קוביX זורק רעיון

kobix1

New member
קוביX זורק רעיון

אז ככה ! קודם כשחזרתי מהמפגש עלה בדעתי רעיון! להעתיק את מקום המפגש למקום אחר ! מואר ! שקט יותר! וחיפושיתי יותר לפני שאתם צועקים לא לא חשבו רגע! מקום שיהיה שלנו מלכתחילה בו נוכל גם להשאר עד שעות הלילה המאוחרות במידה וצריך... ראו עניין קורנפלקס ! אולי בהתחלה זה קצת יצלע אבל אני בטוח שמקום אחר עם אוירה אחרת יהיה יותר נחמד וחיפושיתי ! הצעות למקומות אחרים באזור ת"א יתקבלו !

ofir_y

New member
אופיר זורק רעיון (שירשור הברקות)

אני לפעמים נוסע ורואה חיפושיות ממש יפות (וגם כאלה שלא), וחבל לי שהן לא באות למפגשים במועדון - כנראה בגלל חוסר מודעות. אם היה כמו פלייר כזה שאפשר לשים להם על המגבים פשוט, או לתת עם הסבר קצרצר, הסבר איך מגיעים ולמה כדאי (וניתן להוסיף תמונה). בכל מקרה - זה יהפוך את המפגשים להרבה יותר מעניינים, ואולי ישאיר פחות מקום לאימפרזות למיניהן שמכערות לנו את התערוכה
אופיר

Morticia

New member
הסטיקר עם הכתובת של האתר.

ככה אני הגעתי לכאן. לדעתי יהיה יותר חכם לשים (לא להדביק..) אחד כזה על שמשות של חיפושיות שנקרות בדרכנו. אם היו שמים לי מדבקה כזו הייתי מדביקה אותה ואז עוד אנשים היו שומעים על האתר. לשים פלייר זה מגביל, אם באמת משנים מקום ושעה ועוד דברים ואילו האתר מתעדכן כל הזמן ונגיש לכולם (חוץ מלשני נטולי האינטרנט שנותרו בארץ). דרך אגב, מישהו העיר לי על זה שאני כבר שנה מספרת שמתילדה ואני יחד שלוש, מה שאומר שזה כבר ארבע.. בברכת ושוב לא יכולתי להגיע למפגש :( מורטישיה

KiCKAs5

New member
קוביש כבר חשבו על זה פעם...

אבל זה בעיה .. שים לב שבזמן האחרון מגיעים די הרבה חבר´ה חדשים , וחבל דווקא עכשיו להחליף מקום ולבלבל אותם.. לפי דעתי זה יותר נחמד סתם באופן ספונטני לקחת את החיפושיות לסיור נחמד או לאיזה קומזיץ קטן על החוף.. כמו היום לדוגמא.. הכל התחיל מהרעב של יוני , וניגמר בניגוב חומוס קבוצתי בהרצליה עם החיפושיות ברקע.. מה שהיה פצצתי לחלוטין , אבל זאת רק דוגמא.. כל מה שצריך זה יוזמה וספונטניות אחי.. בכל מיקרה.. אני מרגיש שהחומוס עם ביטריות ובול כבר מתחיל להשפיע..

kobix1

New member
נעשה את זה !

נשאיר שם מישהו כל יום שישי שיודיע לאן להגיע :p)))))

emek51

New member
לא שתיתי

לא נתתם לי לגמור את התה!!! אז מה עם הוא היה על חשבון הבית

zxram

New member
קובי???

תשמע אני היום באתי למפגש אומנם בסיטרואן קסארה עם ההורים (היינו בדרך הביתה מסבתא עם בטן נפוכה מאל גאצ´ו) בכל אופן הייתי חייב להראות להם פעם אחת ולתמיד מה זה הג´וק הזה ששמו חיפושית שתפס אותי(זה קרה כבר כשהייתי בן 11) , בכל אופן אומנם הייתי בלי משקפיים ולא ממש ראיתי מה קורה שם כי היה דיי חשוך הצלחתי בכל זאת לזהות את החיפושית שלך אבל אותך לא ראיתי וחיפשתי דיי הרבה!! רציתי לדבר איתך בקשר לגיר, עד שאבא שלי היה איתי שזה לא קורה כמעט(הוא רוב הזמן בחו"ל או שהוא טס עם חברים שלו בימי שישי באולטראלייטים למינהם).... בקיצור ננסה שבוע הבא החיפושית שלי כרגע עומדת ברחוב על בלוקים כיוון שמחר אני עושה כיוון שסתומים,או כמו שהמוסכניק הערבי אצלנו בצומת אמר לי "גיוון שזדומיים", בתקווה שהמנוע יסתדר ולא תהיה עוד חיפושית לפירוק :) ,אני יבוא שבוע הבא שוב!

KiCKAs5

New member
איתי יא קמצן !!

תה על חשבון הבית אעלק ! ראיתי אותך דוחף את השקיות סוכר לכיסים בזמן ששיחקנו לך בפנס !! יש לי רק דבר אחד להגיד לך ! חומוס עם בידריות !

למעלה