קואצינג קבוצתי

קואצינג קבוצתי

שלום לכולם. פעם ראשונה פה... אני וחברתי המאמנת מקימות קבוצה לאימון קבוצתי בנושא הגשמה עצמית-מקצועית. איך משווקים קבוצה כזו? למישהו יש רעיונות? תודה

צהלולים

New member
קודם כל, נראה לי יופי של רעיון

השלב הראשון הוא להיות סגורות עם עצמכם על הקונספט. למה דווקא קבוצה? מה יכולה לתת קבוצה, שאין באימון אישי? מה הייחוד שלכן? איך ייראו המפגשים? ברגע שתהיו "סגורות", יהיה קל יותר לנסח שיווקית. שנית, לנושא השיווק: הרעיון בשיווק, על קצה המזלג, הוא: לבדוק מי קהל היעד שלכם, איפה הוא "מסתובב" (מה הוא קורה? מה הוא רואה בטלויזיה? מה הוא שומע ברדיו? איפה הוא מבלה? מה הוא קונה? איפה הוא עובד? וכו') - ואז, לנסות "לפגוש" אותו במקומות האלה, ולהציע לו הצעה. יש את חוה ניסנבאום, יועצת קריירה, שאתן יכולות אולי להפגש יתה פעם-פעמיים לייעוץ שיווקי בנושא הזה. יש לה גם פורום ב-YNET נדמה לי, שם כדאי לשאול אותה את השאלה הזו גם, למרות שאני מניחה שהתשובה לא תהיה מאד ארוכה ומפורטת. בהצלחה...

מיתוג עצמי ושיווק

לפני שפונים לערוצי שיווק - חישבו טוב טוב על המוצר שלכן ונסו לגבש תשובה מוכנה ל- 3 שאלות 1. למה קבוצה (יש יתרונות אדירים לתהליך קבוצתי, כמו גם חסרונות. צריך לתת את הדעת ל- 2 האספקטים) 2. למה הנושא הזה (מהו הגשמה עצמית-מקצועית ? האם אפשר להגדיר את הנושא בכמה משפטים ? מה היתרון בבחירה של נושא כזה כנושא אימוני) 3. למה אתן ? (מי אתן, מה החוזקות שלכן, מה היתרון בבחירה בכן...) אח"כ אפשר לפנות לערוצי שיווק כמו : networking שלכן - חברים, שכונה,קהילה, כל הרישות החברתי שמקיף אתכן מוסדות רלוונטיים שימצאו ענין במתן חסות או הפניה לסדנא מהסוג הזה פרסום באינטרנט וכו' "רבות הדרכים..." בהצלחה ענת

אפשר ללמוד מאיך שהם משווקים

את קבוצות האימון שלהם בקבוצה: (1) שיהיה לכם אתר (2) שהאתר יכיל מידע בהיר על הקבוצה נראה לי שאלו שני צעדים מאד עוזרים
מה דעתך?

למעלה