קובה שוונדר(סלק)

מזכיר לי את שבת בבוקר אצל אימי

אחחחח

slevinger

New member
../images/Emo10.gifמצטערת אבל גם במיה

לא עוברת לי בגרון....אף פעם לא אהבתי. נכון גם במיה עשו בימי שישי. מעניין למה מאכלים מסויימים בישלו בימים מסויימים, למישהו יש מושג למה?

שרקייה

New member
יותר יקר, יותר עבודה...

ניסיתפעם לטפל בבמיה לבד (לא, לא לקנות קפואה בסופר... זה לא נחשב לטפל.) אפילו אז, כשהנשים ישבו בבית לעשות במיה היה סוג של אבטלה סמויה... דרך אגב. גם עלי לא פעלה במיה. אבל אז הכרתי את קובה במיה! (ומטעמי משקל ויתרתי על הקובה) שיהיה טעים ונעים, גליה

maslanski

New member
קובה שוונדר(סלק)

בבקשה . זהו האוכל שראוי לאכול ביום גשום כזה.

slevinger

New member
זוכרת מבית אמא

אבל אפילו השם עצמו, במיה, גורם לי דחיה....מה לעשות......

../images/Emo4.gifאבל העירקי שלי אוכל קובה רק

ביום שישי וכך הוא לימד את ארבעת צאצאיו, אז מה עושים? פעם הכנתי קובה בשביל משהי חולה כשהלכתי לבקר אותה ביום ראשון וכל הבית שלי התבלבל, כולם אמרו איזה יום היום? בתאבון פנינה

slevinger

New member
אכן כל יום שישי

עשינו לאמא שלי פרצוף, אוף עוד פעם הקובה האדומה הזאת??? לא סבלתי את הטעם ולא יכולתי לסבול את צביעתו של האורז בצבע הסגול (אין לי מושג למה). בכלל עשיתי לאמא שלי צרות צרורות בנוגע לאוכל. לא אהבתי שום דבר ותמיד ברחתי באמצע האוכל באיזושהי אמתלה.....עד שהיא תפסה את העניין ונהגה לשבת לידי, לתפוס אותי בשתי רגליה, וכך כשלא יכולתי לזוז היא האכילה אותי כף אחרי כף, וכל תחנוניי לא עזרו......

slevinger

New member
אבל הכי גרוע היה היום

שאמי הכינה עלי סלק ממולאים.....מה שם המאכל? סילק משהו......הסיוט של החיים שלי
. כל אימת שחזרתי מביה"ס וראיתי שזה מה שמתבשל (מזלי שזה לא קרה לעיתים קרובות, אחרת הייתי מתה מרעב...) פשוט נעלמתי לכמה שעות.....שלא יכריחו אותי. המאכל הזה היה ונשאר "בלתי עביר" לגרון שלי עד עצם היום הזה.......

slevinger

New member
../images/Emo13.gifואלק מה יש לך דודו עם הפולנים

או הפולניות.....

אני אמרתי שאני לא פותח../images/Emo141.gif

את השירשור הזה, מספיק עד כאן, לא אתן לך לפתות אותי יותר ולהפריע לשינתי, בהתחלה היה בעבע בתמר, שתקתי, אח"כ תבית כבש, ועד שהצלחתי לשכוח את זה יצא לי הנשמה, לא לפני שבלעתי המון רוק, ועכשיו הבאת עוד אחד, טוב תרחם עליי. בסוף פתחתי, ונה אני אגיד לך זה נראה כל כך יפה ונעים, ומביא יחד עמו זיכרונות וריחות כל כך נעימים. מאוד אהבתי. באהבה ממני,

דליה נס

New member
סייחה לה ../images/Emo24.gif הרבה אהבה

יש בך אתה ,לכולם. אך בעיקר לאוכל חחחחחחחחחח

למעלה