קואליציה עירונית

קואליציה עירונית

סופי. אמנון מרחב יו"ר החברה הכלכלית ומוטי גרונר מחזיק תיק התרבות, נוער וספורט. ההסכם זקוק עוד לאישור המועצה. בהצלחה.

הבשורה הכי טובה

היא שסוף סוף יהיה בעל תפקיד בעירייה שיהיה אחראי על פיתוח אזורי התעסוקה ומלאכה.

אם כך הגיע הזמן

שמישהו רציני יפנה מקום לטיפול בחינוך, כי המצב בעיני הולך והופך קטאסטרופלי. שתקתי עד עכשיו, נדמה לי שנשברתי.

החינוך נשאר אצל גלנץ...

הבחור גאון בשיווק. בא משום מקום, בלי שום רקע בחינוך, נכנס למועצה וקיבל את התיק הכי חשוב.

443

New member
נכון

אבל עשרה אצבעות?
חוצמיזה, זו היתה הרמה כל כך טובה שלא יכולתי להתאפק.

talia 2

New member
רגע של עברית : מי יכול להסביר...?

המילה תור: למה קובעים תורים לרופא...ומשחקים במחשב בתורות? (תורות זה בכלל רבים של תורה...אז מה פה קורה?)

yoelth

New member
../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif../images/Emo70.gif

אם מותר לי אני רוצה להביע דיעה אחרת. שונה: 1. הדבר החשוב ביותר במועצה זה שתהייה אופוזיציה חזקה, שתהווה כלב שמירה לגבי כל מה שעושים או לא עושים שם. הצטרפותם של מרחב וגרונר לקואליציה אינה טובה לתושבים - עכשיו אין מי שיצעק, אין מי שיתריע, אין מי שיבקר. עד היום חשבתי שמרחב הוא מועמד ראוי לרשת בעתיד את ספקטור - הצטרפותו לקואליציה בראשות ר' עיר אותו הוא ביקר והשמיץ אך לפני כמה ימים, תפגע בעתידו ובעיר מודיעין. חבל. 2. טעות לחשוב שרמת החינוך במוסדות החינוך בעיר מושפעת ממי שמחזיק את תיק החינוך במועצת העיר. המידה שבה הילדים שלנו יקבלו חינוך איכותי תלויה בעיקר ברמת המורים ורמת ההוראה (נכון דליה?) ומאיכות הניהול. תפקיד מחזיק תיק החינוך במועצה הוא דבר זניח לגבי ההרגשות של המפוזרת..... אתם הבנתם את זה יקיריי. אני מצטער שכתבתי כל כך ארוך - לא היה לי זמן לכתוב קצר!!! אשמח לתגובותכם.

שוב, התחלנו.

אתה מגיב על דברים שאינך יודע למה ולמי נכתבו....... 1.יואב, לעומת זאת, יודע למה ולמי נכתבו. אתה יודע, קורה שמחליפים פה מילה או שתיים אחד עם השני, ולא אחד עם כולם. זכותך לחשוב את אשר אתה חושב, אני חושבת אחרת, אבל במקרה, לגמרי במקרה, לגמרי לא לזה התכוונתי. ואם כבר כתבת את הדברים, אז הנה מה שאני חושבת: 2. החינוך בעיר מושפע וחצי ממחזיקי תיקי החינוך בעיר. עדות לכך רואים יום יום האנשים הטובים של הקהילה בה אני חברה, שנלחמים בעויינות, פוליטיקה זולה,ודעות קדומות, כי הם רוצים להקים בי"ס, שייצג את ערכי הקהילה. להזכיר לכל הקופצים: ליח"ד כבר יש בי"ס כזה. יש פה בי"ס דמוקרטי. לנו עדיין אין, וכמו שאין לנו עדיין בית כנסת [ומקשיבים לנו, בטח שמקשיבים] אין לנו עדיין בית ספר. אבל מה שכתבתי בשתיים לא היה קשור ולו ברמז למה שכתבתי בראשונה כשהגבתי לדברי יואב.

yoelth

New member
המפוזרת את יותר נאיבית ממה שחשבנו

החלטה על הקמת בית-ספר היא החלטה שחבר מועצה מתנדב יכול לקבל? שטויות! זאת אולי הסיבה שאין לכם בית-ספר ואין לכם בית-כנסת ואין לכם עוד הרבה דברים. חוסר הניסיון שלכם גורם לכם לעבוד ולהתדיין מול בעלי תפקידים חסרי סמכויות וחסרי יכולת. כדי להקים בית-ספר פונים לראש-העיר בכבודו ובעצמו (ומערבים גם את משרד החינוך) ולא לפקידונים.

למעלה