קואצ'ינג לילדה

אמא אני

New member
קואצ'ינג לילדה

האם קואצ'ינג מתאים לילדה בת 10 עם בעיות ADHD וגם עם בעיה רגשית ואם כן ,האם יש מטפלים באיזור מודיעין?
 

אמא אני

New member
את זה אני יודעת

שאלתי על קואצ'ינג אבל אם אין לכם תשובות ,אז אין תודה
 

einatgross1

New member
אני מכירה מאמנות לילדים עם בעיות קשב

בראשון לציון וברמת גן. במידה ואת רוצה את פרטיהם, אשמח להעביר במסר אישי. מאחלת הצלחה,
 

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
אימון לילדה

אמא יקרה, בדרך כלל בגיל הזה עובדים עם ההורים. מעט מאוד מאמנים עובדים עם הילדים, זאת התמחות מיוחדת מאוד. אני מכירה מישהי שמגיעה אל הילד הביתה ועושה עבודה מצויינת, אני לא יודעת אם היא תגיע למודיעין, נדמה לי שהיא יותר במרכז, את יכולה לבדוק. יתכן שאם יש גם בעיות רגשיות, אולי עדיף לפנות לפסיכולוג ילדים אשר יוכל לסייע. כהורים, יכול להועיל מאוד קבלת הדרכת הורים אם לא ניסיתם, והשתתפות בקבוצות הורים. בכל מקרה, אין לנו רשימת מטפלים בפורום. אם יש מטפל מאיזור מודיעין בפורום, הוא יכול לפנות אלייך ישירות. האם תשובה זו מסייעת לך? האם יש משהו נוסף שנוכל לעזור?
 
ילדים לא זקוקים לקואוצ'ינג, רק לאהבה

שלום לאמא. ילדים זקוקים לסביבה חמה אוהבת, מפרגנת. בדיוק כמו זרע באדמה. אם יש אתגרים עם הילדים, מי שזקוק לקואוצ'ינג הם ההורים! אין אימון לילדים, אלא רק להורים שמוכנים ללמוד איך לאפשר לילד להפיק את הכי טוב שבו. כל טיפול לילד רק מנציח את הבעיה, כי כאמור, הילד הוא לא הבעיה.
 

אמא אני

New member
אתה צודק אבל חלקית

אני לא נמצאת איתה בביה"ס אני לא נמצאת איתה כשהיא בחברה אני לא תמיד אהיה שם וכדרך אגב - יש לילדה שלי סביבה חמה,אוהבת,מפרגנת אבל לא תמיד זה מספיק!!
 
אכן, ההורים לא נמצאים כל היום עם הילדה

ואילו המאמן - עוד פחות. פגישה של אחת לשבוע ואפילו אם יש קשר נוסף במהלך השבוע (טלפון, מייל, מסרונים), זה לא אותו הדבר כמו ההורים. אני בטוחה שיש לילדה שלך סביבה חמה, אוהבת ומפרגנת. את צודקת - זה לא מספיק, בעיקר כשיש לילדה קשיים מיוחדים. ההורים צריכים ללמוד לפעול בדרך הנכונה ביותר והמתאימה ביותר עבור ילדתם. דרכים נכונות לעזור בנושאים לימודדים, דרכים נכונות לעזור בנושאים חברתיים, דרכים נכונות לשים גבולות, דרכים נכונות לעודד ועוד. אני ממליצה שתמצאו מאמן עם התמחות בעבודה עם הורים לילדים עם קשיי קשב וריכוז, אשר יעבוד גם עם ההורים וגם עם הילדה. אין טעם בעבודה רק עם הילדה, כי התרומה העיקרית זו התנהגותכם היומיומית איתה והקשר שלכם עם ביה"ס. אני לא באזור שלך ולצערי איני מכירה מישהו מתאים מהאזור. תנסי גם דרך פורום הפרעות קשב. בהצלחה.
 
למעלה