קואליציה אירופית

marsala

New member
קואליציה אירופית

אני מציע מיפקד רשמי. בואו נראה מי הרוב אחר כך כשנראה שה מוביל כלום נשב..... לשולחן הדיונים ..ונחליט מה לעשות אם לחברה האמריקאים חשוב להכליל אותנו בצאט שלהם אני בטוח שהם יסכימו ללילה אחד להתחיל את הצאט בסביבות שלוש.....

marsala

New member
קואליציה יקרה...

אני עם הצאט פתוח כבר שעה איפה אתם פאנק בלו לגון איסקא אמסטרדמית בן וכל השאר את ידידיינו שמעבר לים לא צריך שאול הם ודאי עכשיו עובדים יוצרים ישנים שנתיופי או שהם סתם קפצו לחנות השכונתית להצטייד ברביעיית בירות ושכפצ אז יאללה לצאת מפיגאל (סוטה מה את עושה שם..?) ולהגיע בחופזה לצאט

Gefen

New member
מרסלה מתי היית בצ´אט???

די...כבר נקרע לי
עליך... בסוף אני עוד אתנדב ללילה לבן במיוחד בשבילך.. אז מתי אתה נכנס? באיזה שעות (לפי השעון שלנו??) אם תגיד לי...אכין קובנה ואביא לצ´אט.. (אופס..שכחתי שאני לא ממש יודעת להכין את זה..) תסתפק בג´חנון
לילה טוב וחלומות פז
אני למיטה גפן

**Blue-Lagoon**

New member
יצאתי כבר מזמן...

*תודה לאל!* ישנתי מן הסתם... אם הייתם מודיעים קודם הייתי נשארת ערה אבל שיעמם לי אז נטשתי לישון... נו מילא פעם הבאה!

funkbass

New member
בן אדם !!!!!!!!!1

מה אתה מפתיע ככה ב 4 בבוקר ...?!! מילא היית אומר 2... עוד הייתי בהכרה .. ב4 אני כבר כיביתי מערכות ... חפיף ... פעם הבאה תודיע מראש ... משהו ככה ב weekend ... איזה צ"אט אירופאי!! (אולי נרשה לכמה אמריקקים להצטרף
.... ) נתראה ... דרך אגב .... כמה אירופאים יש פה חוץ ממני ממך ומבלו ??????? אוקיי אירופאים . ... .. . ל ה ת פ ק ד

למעלה