קוג'ה פרויז?

JUN JUN

New member
קוג'ה פרויז?

נייה, האם פרויז סובל מפיצול אישיות או שהוא רק מעמיד פני ערבי (מחמד אללה) מתוסכל? זה קורה לו לעיתים קרובות? אני מודאגת.

niya

New member
אל דאגה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הוא לא סובל מפיצול אישיות... כמו שאני מכירה אותו, הוא סתם עסוק בעבודה / עם החיים

JUN JUN

New member
אולי נעלב

שהורדת אותו בדרגה בפרלמנט? בכל זאת מיניתי אותו לשר הרווחה ושירותים חברתיים לא צריך להעלב ככה, זה מכובד. קוג'ה רפתי פרויז ????

JUN JUN

New member
אולי דווקא כן...

אני ממנה מייד חוליית חיפוש וגם ציור קלסטרון וגם ...ציור "לאן נעלם פרויזון" בסגנון הציור השבועי לילד של ידיעות אחרונות...ביוזמתו של חג' מולה. ביקשתי מ qui saura 2 שר האומנות להיות אחרי על תיק האומנות בפרלמנט. ג'ון ג'ון

haji mola

New member
"קוג'ה רפתי פרויז" נשמע כמו הגרסא הפרסית

"לציור השבועי לילד" הישראלי. אולי שווה לבקש מג'קי יהושע ג'קסון שיאייר השבוע משהו בסגנון "לאן נעלם פרויז"?? אני מניח שפרויז יתרגש מהמחווה ויסכים לשוב לפה. רעיונות לאיור בנושא זה יתקבלו בברכה.

JUN JUN

New member
הפרלמנט מזמין את qui saura 2 לאלתר!

שר האומנות והתרבות qui saura 2 , אחראי פינת הציור הפרסי- הגלריה נא לאלתר לנו ציור בסגנון "הציור השבועי לילד" של עיתון ידיעות אחרונות. הנעלם: מר פרויזון , שר הרווחה והשירותים החברתיים של הפרלמנט. חג' מולה, הצעה נפלאה!!! הפרלמנט מברכך על היוזמה.

JUN JUN

New member
qui saura 2 בנוסף ...

בנוסף לציור השבועי לילד בסגנון "לאן נעלם פרויזון" האם תוכל לצייר לנו גם קלסטרון של הנעדר? הפרלמנט מברכך על הנכונות להשתתף בחיפושי הנעדר.

JUN JUN

New member
חוליית חיפוש

הפרלמנט ממנה חוליית חיפוש אחר מר פרויז, שר הרווחה והשירותים החברתיים שנעדר מפורומו מאז מינוייו. לאחרונה נראה פרויז משוטט בפורומים שכנים כגון פורומי אקטואליה ומאז לא נראו עקבותיו. כל היודע דבר על המצאו נא ליצור קשר עם יו"ר הפרלמנט או מנהליו. כל המעוניין להצטרף לחוליית החיפוש, ניתן להרשם במישרדי הפרלמנט. הפרלמנט הפרסי הציוני -פורומי הראשון לארץ ישראל

JUN JUN

New member
עדכון- חיפוש הנעדר

קיבלנו מידע שייתכן והנעדר פועל בזהות סמוייה בשם מוחמד בן אללה, פרטי הנעדר וגילו תואמים לזה של בן המיעוטים. נראה שמאז העלמותו של פרויז החל בן המיעוטים להיות פעיל בפורומנו בהודעות אנטי יהודיות ובהשבת אדמות אבותיו. הכצעקתה? כל היודע דבר על המצאותו נא לדווח למשרדי הפרלמנט

niya

New member
הוא גם לא עונה לטלפון../images/Emo10.gif../images/Emo12.gif

JUN JUN

New member
זה דורש

כינוס חירום של הפרלמנט לאלתר! כל חברי הפרלמנט נא להתכנס

איפה הגאון הפורום?

עזב זמנית כדי שנדע שקשה לנו ונלמד להעריך אותו בלעדיו הפורום כמו אוכל בלי מלח ופלפל

niya

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gifפרויזזזזזזזזזזזזזזזזז

קוג'ה בודי? צ'יקר קרדה? אנחנו מתגעגעייייייייייייייייייייייים ודואגיייייייייייייייייים

JUN JUN

New member
נייה אני אובדת עצות

ארגנו חוליית חיפוש כינסנו את הפרלמנט לכינוס חירום פירמנו את תמונתו בחוצות העם שילחנו אחריו את בלשי המשטרה והפאפרצ'ים ציירנו לכבודו את הציור השבועי לילד ביקשנו את שובו בכל דרך, והוא אינו שב. האם זה רק צירוף מקרים או שאבדו עקבותיו מאז שמינה את עצמו יושב ראש ואת ביטלת את מינוייו כדי למנות אותי פה אחד (הפה שלך)? אם יהיה צורך אני אוותר על כס המלוכה לכבודו, רק שישוב.

niya

New member
היכן פרויז?../images/Emo12.gif

לקראת יום העצמאות, הוחלט לערוך חיפושים נרחבים אחר חברנו היקר, פרויז. ילדים יקרים, האם תוכלו למצאו בציור המצ"ב?

JUN JUN

New member
משטרת ישראל מבקשת את עזרת הציבור

משטרת ישראל מבקשת את עזרת הציבור בחיפושיה אחר הנעדר פרויז פרויזון, בן 56 , תושב גבעתיים, אשר נראה לאחרונה באזור פורום תרבות פרס בתאריך 24.04.09 ומאז נעלמו עקבותיו. הנעדר נראה לאחרונה משוטט בפורומי אקטואליה שונים אך כל נסיון ליצור עימו קשר נכשלו. להלן תאורו: גובה 170 ס"מ, מבנה גופו רזה, שערו שחור וקצר, גוון עורו שחום, עיניו כהות, ייתכן וחובש כיפה או שפם, דובר עברית ופרסית ועונה לשם פרויז1 על פי מידע מודיעיני עקבו בלשי היחידה המרכזית (נייה) אחר החשוד ובאדיבות הצלמים המיומנים הובאה אלינו התמונה העדכנית של פרויז כשהוא צף בים המלח כשהוא קורא עיתון בשפה הפרסית. תמונת הנעדר תופץ בימים אלה באמצעי התקשורת השונים ובפורומים. כל היודע דבר על מקום הימצאו מתבקש להתקשר לתחנת פרלמנט תרבות פרס .

למעלה