קוביה חלולה ראיתי ברשת עבודות עם קוביות חלולות והחלטתי לנסות להכין נראה שהצליח לי הפכתי למחזיק סירים
נ נ אוה New member 17/4/14 #1 קוביה חלולה ראיתי ברשת עבודות עם קוביות חלולות והחלטתי לנסות להכין נראה שהצליח לי הפכתי למחזיק סירים
נ נ אוה New member 20/4/14 #7 תודה בנות, השאלה היא אם אני מכינה מספר משושים כאלו איך לחבר באפליקציה או באנגליש פייפר פיסינג לא נראה לי שאפשר בתפירה רגילה במכונה אשמח לדעתכן
תודה בנות, השאלה היא אם אני מכינה מספר משושים כאלו איך לחבר באפליקציה או באנגליש פייפר פיסינג לא נראה לי שאפשר בתפירה רגילה במכונה אשמח לדעתכן
פ פרח46 New member 20/4/14 #8 אני היית מחברת את המשושים בצורה ידנית. אני מניחה שאפשר גם במכונה בזיג זג. אישית - אני פחות אוהבת. אבל זו שאלה של זמן והעדפה אישית. המשושה שלך נהדר. תהני.
אני היית מחברת את המשושים בצורה ידנית. אני מניחה שאפשר גם במכונה בזיג זג. אישית - אני פחות אוהבת. אבל זו שאלה של זמן והעדפה אישית. המשושה שלך נהדר. תהני.
נ נ אוה New member 20/4/14 #9 תודה. האם הכוונה לחבר על בד רקע לקפל את רבע האינץ ולתפור מסביב כמו באפליקציה
פ פרח46 New member 21/4/14 #11 התפירה לא על בד רקע. מצמידים צלע של משושה אחד לצלע של משושה שני ותופרים בתכים קטנים על מנת לחבר אותם יחד. אני מנסה למצוא איזשהו קישור שיסביר זאת. עד כה ללא הצלחה. ניסיתי לחפש לפי .baby blocks, inner city
התפירה לא על בד רקע. מצמידים צלע של משושה אחד לצלע של משושה שני ותופרים בתכים קטנים על מנת לחבר אותם יחד. אני מנסה למצוא איזשהו קישור שיסביר זאת. עד כה ללא הצלחה. ניסיתי לחפש לפי .baby blocks, inner city
נ נ אוה New member 21/4/14 #13 תודה רבה פרח למעשה השאלה היתה איך לחבר מספר משושים אחד לשני נראה לי שבסרטים ביו טיוב שיש בצד של מה ששלחת לי אוכל למצוא פתרון
תודה רבה פרח למעשה השאלה היתה איך לחבר מספר משושים אחד לשני נראה לי שבסרטים ביו טיוב שיש בצד של מה ששלחת לי אוכל למצוא פתרון
נ נ אוה New member 21/4/14 #14 מצאתי איך תופרים משושים במכונה כאן מחברים חצאי משושים (טרפזים) זה לזה לשורה ואת החלק השני של הטרפזים תופרים יחד ומצמידים את 2 השורות זו לזו הסבר ברור בסרטון
מצאתי איך תופרים משושים במכונה כאן מחברים חצאי משושים (טרפזים) זה לזה לשורה ואת החלק השני של הטרפזים תופרים יחד ומצמידים את 2 השורות זו לזו הסבר ברור בסרטון
נ נ אוה New member 25/4/14 #18 צריך ללמוד שרטוט, פרספקטיבה ואיזומטריה כדי להכין את הדברים המופלאים שיש כאן וכאן