קובץ מתנפח בשרת???!!!!

papilon7

New member
קובץ מתנפח בשרת???!!!!

שלום רב, השרת שלנו כולל SBS2000, EXCHANGE2000 וגם SQLSERVER. האחרון לצורך עבודת חשבשבת ב 4 עמדות לפחות, שלפי שנאמר לי לא פעיל כרגע, מכיוון שעדיין בהנה"ח עובדים בחשבשבת דוס. בכל אופן, בשבועות האחרונים, אני נתקל בתופעה מוזרה בה תוך זמן קצר המקום בשרת פוחת באופן משמעותי, ללא גילוי קבצים שגדלו באופן משמעותי. אתמול, למשל , היו לי בדיסק העבודה 4 ג'יגה בלבד, כאשר היום, ללא מחיקת קבצים, יש לי 10 ג'יגה פנויים. אני שער שיש קובץ מסויים שמתנפח , אך באופן מוזר גם מצטמצם, אשמח לשמוע הסבר לתופעה. המשך שבוע טוב לכולם

Guys33

New member
לי היתה פעם תפועה דומה עם קבצים

של חשבשבת דוס יש להם קבצים זמניים שמתנפחים לגודל ענק לא קשר למציאות שווה בדיקה

papilon7

New member
אשמח לתשובות נוספות,

מכיוון שהמנהל שלי הזכיר לי שעברנו על קבצי חשבשבת ולא היה לנו שום קובץ מנופח, לדעתו העניין קשור לאנטי וירוס (נורטון) או ל TEMP שמגיע מאחת התחנות. המשך שבוע טוב

ezaton

New member
אני מניח

שאתה מפריד את ה- swap ממחיצת העבודה. אם כך, ניתן להבחין במספר קבצים שיכולים להתווסף לספריה קיימת - לדוגמא, הלוגים של ה- exchange. חסרים פרטים - האם ביצעתם גיבוי מאז "אמש", שאז הנפח היה גדול יותר? מה מדיניות הגיבויים (תיאור כללי) - גיבוי מלא ל- information store של ה- exchange על בסיס יומי, גיבוי תיבות דואר ברמת brick level על בסיס יומי, גיבוי מלא / חלקי של ה- exchange. אנא נסה לפרט (וכנ"ל לגבי גיבוי ה- MSsql), ולהוסיף גם את התוכנה בה אתם משתמשים לגיבוי. "התנפחויות", כפי שאתה מתאר, נשמעות לי כמו ריבוי קבצי log (סביר להניח ששיכים ל- exchange). כמובן, בהנחה ואכן לא זיהית קבצים שהתנפחו (אגב, גם MSSQL עם מדיניות גיבוי לא אידיאלית עלול לתפוח, אפילו אם אין בו פעולות). אם כן, נסה לתאר כמה שיותר את המערכת.

papilon7

New member
:) תודה ותשובות.

גיבוי מלא מבוצע מדי יום מדי יום, כולל גיבוי מלא ל information store . אני מגבה עם VERITAS על קלטות DLT. ה SQL לא מגובה כייאות. בדקתי והוא מדלג על הקבצים שאמור לגבות, למרות שלא אמורים להיות בשימוש בימים אלה. אני מבין שאני צריך AGENT בדומה ל EXCHANGE, אשמח לקבל תשובה על איך מקובל לגבות SQL, ואם AGENT, איך משתמשים בו והאם הוא מגיע יחד עם ה SBS2000 או שעלינו לרכוש אותו בנפרד. מה שכן, בפעם הבאה שאתקל בהתנפחות אקח בחשבון בדיקה של ה MDBDATA. שוב תודה והמשך שבוע משובח

ezaton

New member
חשבתי שכבר עשית את זה...

ואתה מגבה את ה- exchange דרך ה- agent שלו ב- BE, נכון? אתה הרי לא צריך לגבות רק את הקבצים, אלא את מע' ה- DB כפי שהיא. BE ל- SBS2000 בא עם MSSQL Agent שעובד יפה מאוד. הוא היה קצת תחמן, כי בחירה לא נכונה לגיבוי (או סימון DB באופן שגוי) הוביל להתנפחות מטורפת של ה- DB. הייתי צריך להקטין אותו...

papilon7

New member
../images/Emo13.gif. תודה על תשובה נפלאה.

אבדוק בקרוב בהחלט, מקל בהחלט לדעת שה AGENT של ה SQL הוא BUILT IN. וכן, אני מגבה את הEXCHANGE עם ה AGENT. מה כונתך ה BE? אני פשוט מסמן את ה INFORMATION STORE. המשך שבוע משובח

papilon7

New member
../images/Emo101.gifאשמח לעזרה בשימוש ה AGENT

של ה SQL ב veritas. כשאני מסמן את ה AGENT של ה SQL (אני מניח שזה ה AGENT לפי קרבתו לזה של ה EXCHANGE) אני מקבל הודעה: user tables (sql server ver 6.5) of filegroups (sql server v 7.0)have not been selected as a result ofg checheng this box to enable bacup . . . select specific tables of filegroups, or specific fileg containers לאחר מכן אני מקבל בקשה להזין USER ו PASSWORD יחד עם הודעה: backupExec could not attach this device you may already be logged in with a different user name and password תודה מראש והמשך שבוע משובח

למעלה