קובץ טקסט של 10MB

Admini

New member
קובץ טקסט של 10MB

יש לי קובץ טקסט של 10MB (הודעת דואר). האפליקציה פשוט מאתחלת את עצמה אחרי חצי דקה כשאני מנסה לקרוא אותו. כל דבר אחר תקין. יש רעיון ?

adam222

New member
איזה אפליקציה?

בן-אדם, על מה אתה מדבר? מה בין קריאת קובץ TXT לבין איתחול של אפליקציה ועוד 1/2 דקה אח"כ?

Admini

New member
יותר בפירוט

יש לי לקוח דואר רשת (Webmail) שבניתי. הוא עובד יפה. אם אני מנסה לפתוח הודעה ענקית (בדקתי על 10MB, אין לי מושג מהו רף המינימום) עם קבצים מצורפים האפליקציה מאתחלת את עצמה חצי דקה אחר כך. בכל מקרה אחר - הכל תקין.

nattygur

New member
אם אני לא טועה יש מגבלה

של 4M ב machine.config לטעינת קבצים. בכל מקרה יש מידע ב Event viewer ?

Admini

New member
שאלות במקביל

מי יותר יעיל ? str.indexOf/str.SubString או Mid/Instr ? Split או str.Split ?

Admini

New member
לכידת שגיאות - דבר בזבזני

מקור האיטיות הזוועתית היה מערכת לכידת שגיאות שלכדה יותר מדי שגיאות... בבוקר אפרט יותר משה.

גרי רשף

New member
אם כבר לכידת שגיאות: שאלה לי..

מה ההבדל העקרוני בין לכידת השגיאות ב-DotNet לבין שגרת השגיאות (On Error) שאני מכיר מה-VB6? האם מדובר רק בשינוי הסינטקס או בתפיסה ובכלים שונים לחלוטין?

גרי רשף

New member
תודה + תופעה מוזרה..

אני מתרגל להנאתי את נושא לכידת השגיאות, ומשום מה יש לי שגיאה שהמערכת מדלגת מעליה בקלילות:
MsgBox(Sqrt(-1))​
גורם להופעת ההודעה לא מספר. מהיכן ה- VB.Net מדבר עברית ולמה לא נוצרת שגיאה? לגבי המאמר- הורדתי. תודה על העזרה!

yuval k

New member
../images/Emo6.gif

הוא מחזיר double.NaN, שעפ"י הנראה מחזיר מחרוזת (תלויית locale) עם תיאור המספר המיוחד, אם התקבל כזה. יש גם את double.PositiveInfinity, למשל.

גרי רשף

New member
כשאני הייתי בגילך זו היתה שגיאה../images/Emo13.gif

כנראה שינו את חוקי המתימטיקה

yuval k

New member
לא...

פשוט האוגר הקטן שבתוך Math.Sqrt יודע לבדוק אם המספר שהוזן תקין או לא, ולהחזיר את הערך המתאים, גם אם הוא לא מספר
(בקשר ללינק, סתם ראיתי וקראתי. אני לא קורא בלוגים בד"כ)

gooshi

New member
שתי תשובות

1. לגבי 10MB צושק נתי. המגבלה ב Machine.Config היא ל 4MB הערך אותו צריך לשנות על מנת לאפשר יותר הוא: maxRequestLength 2. לגבי "str.indexOf/str.SubString או Mid/Instr " אני מקווה שהשאלה לא היתי ברצינות... כמובן שאין שום הגיון בתמיכה לאחור! גם אם היה יתרון בביצועים, מה שאני מניח שלא הגיוני שיהיה, בפירוש מומלץ לכתוב אפליקציות NET. בשפות VB.NET או #C (או כל שפת NET. אחרת)!!! ומכאן ש str.indexOf/str.SubString היא התשובה לשאלה הזהה. ערב נפלא The Goosh

למעלה