קואליציית הנוער

spraizler

New member
קואליציית הנוער

שלום לכולם! מצורפת הזמנה לכנס גיוס הנציגים לקראת שנה הבאה וכן תוכנית מפורטת. מטרת הכנס היא להציג את פעילות הקואליציה השנה, את הגדרתה כפי שהוחלט ע"י הנציגים שפעלו השנה וכן את הציפיות שלנו לעתיד. בנוסף כנס זה מאפשר היכרות עם המסגרת, העלאת שאלות ומפגש עם התנועות השונות. הכנס ייתקיים במכון ון-ליר ב27.6 בין השעות 15:00-18:30 מצורפים 2 קבצים: ההזמנה לכנס הלו"ז לכנס דרושים 2 נציגים, בוגרי י' וי"א. דיברתי עם התנועה ויש החזרי נסיעות. מי שמעוניין ועונה על הדרישות, שישלח לי מייל עד מחר, ה20.6 בשעה 8 בערב ובו הפרטים הבאים: שם ושם משפחה, בוגר איזו כתה, איפה הוא גר-ישוב+מועצה, מספר הפאלפון שלו, ועלות ההגעה שלו עד למכון ון ליר בירושליים. כלומר תבדקו אוטובוסים ודברים כאלה מהבית שלכם עד לשם וחזרה, כדי שנדע בערך כמה כסף נצטרך להחזיר לכם. המייל שלי: [email protected]

Taina12

New member
אפשר פרטים על הדבר עצמו?

מה זה אומר? מה התפקיד של זה? מה נעשה אם ניהיה שם? הסבר פליז?

spraizler

New member
אני לא יודע

זה לא כנס וארגון שלנו של התנועה. אבל זה אנשים בגיל שלנו, נוער שהתארגנו לעשות משהו. שם תשמעו הכל ושם יש חלוקה לתפקידים כמו שרשום בלו"ז. יש את הלוז שזה מה שתעשו

fate spinner

New member
החזרים מהתנועה?

ממתי התנועה נותנת החזרים על פעילות פוליטית ולא נונת החזרים על פעילויות של התנועה?

spraizler

New member
לפי מה שאני יודע זאת לא פעילות פוליטית

לפחות לא המפגש הזה. זה נסיון של אנשים מכל מני קבוצות לנסות לשנות משהו. אז מה אם זה נוער מר"צ שם הפוליטיקה לא חייבת להתבטא. וקל לה יותר לתת החזרית ל2 אנשים מאשר לכמה עשרות.

fate spinner

New member
לא בגלל שזה נוער מרצ חשבתי שזה פוליטי

זה רנאה לי פוליטי בגלל המינוח "להשפיע על מקבלי ההחלטות"

spraizler

New member
אה

לא יודע.. אני מנסיון יודע שתלוי במי שבא.. כלומר מי שבפנים ישפיע לאן זה ילך.. ויש המון להשפיע במקומות לא פוליטיים אז ככה שזה לא רע

spraizler

New member
אני מקפיץ שוב!!!

חברים זה דבר חשוב, יש לנו הזדמנות להראות סוף סוף שגם אנחנו פועלים קצת מחוץ לתנועה.. שיש תנועת בני המושבים ולא רק הנוע"ל... זה פתח למקומות אחרים גם.. מי שיכול ורוצה, בוגרי י', י"א.. זה רק "לבזבז" קצת מהזמן שלכם.. זה אפילו לא יעלה לכם כסף. לשלוח לי מייל עם מה שביקשתי כמה שיותר מהר!

spraizler

New member
טוב בפעם האחרונה..

עד יום ראשון אני צריך להעביר את השמות של הנציגים.. אם לא יהיו אז התנועה לא תיוצג בכנס הזה. מי שרוצה, שישלח לי מייל.

למעלה