קובוטן.

Boogieman

New member
השאלה היא...

האם הוא משמש כעד מומחה מטעם התביעה/הגנה, או שהוא מופיע מטעם בית המשפט. אני לא משפטן אז אני לא יודע אם קיימת פונקציה כזאת, יועץ לבית המשפט או משהו. נדמה לי שכן. נראה שהייתי פזיז כשקבעתי שלא נעשה שימוש בעדים מומחים, אבל אני מרשה לעצמי להגיד שדרוש פיתרון מערכתי לעניין האופן שבו מערכת המשפט מתייחסת לאנשים שהגנו על עצמם. החוק הנוכחי הוא בסדר גמור לדעתי, אבל מדיניות האכיפה שלו רקובה עד העצם.

ביררתי איתו והוא מוכר ומוזמן כעד מומחה

לאירועים שצריך מומחה לא"ל שיעיד (בדומה לרופא מומחה שמוזמן למשפטים שקשורים לרשלנויות רפואיות למשל). הוא מוזמן הן מצד ההגנה והן מצד התביעה, תלוי מי מזמין אותו. הוא אומר את דעתו המנומקת כמובן, שאינה קשורה למי הזמין אותו (מקסימום אם הדיעה שלו לא נראית למי שרוצה להזמין אותו, הוא יגיד לו תודה רבה ויחפש מישהו אחר שיעיד לטובתו). רן.

Boogieman

New member
אתה יכול לפרט?

אני מכיר עט אחת שמיועדת במקור להיות מעין קובוטאן. כלי קטן, יפהיפה ומרושע. חזק מאוד ועם מכסה שנסגר בהברגה. נראה לי שהיא דווקא מטיטניום. חוץ מהמחיר, הכל מושלם. אבל נראה לי שאתה מדבר על משהו אחר.

Boogieman

New member
אינסטינקט בסיסי מה?

אלי לא מסמפט דוקרנים. זאת יופי של דרך להרוג מישהו, אבל לא מי יודע מה טוב מבחינת הגנה עצמית, לדעתי. כלומר, קל מאוד (מדי) לנקב לתוקף איזה איבר פנימי שיהרוג אותו אחרי רבע שעה, די קשה להשתמש בדוקרן כדי לנטרל משהו ממנו בשניות הקרובות, וזה בדיוק מה שצריך.

Boogieman

New member
זה בהחלט יעשה את העבודה, אבל...

אני לא אניח שבמצב של קרב אמיתי אוכל להוציא התקפות מדוייקות עד כדי כך גם אם יהיו מאחורי 20 שנות לימוד אצל פאי-מאי. אבל זה רק אני.

Boogieman

New member
בוא נגיד את זה כך.

אני בהחלט אשאף להוציא התקפות מדוייקות, אני אתאמן על דיוק בהתקפות ואנסה לדייק בהתקפות שלי בזמן הקרב. על זה, נראה לי, אנחנו מסכימים. אבל, אני בשום אופן לא אצא מנקודת הנחה שאני אצליח בזה. הנחת העבודה שלי היא שאני מגיע לקרב אחרי שקמתי על צד שמאל, היה לי יום נאחס, ואני אחרי חצי קילו חומוס וארבע ליטר בירה והיריב שלי הוא נינג'ה גדול ושעיר בדרך הביתה מאימון מוצלח, ואני מתכוון לנצח בכל זאת. זה אומר שאני מעדיף להתאמן כך שהלחימה שלי תהיה אפקטיבית גם אם ההתקפות שלי לא פוגעות בדיוק במקום שרציתי. אז כמה שאני בעד לעבוד על מכניקה עדינה (מכות מדוייקות, נקודות לחיצה, אייקי וכו'), ואני מאוד מאוד בעד, אני רוצה שכל הטכניקות האלה יעבדו גם במצבים בהם המכניקה העדינה הולכת לעזאזל. במונחים קונקרטיים, אגרוף לפנים זה דבר טוב. אם אפספס את האף, כנראה שאפגע בעין או בלסת, וגם זה בסדר, יש מרווח טעות מסויים. אם אני בונה על השחלת דוקרן ישר לעין, מרווח הטעות הוא אפסי, והתוצאה של טעות, שריטה בלחי למשל, הרבה פחות טובה לי מאשר אגרוף בלסת במקום באף. כמובן שיש אנשים מיומנים מאוד שיכולים להוציא התקפות עדינות ומדוייקות גם באטרף של קרב, אם אתה כזה, שאפו, ואני מקווה מאוד להיות אחד כזה בעצמי. אני פשוט לא רוצה להמר עם החיים שלי על זה.

Boogieman

New member
זה לא מה יש לי, זה מה אין לי.

אין לי עבודה בגלל השביתה הזאת, ולכן אני תקוע יותר מדי זמן מול המחשב ומציף ת'פורום.

Nickelstickz

New member
my point of view

Got your point and agree with you , however don’t forget that it is better to continue pounding his face over and over with the intention to slot it in his eye socket ,one of them will must hit home which remove the issue of a Delicate accurate attack , "the use of a machine gun better then a sniper rifle in close range" .

יש עטי פרקר שהגוף שלהם עשוי ממתכת

ולא מפלסטיק צבעוני. קניתי אחת כזו לא מזמן באופיס דיפו כדי לשאת אותה איתי בפאוץ'. רציתי מתכת כדי שהיא לא תשבר בהברגה בין הגוף לחלק העליון שמכיל את הלחצן. המחיר הוא אותו מחיר של פרקר רגילה. עט כזו באמת יכולה לשמש ככלי משחית אם היא פתוחה.

Boogieman

New member
טוב, אם כבר נכנסנו לעטים ושאר דברים תמימים...

יש את הדבר הזה. על פניו, טוש של מורות, אבל עשוי מפלסטיק מחוזק בסיבי זכוכית (חומר מאוד קשיח, שממנו עושים ידיות לסכינים טקטיות) עבה, ועם מכסה שנסגר בהברגה. וגם ממש זול. על פניו, נחמד, עד שלא החזקתי כזה ביד, לא הייתי מתחייב לגביו. ויש גם את הדבר הזה, למי שלא מוכן לתת לשום תוקף להרוס לו את התסרוקת.

crane

New member
נו, אני צריך להיות הקטנוני המגעיל היום?

עט הוא זכר.

למעלה