נו כורדי...
W wish2 New member 24/9/13 #206 הילד הוא השמאלי.אני מופתעת לרעה ממך שי. לא שמת לב לריר שנוזל על שפתיו?
S shayCn New member 24/9/13 #210 הוא גדול מדי מכדי להיות ילד אבל החיוך הזימתי הזה..יכול להיות שאת צודקת.
S shayCn New member 24/9/13 #216 כן,קלטתי בזוית העין הוא מפשיט אותי במבט. אבל תגידי, איך יש לו שם אשכנזי?הילד כורדי,לא? אולי זה קראקוב?
כן,קלטתי בזוית העין הוא מפשיט אותי במבט. אבל תגידי, איך יש לו שם אשכנזי?הילד כורדי,לא? אולי זה קראקוב?
י ילד רע ומר New member 23/9/13 #177 זיקן תחסום את הנפקנית הקטנה. היא רמזה על אנאלי אגרסיבי במיוחד פלוס החדרת סט טיפוח מהסופר-פארם והכל לצלילי הפרוייקט של רביבו. כי זה מה שצפוי לה איך שאני תופס אותה.
זיקן תחסום את הנפקנית הקטנה. היא רמזה על אנאלי אגרסיבי במיוחד פלוס החדרת סט טיפוח מהסופר-פארם והכל לצלילי הפרוייקט של רביבו. כי זה מה שצפוי לה איך שאני תופס אותה.
נ נסחפת עם הגלים New member 24/9/13 #181 תדע לך שיש הרבה דברים חכמים שם. לא חייבים להיות דתיים בשביל ללמוד מהם.
נ נסחפת עם הגלים New member 24/9/13 #194 טוב עלית עליי קובי שכנה שלי סוחבת אותי. הרב של השכונה עושה שיעורים במיוחד לנשים על זוגיות. היא אמרה שאם אני אלך הוא ייתן לי ברכה. אני יודעת..,.,
טוב עלית עליי קובי שכנה שלי סוחבת אותי. הרב של השכונה עושה שיעורים במיוחד לנשים על זוגיות. היא אמרה שאם אני אלך הוא ייתן לי ברכה. אני יודעת..,.,
נ נסחפת עם הגלים New member 24/9/13 #199 וויש הולכת לכבדים היא גרה ליד בני ברק. כל בוקר אחרי זיון לילי היא באה לרב לבקש ברכה לזוגיות.