קוברה

nerissa

New member
כי החלטתי שאני לא מוכנה לזה

הן מבחינת איכות והן מ..בחינות אחרות

אייבורי

New member
שאת אומרת לא

למה את מתכוונת. איכות, נו נריסה...מה יהיה עם החוסר ביטחון. והבחינות האחרות...אפשר להתחבא תחת נריסה.

nerissa

New member
מי שמאחורי, ומלפני ומצדדי..

הוא העומד
תודה על המחמאות אבל בסופו של דבר זו צריכה להיות מוכנות אישית. ואין כזו..

כן למה לא?

אבל הוא לא עוסק כלל בבדסמ אלא בהתאהבות וירטואלית של אישה נשואה.. משהו כזה גם אז תשמח לקרוא? או שזה נדוש מדי?

אייבורי

New member
בוודאי

אמנם זה פורום שמכיל גם בדסא"מ אבל בפרוש לא רק בגלל זה הכי אוהב להיות פה. בקשר לנדוש, תלוי בכתיבה, תלוי בסיפור, נכתבו אלפי ספרים על אהבה, האם הם נדושים, כל אחד והקסם שלו.

לשמחתי

יש לי משהו שכתבתי בהתחלת ההתעסקות שלי בבדסמ וזה עדיין לא על חווית סשן או משהו טוב בקיצור תחליטו אתם אם זה מוצא חן בעינכם "זה היה חדש לה הכח הזה הוא נתן לה אותו את הכח הזה אחרי שנים של "שליטה מנטלית" מצדו הוא ביקש אותה להגשים לו את הפנטזיה הזאת והיא שכבה מולו , לא מאמינה למשמע אוזניה הגבר החזק הזה , הגברי כל כך אפילו אפשר לומר המצ'ואיסט הזה, מעוניין לוותר על כל זה... ומבקש ממנה... מתחנן... שתיקח את המושכות בידיה , ותנהיג אותו ... וזה היה חדש לה הכח הזה, והיא לא ידעה מה עושים בו, בכח הזה, האם להעניש אותו? על השנים האלה ששלט בה? אמנם הוא לא הכאיב לה ,חשבה... והוא גם היה רך לפעמים, והיא אוהבת אותו כל כך, היא תהיה חכמה עם הכח הזה והוא יבטח בה - עד הסוף והיא תוליך אותו בדרך שהיא סוללת אך ורק למענו, והיא תכניע אותו, כפי שהיא תמיד רצתה לעשות לו, במחשבותיה האפלות... היא תלך צעד צעד אל הלא נודע, אל החושך והיא תוביל אותו אחריה, קשור ואזוק כמו שהוא ביקש מוצלף ומוכה כמו שהוא רצה נשלט וכנוע כמו שהוא חלם שפוט וותרן כמו שהיא דמיינה צייתן ונאמן כמו שהיא פינטזה והוא יאהב את זה והוא יאהב אותה והיא תאהב אותו ותאהב אותה - את השליטה" לשיפוטכם

רבאק סוגד אתה עוד זוכר אותי?

טוב הייתי חזק בזוגיות ועכשיו אני שוב כאן כיף לראות שאתה שמח בשובי!!

אממממממממ

לא יודעת. אני רק יכולה להיזכר בסיטואציה דומה, אבל לא עוצמתית שכזו. הרגשתי מובכת כל כך.....אני! אני מובכת ממבט של גבר! אבל כן, קרה לי שגבר עם נוכחות, עם עוצמה, עם מבט חודר הצליח לבלבל אותי קשות. אגב, גם על זה כתבתי פעם
לא יודעת איך הייתי מגיבה לסיטואציה שבה הייתה נריסה, אבל אוהבת כל כך את הכתוב.

מחייכת

ידעתי שתטזר אותי
זה קרה פעם אחת וכנראה שלא יקרה יותר לעולם. בכל מקרה זה בוודאי לא מגיע לעוצמה שתיארה כאן נריסה.

למעלה