קובי-הקליפ. מה דעתכם? אני וחבר שלי עשינו.. עשינו גם קליפ לדפנה פיק...
M mamalala New member 11/10/06 #1 קובי-הקליפ. מה דעתכם? אני וחבר שלי עשינו.. עשינו גם קליפ לדפנה פיק...
ה העוגייה של דפנה New member 11/10/06 #2 חחח עוד פעם אתם?XD../images/Emo85.gif החדר של מי שזה-לא-יהיה כבר נהיה מפורסם .
F Fuhrer New member 11/10/06 #3 כל שנותר להגיד הוא לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה פאלם פאם יאההההההה... או במילים אחרות " קובי אף פעם NO NO NO " העיקר הלה!
כל שנותר להגיד הוא לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה פאלם פאם יאההההההה... או במילים אחרות " קובי אף פעם NO NO NO " העיקר הלה!
ה העוגייה של דפנה New member 11/10/06 #6 וגם את ה"רררררוּוּוּוּוּטוּוּוּוּ" [+ ] חחחחחח איזה מצחיק הם אומרים את זה...
ה העוגייה של דפנה New member 11/10/06 #8 מה את מוציאה לשון?../images/Emo85.gif תכניסי אותה מייד!!! כפרע.
C clyps New member 13/10/06 #9 ../images/Emo13.gif מי מינה אותך לאחראית לענייני חריצת לשון הא?!!?!? שנוצית
ה העוגייה של דפנה New member 15/10/06 #11 מה זה מי?../images/Emo85.gif למה מה אני צריכה שמישהו ימנה אותי?@?#@!$!@ כרובית בטעם בצל ירוק עם אגוזי המלך שכמותך
מה זה מי?../images/Emo85.gif למה מה אני צריכה שמישהו ימנה אותי?@?#@!$!@ כרובית בטעם בצל ירוק עם אגוזי המלך שכמותך
C clyps New member 15/10/06 #13 האם את כרגע קראת לי כרובית? חחח... מצחיק.. אני אוהבת כרובית.. למרות שזה מסריח
מ מטורפת על דפנה New member 16/10/06 #14 לא זוכרת איזה טעם יש לזה../images/Emo12.gif../images/Emo85.gif אני אוהבת חביתה.
ה העוגייה של דפנה New member 17/10/06 #16 טובבב../images/Emo85.gif אז.. יאאאא תפוזונת שכמותך >>>תפוז בשל לאכילה.
S Stillwater New member 14/10/06 #10 אני לא מבינה.... ההורים יודעים שזה מה שאתם עושים במקום להכין שיעורי בית? וחשבתי שלי משעמם...