קובץ מוזר

R.D.T

New member
קובץ מוזר

אני מבקש מידע בקשר לקובץ בשם RSCMPT אשר מופעל אצלי במחשב אוטומטית בכל עליה. מי הקובץ ? מה תפקידו? ולמה הוא עובד כל הזמן? תודה מראש אבי

eYaL

New member
אממ..

הקובץ הנ``ל,לא מוכר,אבל אם יש לך ספק,והאנטיוירוס שלך לא מזהה בזה דבר,אתה יכול לשלוח לי את זה למייל,אני אבדוק ואחזיר לך תשובה פה. eYaL

duke4you

New member
דרך נוספת

יש מקום בו תוכל לדעת לאן משוייך הקובץ. לחץ על ``התחל`` -> ``הפעלה`` ורשום msconfig. גש ללשונית של ``הפעלה`` וחפש את הקובץ, ברגע שתבחין בו תוכל לראות את המסלול המלא בו הוא נמצא וכך תוכל לדעת לאיזה תוכנית הוא שייך. כמו-כן אם אין ברצונך בטעינת הקובץ בכל איתחול למערכת אז באפשרותך להסיר את הוי מעל הקובץ, או פשוט להסיר לחלוטין את התוכנה ב``הוספה/הסרה`` של תוכניות.

R.D.T

New member
הקובץ שייך לווידוס

ונמצא בכתובתC:\WUNDOWS\SYSTEM\RSCMPT.EXE אם זה עוזר

eYaL

New member
אוקיי..קיבלתי את הקובץ..

מבדיה ראשונית באנטיוירוס,הקובץ נקי. האייקון הלא נחמד משהו שלו,לא כל כך מזמין ללחוץ עליו.. אבל בשבילך, :) לחצתי עליו, מה קרה? כלום..עלה לזיכרון ולא עשה דבר. *מריח לא טוב* נסיון מחיקה מודיע שהוא עוד תקוע בזיכרון. בדיקה של הרג`יסטרי לא מראה עקבות שלו. הורדתי אותו מהזיכרון,(דיי בברוטאליות) אממ מסקנה: נסה לבטל את פעולת הקובץ ע``י מחיקת הסימון שלו מה msconfig והפעל מחדש את המשחב. אם אתה רואה שחסרה לך איזושהיא תוכנה ,החזר את הסימון למקומו. זה הכל. eYaL

למעלה