קובץ התקנה

קובץ התקנה

כשאני עושה קובץ התקנה ( Package ) אני צריך להוסיף תיקייה עם כל מיני קבצים בפנים, בזמן בניית קובץ ההתקנה הוא לא שואל אותי אם יש לי תיקייה או משהו להוסיף מה אני עושה?

shai_shai_shai

New member
תשובה..

אם אני לא טועה הוא כן צריך לשאול אותך את זה אבל אני לא בטוח אבל זה לא משנה עם אתה רוצה להוסיף תיקייה אז אתה יכול להוסיף אותה ידנית פשוט תוסיף את התיקייה שבה יש את ה setup

cald

New member
תשובה על הוספת קבצים

כשאתה מגיע לשלב באשף ההתקנה אשר הכותרת שלו היא Setup Wizard - File Summary ישנה רשימה בחלון, עם כל הקבצים אשר יותקנו. מימין להתקנה ישנו כפתור ...Add לחץ עליו, ובחר את הקבצים שברצונך להוסיף (את הקבצים עצמם, ולא את התקיה) * אתה יכול לבחור מספר קבצים בבת אחת לאחר מספק שניות, תראה שהקבצים התווספו לרשימה עכשיו, בחר אחד מהקבצים שהוספת, ולחץ על ...File Details בשדה Destination Directory רשום (App Path)$ השורה הזאת אומרת, שהקבצים יותקנו בספרייה שבה תותקן התוכנה, אתה יכול לשנות את זה. אם אתה רוצה ספרייה בשלת שם קבוע, למשל c:\files, כתוב בשדה את שם התקיה (c:\files), אך אם אתה רוצה ששם התקיה יהי files, והיא תיווצר בתוך התקייה שבה נמצא הישום שלך, הוסף לאחר שורת ה (App Path)$ את שם התקייה הוסף לשורה של app path : files עליך לעבור קובץ קובץ ולחזור על הפעולה הנ"ל. זהו, מקווה שעזרתי

את זה ראיתי אבל ...

הוא נותן לי לבחור רק קבצי EXE ניסיתי לשנות את זה לא הצלחתי , אין אפשרות

למעלה