קובץ עם סיומת vob?

Reborn1

New member
win dvd עולה כסף

למה להשקיע כאשר יש חלופות טובות בחינם BSplayer FREE zoom player עושים טוב את העבודה למתחילים ממליץ על bsplayer בהצלחה

Reborn1

New member
הרבה אנשים מרוצים ממנו

אישית אני לא משתמש בו בגלל שהוא צורך הרבה משאבים למחשבים חלשים כמו שלי (p2 233) אבל לנגן זה יש המלצות רבות והוא שימושי גם לתוכנות לשיתוף קבצים

Reborn1

New member
ncoder במה הם פחות טובים ?

והאם שווה להשקיע 250 שקל בשביל נגן סרטים ? בסה"כ צריך לראות את הסרט מה יותר מזה צריך
התוכנות תומכות בפרקים ,seek , הוספת כתוביות וכל מה שצריך לא חבל על משכורת של יום עבודה בשביל נגן כשיש נגנים חופשיים צריך לעודד תוכנות חופשיות זה קל יותר בכיס

MickName

New member
צודק!(לשם שינוי)

אני רואה את סרטים בMPC וVLC שאלו תוכנות של וידאו תכלס...לא צריך להשקיע יותר מידי על נגן

THE BLACK MAMBA

New member
MickName הוא כמעט תמיד צודק ואני

לא מבין מה זה אמור להביע ... Reborn1 אחי היום 99.9 מכלל האוכלוסיה העולמית כבר לא קונים תוכנות, וזה בהנחה שאנחנו מציאותיים ..

MickName

New member
יש אנשים שקונים תוכנות

אבל זה עדיין מוזר שמישהו מחפש תוכנות OPEN SOURCE רק כדי לא לשלם כסף

Reborn1

New member
להיום כמעט להכל יש תחליף חופשי

באופן עקרוני ניתן להגיד 99% מהתוכנות ניתן למצוא גרסה חינמית ראויה ולפעמים טובה יותר אני חושב שהפורום צריך לעודד תוכנות חופשיות ולהמליץ עליהם , כמובן אם ישנה תוכנה טובה שהיא בתשלום היא ראויה לציון לציין גם אותה למה לעודד אנשים לגנוב שאפשר גם בלי

Ncoder

New member
הם פחות טובים מה-WinDVD ...

אבל אני לא אומר את זה רק בגלל שה-WinDVD עולה כסף, אם יש תוכנה חינמית שעובדת כמו שצריך אני אקח אותה. מצטער (זה כואב גם לי) אבל התוכנות החינמיות שהזכרתם בשרשור לפחות לא עושות עבודה מספיק טובה, לא ב-DVD ואפילו לא ב-SVCD . הרבה פעמים אני לא מצליח לנגן סרטים מסויימים כראוי, נתקעים, מקווקוים (Interlaced), איטיים, לא מאפשרים סיקינג, לא מאפשרים לקפוץ לפרק אחר ועוד ועוד... יש לי אפילו 2 קבצים שבכל תוכנה שניסיתי לא הצלחתי להפעיל ורק ב-WinDVD ובעוד תוכנה בשם mme הצלחתי להפעיל, יש לי גם קבצים שמשום מה לאחר חיתוך (מהמקור) לא עובדים כמו שצריך בתוכנות אחרות למרות שחתכתי אותם כמו שצריך (בין קיפריימים). בתוכנות החינמיות אני משתמש רק כדי לבדוק שהסרטים בכלל עובדים, MPC למשל טוען את הסרט תוך שנייה לעומת WinDVD שלוקח לו אולי 5 שניות יותר.

Reborn1

New member
NCODER

אני לא מסכים איתך, אני משתמש כבר מספר שנים בתוכנת zoom player וכמובן שאני רואה סרטי dvd או svcd שהכנתי יש לי כידוע לך מחשב חלש ולא נתקלתי בעיוותים בעיה של seek שיטוט בין פרקים יותר נכון זוהי התוכנה היחידה שבה הכול עובד פיקס כנראה שהבעיה היא אצלך , או שזה עניין של העדפה (מבין אותך) בכל זאת העדפה זה נחמד , אבל אני חושב שבפורום ראשית "נחמד" להמליץ על תוכנות חופשיות ואם הן לא מתפקדות כראוי אז להציע את התוכנות השיתופיות שוב זוהי דיעה ולא קביעת מוחלטת יש עשרות נגנים ומשום מה לכל אדם שאני מכיר יש העדפה שונה

Ncoder

New member
Reburn, מה זה משנה כמה זמן ...

אתה משתמש בתוכנה? לך יש העדפה לא לי. אני כבר השתמשתי ומשתמש בכמה וכמה תוכנות כולל זומפלייר והם לא עושים את העבודה הכי טובה, בחלק מהקבצים הם עובדים הייטב אבל לא בכולם, אני יכול לשלוח לך דוגמאות של קבצי MPEG1\2 שעובדים מצויין ב-WinDVD אבל בתוכנות אחרות לא, יש לי עוד כמה דוגמאות אבל הם באורך מלא . אגב הזומפלייר הסטנדרטי הוא חינמי ומאפשר רק לפתוח אחד אחד קבצי VOB, אך עבור נגן באורך מלא והאפשרויות האחרות שדיברת עליהם אתה צריך זומפלייר פרו שהוא לא חינמי. כדי להמליץ על תוכנות חינמיות וזה מה שאני עושה בכל הזדמנות אבל אני לא המלצתי על אף תוכנה בשרשור הזה, אני רק לא מסכים איתך שיש חלופות טובות ל-WinDVD, חלופות תמיד יש אבל כרגע לא ל-WinDVD ובכל מקרה עדיין לא נתקלתי בתוכנה טובה וחינמית שתאפשר שיטוט בין פרקים ותפריטים וכ"ו...

Reborn1

New member
מ ה ה ת ח ל ה

א' אתה צודק אתה לא המלצת בשרשור זה על כלשהיא ודיברת באופן כללי בעבר זכור לי שהמלצת על power/win dvd ב' שחוזרים להתחלת השרשור , היתה בקשה לנגן שמפעיל קבצי vob ולא יותר לא חיפשו משהו מיוחד לכן שתי הנגנים שהצעתי פועלים טוב מאוד(מנסיון של שנים) עם קבצים אלו אפילו מספר קבצים (ראה תמונה) ג' אני יודע שישנם כמה גרסאות , zp pro,zp wmv pro שמציעים אפשרויות נוספות(החברה צריכה לאכול משהו
, למרות שיכולתי "להשיג" אותם אני לא רואה צורך מיוחד בשביל דרישות בסיסיות ד בנגן zp ישנו תוסף (שוקל כמה ק"ב) שהוא חיוני להפעלת svcd image מורידים אותו מאתר החברה ואז כל הדיסקים פועלים ללא יוצא דופן טוב ה' zp לא מספק built in מקודד mpeg-2 כמו ב win dvd ניתן להוריד מקישורי הפורום או מדף הקישורים למקודדים חינמיים באתר חברת zp כתבי הרבה ואולי טיפה מיותר , רק לצורך הבהרה בסיסית ולא יותר אני מכיר את power dvd קיבלתי חינם(retail) עם הצורב שקניתי לצרכים בסיסים ניתן להשתמש בפתרונות חינמיים לאלו שלא מספיק אז מציעים גרסאות רחבות או בעלת "אפשריות מתקדמות" אבל באמת יותר חשוב לי לומר בוקר טוב
, מלא אפשרויות מהנות
בהערכה
ותמיד טוב שיש תוכנה בעלת מגוון אפשרויות מאשר להיתקע עם תוכנה משעממת\מוגבלת אחת בלבד

MickName

New member
אם סרטים כלשהם לא עובדים לך

תעשה RENDER לוידאו עם GSPOT ותבדוק שיש לך את כל המפענחים לפני שאתה מאשים את הנגן MPC תומך ב90 אחוז מהפורמטים בהנחה שיש לך את המפענח תשתמש בזה..כמה שזה פשוט..זה גם נוח

למעלה