קובץ סקס

dadi1

New member
קובץ סקס

חדר לי למחשב וכל ניסיונותיי למוחקו עולים בתוהו. אני מניח שיש פה מספיק אנשים בקיאים ברזי המחשב שיואילו לגאול אותי מיסוריי. בזמן שאני עושה-delete נפתח חלון שאומר: cannot delete hot_pleasure: access is denied.the file source file may be in use. זה מה שנפתח. הצילו. תודה מראש. דדי

uzi2

Active member
שלבים

* יש כל מיני תוכנות שמתקינות את עצמן אצל אנשים. הדפדפן שלך אמנם שואל אותך אם אתה מסכים אבל הרבה אנשים לוחצים על אישור תוך כדי שהם מטיילים ברחבי האינטרנט בלי ממש לשים לב על מה הם מאשרים. במקרה כזה, פשוט ב- "הוספה והסרה של תוכנות" תוכל לזהות תוכנה שלא התקנת, ותסיר אותה. אם זה לא עזר, אז תתקין AdAware מהאתר של http://www.lavasoft.de ותראה האם היא מוצאת משהו. אם זה גם לא עזר, אז תסרוק עם אנטיוירוס מעודכן, ותראה האם הוא מזהה משהו. למשל Antidote. ואם גם זה לא עוזר, אז תכנס ממצב בטוח למחשב שלך, ותמחוק אז את הקובץ ובמקביל כנס (כשאתה עדיין במצב בטוח) ל- התחל/הפעל ומשם הקש msconfig שם יש תפריט startup (או איך שמתרגמים את זה לעברית) ותעבור על רשימת התוכנות שמופעלות לך על המחשב עם הדלקתו, ותנסה לראות האם יש תוכנה חשודה. בטל את ה- V מהתוכנה, והפעל מחדש את המחשב.

dadi1

New member
אזעקת אבטחה

נכנסתי ל-msn.com ואז נפתח לי חלון sequrity alert שאומר כך:your computer´s data is currently at risk.download internet alert now. שאלתי לכם היא : מה זה אומר? ממה זה נובע? והאם כדאי באמת לבצע את ההורדה הזו? האם יש לחלון הזה קשר לשאלתי הקודמת בקשר לקבצי הסקס שיושבים לי במחשב ואני לא מצליח להפטר מהם? תודה מראש דדי

mmm

New member
תלוי בך...

אל תאמין לכל מה שכתוב באינטרנט, התוכנה אולי יעילה אך אך אין אתה חייב להורידה.

uzi2

Active member
פרסומת מוכרת

שמנסה להפחיד אותך. לחלון אין קשר ספציפי עם הבעיה הקודמת שהעלת. זו פרסומת שמנסה להפחיד ולהראות כמו הודעה של חלונות (אם אנחנו מדברים על אותו דבר).

nightbird

New member
האם אתה עובד על XP?

כי אם כן, אתה יכול להשתמש בתכונה המופלאה של שחזור המערכת למצבה בתאריך קודם. פשוט בחר תאריך מלפני ההתעלקות של הקובץ/תוכנית הזאת. אם הורדת בינתיים תוכנות מהאינטרנט, גבה את קבצי ה-exe שלהם, כדי שלא תצטרך להוריד שוב.

למעלה