קובי מיכאלי

ninir

New member
קובי מיכאלי

לכל הרוקדים היקרים מחר בערב מוצ"ש תתקיים הרקדה חגיגית אצל קובי מיכאלי ההרקדה לטעמי בארץ במקום יום שני בואו בהמוניכם ושתהיה לכם ולבני משפחותיכם שנה טוובה ומאושרת מלאת שמחה ואהבה ברעות כמובן רעות נמצאת ליד מכבים באזור מודיעין ברוכים הבאים

seegall

New member
הבהרה

ההרקדה נערכת בפארק המים ברעות. אולם ממוזג עם רצפת פרקט, שתיה קרה וחמה, שי וכיבוד - כיאה להרקדה חגיגית של ראש השנה. שעות: החל מ- 20:00 מתחילים ומ- 21:30 בינוניים ומתקדמים. ברוכים הבאים ושנה טובה לכולם!

למה לא.. רדו על אוצר המילים שלי..

אז ככה.. אני יודע מה זה שי.. תודה על ההסבר. השאלה הייתה... מה פתאום שי? מה זה? סטנדרט חדש שאני לא יודע עליו??? יענו כמו ג'חנון ב 2 בלילה?

seegall

New member
חלילה...מי ירד...? ../images/Emo140.gif

קובי מיכאלי תמיד מכבד את אורחיו בחגים ב
צנוע. זאת בנוסף להרקדה חגיגית באוירה מיוחדת. אז אתה מגיע?

בטח מגיע.. מה מגיע? רץץ..

מעודף הרקדות לרגליים שלי יש חיים משלהם. נראה לי אני סוגר ת'באסטה לאיזה.. ההמממ.. שבוע... זה יספיק. אבל אולי בפעם אחרת - תודה על ההזמנה.

seegall

New member
חבל...

יש לך הזדמנות אחרונה לשרוף קצת קלוריות לפני ההאבסה הגדולה ועוד בהרקדה של קובי ועוד לקבל שי...
אח"כ, גם אם נורא תרצה, לא יהיה לך איפה לרקוד. בכל מקרה, אתה מוזמן להגיע באחד מימי השני לרעות ולראות מה הפסדת... חג שמח ושנה טובה

לשרוף קלוריות????

אם תמצאי אצלי קלוריה אחת לשריפה - אודה לך.. הבטן שלי נדבקה לגב מרוב ריקודים... אני בנוסף לזה גם מעשן, ולאנשים יש בעייה להבחין בין הסיגריה לבנאדם... אתמול למשל הייתי במרתון של שיקר.. רקדתי ממש מעט, ובין לבין נשכבתי לי על איזה מזרון ספורט כזה כמו אפנדי... ונהניתי מהמוזיקה... {והנוף..} יאללה.. אוכל..עכשיו!!!! אבל אני זומם לבוא לרעות מתישהו, ואז אני אבקש מדודו לקרוא ל"שחף"... ולהודות לה אישית.

seegall

New member
כולי ירוקה מקנאה ../images/Emo5.gif

הקלוריות שהלכו לך לאיבוד ? הן אצלי...יושבות חזק ומסרבות ללכת למישהו אחר...
אני מקווה בשבילך שתגיע לרעות דווקא ביום שני לחוג של קובי מיכאלי כי אצל דודו תוכל לקרוא "שחף" לעד...ללא מענה. וכאשר תגיע לקובי - רק תשאל על דליה...זה יספיק.

למעלה