חוששת שלא תעמדי בקצב ?" הקניט

"לא מתוק " הנחתי יד בוטחת על לחיו "אני חוששת שאתה לא תעמוד בקצב"

"תרשי לי לפחות לנסות...." צעק אחרי כשיצאתי לכיוון החוף.

הסתובבתי אליו בחיוך מפתה "אולי אחר כך.אחרי שאטעין מצברים אצל גבר אמיתי."

הוא העביר ידיים בשערו הרטוב וצחק.

המשך יבוא....

אפשר לקרא את הרשומה גם בבלוג

פוניו

New member
קוגרית-2

חרי שנת צהריים נינוחה ומפנקת וארוחת ערב בחברת 3 גברים שפגשנו יום קודם , התרווחנו בכורסאות הרכות על משטח העץ החיצוני של הפאב.

מוזיקת רגאי שקטה נעימה לאוזן, השמש זה עתה שקעה. אוחזת בידי ,משקה צבעוני ומתוק ונהנית מסיפוריו של וויליאם על מסעותיו במזרח הרחוק. אני מפלרטטת איתו והוא מניח ידו על ירכי . מבטו מלא רמזים וכוונות להמשך הלילה. הוא לוחש לי באזניי ואני צוחקת . חברותיי קורצות לי ומבינות שהלילה יהיה "חם". הן מסיטות מבט ומנפנפנות ביד לחבורה שזה עתה הגיעה.

אוח...הבחורים האלו מהצהריים וכן, גם הוא נמצא שם . אדריאן ,מסתבר שזה שמו . חברו דאג שאדע זאת עוד בצהריים. גבוה, חתיך, מרשים . במכנסי ג'ינס מרושלים וחולצה לבנה שכפתוריה העליונים הפרומים מגלים חזה שזוף.

מספר בחורות ליוו אותם אך הוא היה לבד. הוא סרק במבטו את הרחבה ועצר כשראה אותי. חצי חיוך עלה בזוית פיו והוא נד בראשו .

החבורה שלו התקרבה לשלנו ואחרי נשיקות על הלחיים של כולן ,הם התיישבו דיי קרוב אלינו , מזמינים משקאות להם ולבחורות שאיתן.

נוכחותו היתה עוצמתית. לא יכולתי להתעלם ממנו למרות שניסיתי להמשיך לפלרטט עם וויליאם שישב לידי או עם חברו שישב ליד חברתי .

לא ברור לי מה קורה לי. הרי אף אחד מחבריו לא הרשים אותי בצורה כזו. נכון שכולם חתיכים אבל לא הייתי מסוגלת להכנס איתם למיטה

ואילו בו , ישנה נוכחות שלא ניתן להתעלם ממנה. הוא דאג שלא אתעלם ממנו לחלוטין ונעץ בי מבטים ממושכים .

לאחר שעה קלה קמתי להתרענן ."תתעשתי! הוא ילד בשבילך!" אמרתי בלי קול לדמותי במראה ,לאחר ששטפתי את הסמק מלחיי.

כשיצאתי משם הוא עמד במסדרון. נשען על הקיר וידיו בכיסי מכנסיו.

"אז זה הגבר האמיתי ? "נד בראשו לכיוון השני .

"אולי." חייכתי אליו והתכוונתי לחלוף על פניו,אך הוא הניח לפתע יד על בטני ועצר אותי. המגע שלו היה מחשמל . דרך הבד הדק הרגשתי את חום ידו ושרירי בטני התכווצו.

הרמתי אליו מבט מתריס . "אולי אחרי שאני אסיים איתו...." התחלתי להגיד . הוא השמיע נהימה והרים את ידו השנייה לחפון את שערי . לפני שהספקתי להגיד הוא דחף אותי בגופו אל הקיר הנגדי ופיו ירד אל פי.

הופתעתי מהתעוזה שלו . תעוזה כזו היתה שמורה לגברים בוגרים יותר שבטוחים בעצמם ובמה שהם עושים.

שפתיו היו רכות אך נשיקתו היתה רחוקה מלהיות רומנטית או רכה.

הדבר שהכי הדהים אותי הוא שנעניתי לו!!

ידיי נשלחו לאחוז במותניו בעת שלשונו פישק את שפתיי וחדרה אל פי. פולשת וחוקרת ותובעת בעלות. לשונותינו השתלבו זו בזו והנשיקה קיבלה קצב משלה.

ידו שהיתה על בטני החליקה לחבק את מתניי ולהצמיד אותי אליו .התגריתי מאוד מהמגע שלו ,מהחוזק שלו. יכולתי לדמיין את עצמי תחת גופו החטוב וידיו החוקרות.

קולות שנשמעו מעבר לקצה המסדרון גרמו לנו להפרד זה מזה באי רצון. מבטנו הצלבו שוב , לחיינו סמוקות מרץ המשיכה הזו. הוא התרחק לקיר הנגדי ואני העברתי יד בשערותיי.

אחרי כמה שניות זוג חלף בינננו , מחייכים . חיכיתי שיתרחקו מעט לפני שפניתי אליו.

"טוב חמוד, אם זו מנת הפתיחה ...." חייכתי אליו .

הוא התנשף לרגע "לפחות את לא סוטרת לי ."

"למה שאסטור?" הרמתי גבה בפליאה "נהניתי מאוד מהנשיקה."

"תארי לך כמה תוכלי להנות מהיתר.. ." חייך

"אוה אדריאן חמוד שלי . זה מחמיא לי מאוד אבלאמרתי לך כבר ...אתה צעיר מדי בשבילי" קרבתי אליו והעברתי אצבע מפתה על מפתח החולצה שלו עד לחזהו.

"את יודעת שאני לא אוותר לך. את סקסית ואת מטריפה אותי ואני רוצה אותך!" אמר בקול מלא תשוקה

אהבתי את הנחישות שלו וזה רק גרם לי להמשך אליו יותר.

"אני אוהבת את העקשנות שלך. מי יודע? אולי זה ישתלם לך בסוף." הדבקתי נשיקה קטנה אל שפתיו והתרחקתי ממנו.

"נעלמת לנו " חייך וויליאם כשחזרנו . חברתי הביטה בפניי והרימה גבה. זרקתי שוב מבט קצר לעבר הכיוון ממנו באתי והיא עקבה אחרי מבטי. אדריאן יצא מהמסדרון וחזר לשבת עם חבריו.

היא חייכה חיוך מבין והביטה שוב בוויליאם ."אממ... וויליאם יקירי , אולי נלך לרקוד קצת?"

"אני אצטרף אליכם מיד " זזתי ממקומי ע"מ שיוכלו לעבור. וויליאם הצטרף אל חברתי באי רצון אך אני בחיוך עודדתי אותו ללכת . לא חושבת שאוכל להמשיך להתמזמז איתו כשכרגע הודבקתי לקיר ע"י שור צעיר כמו זה שישב לא רחוק ממני ומבטיו חדרו עד נשמתי.

הרחקתי את השיער מצווארי ונפנפתי בידי כדי לצנן מעט את החום שבער בי .הסטתי את מבטי אל ים והגלים הרגיעו את המחשבות ואת התחושות המטורפות שהשתוללו בתוכי.הוא צדק. אני לא עד כדי כך גדולה ממנו ועדיין... מעולם לא חשבתי על צעירים ממני. לא הכרתי הרבה כאלו שהיה להם אומץ בכלל להתחיל עם בחורות שאינן בגילן או מטה מזה.

גברים בוגרים היו בטוחים יותר בעצמם. יודעים מה הם רוצים ואף דורשים זאת. יודעים איך להתנהג עם איזה במיטה, יודעים בדיוק היכן לגעת ומה לעשות .

והבחור הזה ? הנשיקה שלו הרעידה לי את הגוף. מה יהיה מעבר לכך , כשידיו יטיילו על גופי , שפתיו , אגנו צמוד אליו וזרועותיו אוחזות בכוח כמו במסדרון....אוח!! די!!

קמתי והלכתי להצטרף אל יתר חברותיי על הרחבה. גם הבחורים קמו לרקוד . אדריאן ישב וצפה בי רוקדת. שוב היה לי קשה להתעלם ממבטו הסקסי שכבר לא היה מלא ברמזים אלא בכוונות ברורות.

חברתי משכה את וויליאם אליה והוא הביט בי במבט מתנצל. חייכתי אליהם לאישור בשעה שהתנשקו שם על הרחבה . חברתי השנייה ואני הצטרפנו לצעירים שרקדו לידנו .

גופי נע עם המוזיקה ,מתמכרת לצלילים. איזו מוזיקה סקסית זו .........עצמתי את עיניי ונסחפתי בהנאה, מאבדת את הקשר עם החבר'ה שלידי ומתרכזת רק בקצב שהניע כל חלק מגופי באיטיות ובזרימה חופשית.

לפתע הרגשתי ידיים בוטחות מחליקות על מותניי ומחבקות אותי מאחור. פקחתי את עיניי לרגע וראיתי שזה אדריאן. הוא נצמד אליי מאחור והחל לנוע איתי בקצב המוזיקה . "את מפתה בריקוד שלך" לחש באזניי

חייכתי לעצמי והשענתי ראשי לאחור .ידו האחת נעה אל צווארי,מלטפת בעדינות ואחריה הרגשתי את שפתיו עוקבת .ידו השנייה מצמידה אותי יותר אליו מאחור והרגשתי את זקפתו באחוריי. ידיי אחזו את אגנו ונעתי איתו בקצב מושלם .

"אני רוצה לראות אותך עירומה....שוכבת על המיטה ...." פיו לחש אל אזני "רגליים כפופות פשוקות...הכוס שלך מפתה אותי להתקרב....ללקק...להטביע את עצמי בתוכך."

הרגשתי את איברי מתכווץ בהסכמה .מה שהבחור הזה הצליח לעשות לי במשפט אחד....

"לשמוע אותך גונחת מעונג..." המשיך "צועקת...גומרת..."

"אדריאן..." הרמתי יד אל צווארו וזכיתי לעוד שביל נשיקות.

"אני רוצה אותך." התנשף באזני..חום גופו ומילותיו גורמות לי לבעור ,לרגליי להחלש ולחומות שלי מולו- להסדק אט אט.

הוא סיבב אותי אליו ולכד את מבטי . עיניו נצצו מהאורות סביב אך היו אפלות מתשוקה.

המשכנו לרקוד צמודים,מביטים זה בזו ,מכושפים אחד בשנייה. ידו על גבי ורגלו בין רגליי .לזמן לא היתה משמעות. רק למגע שלו.

בכוחות התנגדות אחרונים ניסיתי לומר : "אדריאן,כבר אמרתי לך ..." ניסיתי להגיד אך הוא קטע אותי בנשיקה תובענית. ידיו אוחזות בי , גופו רוקד לאט צמוד לגופי ושפתיו חוקרות את פי .

לא יכולתי להתנגד לו יותר. כל גופו נטף סקס ונמשכנו זה לזו בצורה מטורפת. לא משנה מה המוח שלי חשב, הגוף שלי הגיב אחרת.

ידיי התרוממו אל צווארו וקימרתי את גופו אליו . הוא הידק את חיבוקו וקיבל בברכה את לשוני בפיו.

שמעתי כמתוך חלום את חבריו שורקים לו בהתפעלות וידעתי שהוא מסמן להם בידו שישתקו וילכו להזדיין .

ליבו פעם כנגד חזי והבגדים היו מכשול מיותר לבערה ביננו.

התנתקתי מפיו באי רצון. הוא הופתע לרגע . "אני רוצה אותך.עכשו!"

הוא חייך "אני עבדך הנאמן "

"או...אל תדבר על דברים שאתה לא מבין בהם,חומד." קרצתי לו. "בשביל זה אני כאן."

יצאנו מחובקים אל איזור הבקתות. חייכתי לעצמי ואליו .

איזה לילה מחכה לנו .....

וכמובן -בבלוג

פוניו

New member
קוגרית -3

בדרך לחדר לא הצלחנו להוריד את הידיים אחת מהשנייה .

עצרנו מספר פעמים כי אדריאן הצמיד אותי לאיזה עץ או קיר או פנס ונצמד אליי. מעביר בי זרמים של עונג בנשיקות לוהטות. מבטיח לי בלחישה מה הוא מתכנן עבורי . המתקתי חיוך לעצמי ולא סיפרתי לו מה אני מתכננת עבורו. מהידיים שהעברתי על גופו ידעתי שהוא יעמוד בזה. הוא קיבל עליו את האתגר לא?

בכניסה לבקתה עצרתי אותו לרגע והבטתי בו "אדריאן? אתה מוכן לכל מה שעומד לקרות הלילה? כל מה שאבקש ממך?"

"השאלה אם את מוכנה ?" מעך את ישבני בתגובה ונשק לצווארי.

נכנסנו אל הבקתה ורוח נעימה קדימה את פנינו מהחלונות . הים לחש ממול ונענו אחוזים אל עבר חדר השינה . אדריאן הרים את שמלתי מעל ראשי וזרק אותv על הרצפה . בידיים מיומנות שחרר את החזייה וצעד אחורה כדי לצפות בי .

"אוהב את מה שאתה רואה?" הנחתי את ידיי על מותניי בתנועה מגרה .

"מאוד! אני רוצה להתנפל עלייך אבל קודם כל לענג אותך עד טירוף." הוא כרע על ברכיו ואחז באגני.פי יבש רק מלראות אותו על ברכיו אך הוא שידר עוצמה של חיה טורפת מוכנה לקרב. בתנועה חדה קרב אותי אליו ושפתיו נצמדו אל בטני . העברתי אצבעות בשערותיו ונתתי לראשי לצנוח אחור בעונג למגע שפתיו על התחתון. הוא העביר את אפו לאורך החריץ ושיניו מגסו בבד וגירו אותי יותר. לבסוף הוא פשט את התחתון ממני. נותרתי עירומה מולו.

ידייו אחזו בישבני בעת שפיו ירד מטה יותר. מלטף בלשונו את השפתיים הרכות .נשימתו על איברי גרמה לי להתרטב יותר . נשיקתו היתה בוטחת כמו היה מיומן ובטוח. ידו החליקה אל מתחת לברכי והוא הרים את רגלי והניח אותה על כתפו , פותח את האיבר שלי אליו . לשונו ליטפה את קצה המערה המגורה ואת הדגדגן הנפוח .

הוא נהם והקול הזה הטריף אותי .הוא הפסיק להיות עדין ואכל אותי בתיאבון רב. לשונו חודרת אליי במיומנות , מגרה כל נקודה ולאחר מכן מצץ את הדגדגן שרטט בתאווה.

נשכתי את שפתיי ונצמדתי אליו יותר. מתקרבת את השיא הראשון שלי הערב. גופי נרעד ונאנקתי . הוא התגרה מכך יותר.

אדריאן לא הרפה לרגע, מלקק ומוצץ עד שהרעיד את גופי באורגזמה מטורפת.

הוא התרומם על רגליו וירד שוב אל פי. נותן לי לטעום אותי לאחר שטעם אותי.

"איך זה בתור התחלה?" הקניט אותי

"מאוד מבטיח" ליקקתי את שפתיו.

פרמתי את כפתורי חולצתו והעברתי ידיים על חזהו וכתפיו. הוא פרם את כפתורי הג'ינס ושמט אותם אל הרצפה בעודו בועט בנעליו. הוא לבש תחתוני בוקסר צמודים אל איבר שנראה מרשים

הוא הרים אותי אל המיטה. נשענת על הכריות הגדולות. נהנית מהמראה שמולי. גופו גבוה והבנוי לתלפיות. חייכתי.

"אוהבת את מה שאת רואה?" החזיר לי בשאלתי .

"אוה , כן,מאוד".

הוא עלה אל המיטה וישב על ברכיו מולי בין רגליי הפשוקות. "ובכן,..." אמר "הבטחות צריך לקיים."

הרמתי גבה בפליאה והוא רכן אל צווארי. מנשק את העור הדק והרגיש , הרגשתי את שפתיו לוקקות ומוצצות וכל גופי התמלא בריגוש חדש..

כשהגיע אל השדיי ,הרגשתי את שיניו נושכות , ידיו אוחזות , תובעות בעלות על כל חלקת עור חשוף. מוצצות כל פטמה ומעסות את האחרת בצורה כזו שהרגשתי שאני מסוגלת לגמור רק מזה

הוא כופף את רגליי ושקע שוב ביניהן, אך הפעם צרף גם את אצבעותיו. לשונו מצצה את הדגדגן המגורה בעוד הוא מחדיר אליי אצבע אחת ואחר עוד אחת , מזיין אותי ומלקק את הכוס שלי. אגני התרומם אליו בעוד ידיי חופרות בשערו . אוחחחח הבחור הזה ידע בדיוק היכן לגעת ומה לעשות . זו לא פעם ראשונה שגבר נמצא בין רגליי וזו בטח לא פעם ראשונה שגמרתי כך אבל הרגשתי שאדריאן כובש את כל גופי דרך פיו. משהו בנוכחות שלו , בגופו הצעיר , באנרגיה שלו ,הרגיש לי אחר. שונה. הרגיש לי כאילו הוא יכול להמשיך כך עוד כמה ימים ולא להתעייף .

ראשי נזרק שוב לאחור אל הכריות והתנשפתי , רועדת. מסירה את כל ההגנות והחומות מולו ,גנחתי ונאנקתי אך הוא לא הפסיק והמשיך לטרוף ולהטריף אותי שעה ארוכה.

"אדריאן!" צעקתי את שמו כשעוד אורגזמה שטפה את גופי.

הוא הרים את ראשו וחייך "אני מוכן להמשיך כך לנצח. זה כל כך מגרה לענג אותך..."

"תתקרב אליי !" ביקשתי והתרוממתי להשען על ידיי.

"עוד לא.... עוד קצת ." והוא נישק את פנים ירכי "אני אתן לך לנוח כמה שניות ואחרי שתגמרי שוב , אני אחדיר לך את הזין שלי ואשמע אותך גומרת שוב."

ושפתיו ירדו שוב ואצבעו חדרה שוב, מגרה את החלק הפנימי שלי ושוב גמרתי בחוזקה.

הוא התפתל לרגע והוריד את תחתוניו. איברו היה מרשים בהחלט. עומד זקוף ומגורה. הוא הניח ידיו תחת ידיי והרים אותי בלי קושי . רגליי היו חלשות מעט מכל האורגזמות אך כרכתי אותן סביב מותניו. איברו היה חם על בטני. הוא חיבק אותי בחזקה ונשק לי ברעבתנות.

"הכוס שלך הוא הכוס הכי טעים שאי פעם ליקקתי." לחש "אני לא יכול להתנתק ממך לרגע."

"הייתי מוכנה שתעשה את זה על בסיס יומי ." צחקתי ונשקתי לו.

"אני עומד לחדור אלייך." קולו רעד לרגע . "ואת תגמרי שוב....ושוב ...ושוב...."

"אוה, אדריאן אתה משחק באש....." ונצמדתי אליו. חזי נמעך כנגד חזהו.

הוא שוב הרים אתי ומיקם אותי מעל הזין שלו . הקצה שלו מגרה את הפתח שלי שהיה מגורה ונפוח .עיניו חדרו אל עיני ובתנועה אחת חזקה איברו חדר אליי לכל אורכו . התחושה היתה מהממת. הרגשה של מלאות.לא הייתי צריכה לזוז. בקושי הצלחתי לנשום. גם הוא עצר את נשימתו לרגע.

"אל תזוז ..." קולי היה קרוב ללחישה .איברי התכווץ סביבו.

"את מושלמת עבורי....עכשו תגמרי בשבילי!" פקד . לא האמנתי שזה מה שקרה לי כרגע . הכוס שלי פעם סביבו , מעביר בי ובו יחדיו רטט של עונג .

צפרניי ננעצו בכתפיו ופיו נשך את צוארי. מעולם לא צייתתי לפקודות מאף אחד. בדרך כלל אני מתווה את הקצב ועכשו? מאיפה הוא הגיע? כל פקודה שלו ממיסה בי כל רצון לשלוט . לגמור רק מחדירה ראשונית כזאת? ועוד בפקודה? FUCK! אני עוד אראה לו מה זה !

הוא הניע את אגנו מעט ואני רכבתי מעליו באיטיות,עדיין נרגשת. הזין שלו נשלף מעט ואז חודר שוב וממלא אותי. נוגע בכל נקודה רגישה או שפשוט בשלב הזה כל הכוס שלי היה רגיש מדי .

הגופים שלנו נעו בהתאמה, כאילו היינו מושלמים זה לזו . החיכוך של איברו באיברו העביר בשנינו רעידות של עונג. הוא עצם את עיניו ומתח את צווארו. מתמכר בעצמו לתאווה ולהרגשה של הדחיקה .הוא נשך את שפתיו והבנתי שהוא מתאפק לא לגמור בעצמו . הוא עצר לרגע ופקח את עיניו "עוד לא. " לחש לי כשהבין שאני יודעת מה קורה לו.

הוא השכיב אותי לאחור על המיטה ונשכב מעליי . משקלו גירה את גופי יותר ממה שהיה מגורה עד כה. בדרך כלל לא נתתי לגברים לשכב מעליי . לא יכולתי לסבול את תחושת הכניעה אך עם אדריאן הייתי מוכנה לגמרי . אגנו שוב דחק באגני באיטיות מטריפה . הרגשתי שהכרתי מתערפלת מרוב עונג . הוא צבט את פטמותיי והכוס שלי שוב התכווץ סביבו .

"אני חייב לגמור בתוכך." לחש מול שפתיי .

"תעשה את זה " אישרתי לו .

הוא הגביר את הקצב ואת העוצמה. הזין שלו מחליק פנימה והחוצה בכוס הנפוח שלי . האגן שלו דופק באגני שוב ושוב ושוב . נשימתו הפכה מואצת וקול קדמוני בקע ממנו בנהמה חייתית. כרכתי רגליי בחוזקה סביבו בעוד שנינו רועדים מאורגזמה חזקה . הרגשתי זרם פועם בתוכי בעודי סוחטת את הזין שלו אל תוכי .

רציתי לחבקו ולהצמידו אליי אך הוא התרומם ובצנועה אחת הפך אתי על גבי ,לא לפני שזיכה אותי בנשיקה חסרת מעצורים . הוא אחז בזין שלו והעביר אותו על ישבני . מעולם לא נתתי לאף אחד להתקרב יותר מדי אל ישבני , אבל אדריאן...טוב, זה סיפור אחר.

קצה העטרה שלו ליטף את פי את הטבעת שלי ושלח בי תחושות חדשות ולא מוכרות. הוא אחז בי והרים אותי אליו . כך ששנינו עמדנו על ברכנו כשהוא צמוד אליי מאחור.

יד אחת חיבקה את מותני בתמיכה בעוד השנייה מלטפת את גופי "אני רוצה אותך גם ככה." לחש

ואני רכנתי מעט קדימה ע"מ שיוכל לחדור אליי שוב . הוא העביר יד על גבי ואני נשענתי על גב המיטה לתמיכה.

"אני רוצה את זה קצר וחזק" אמרתי לו .

ושוב אגנו דחק בי שוב ושוב . איברו מחליק פנימה והחוצה בהרגשה משכרת .הוא שלח יד אל הכוס שלי ושפשף את הדגדגן בעודו דופק אותי מאחור .אחרי שגמרתי והתכווצתי על הזין שלו בתוכי הוא הרפה ותפס בי משני צדדיי. בתנוחה זו הרגשתי אותו אפילו יותר עמוק ממקודם . הוא בהחלט היה חזק ואהבתי את הכאב הזה.

גמרנו שוב בגניחה משותפת ואז התמוטטנו על המיטה.

הוא לא נתן לי להתרחק ואסף אותי אליו בחיבוק צמוד . הרגשתי את איברו

yaron522

New member
אין כמו קוגרית מנוסה

הריגוש מטריף חושים כשהרצונות מתנפצים גוף אל גוף...

למעלה