קהל יעד

ravithe

New member
קהל יעד

מאוד הופתעתי לגלות שרוב חברי הפורום בסביבות גיל עשרים. למען האמת הייתי בטוחה שרוב אוהביה של נורית בני ארבעים פלוס. אשמח לשמוע התייחסות לנושא- מה אצל נורית מושך קהל כל כך מגוון? איך היא מצליחה לשמור על התמית האיכותית לאורך כל כך הרבה שנים? האם יש סיכוי שגם בני שלוש עשרה נניח אוהבים/מעריצים את נורית?

לדעתי אין קשר לגיל המאזין

זה תלוי באנשים, ממש כמו שלפני זמן מה התפרסם מחקר שמראה את האופי של האנשים לפי רשימת השירים (ה-PLAYLIST) שלהם.. כמו שאני, בן 22, אוהב לשמוע מוזיקה ישראלית, אני בטוח שגם מישהו בן 50 אוהב לשמוע מוזיקה ישראלית, וכנ"ל גם לגבי מוזיקה לועזית. בכל אופן, אני קצת הולך לאיבוד במילים של עצמי, אבל אני מאמין שלמוזיקה אין גיל, וכל אחד יכול לאהוב אמן כזה או אחר. יכול להיות שבני 13 יתחברו יותר למוזיקה מאשר למילים, כי לרוב מה שסוחף את האוזניים הצעירות שלהם, אבל עם הזמן זה משתנה.

REDbloodedMAN

New member
P: היי אני עוד לא 20+

למרות שאני נראה. D: חח אבל אני חושב האמת כמו גיל גם כן, שאין גיל מסוים, המוזיקה של נורית (במיוחד הדיסק האחרון) כל אחד יכול להתחבר אליה, גם צעירים יותר וגם מבוגרים יותר, D: אפשר היה לראות את זה בהופעה שהיינו, היו מבוגרים, היו צעירים, והיו אפילו כמה ילדים מסובבים שם.

דג קדוש

New member
אני חושב שזה קשור לאישיות ולא לגיל

בדיוק כמו המחקר הזה שלא מזמן דיסקסנו לגביו, אני חושב שהעדפות מוסיקליות של אדם יכולות להעיד כמה דברים על האישיות שלו. נורית אף פעם לא הייתה ולא תהיה מיין סטרים (וכמו שכבר ראינו, עד גם שלא תנסה להתקרב... כי אז מגיעים אלבומים כמו "להתראות מתוק"
), אני לא רוצה להתנשא או משהו אבל אני חושב שהיא נמצאת כמה דרגות מעל רוב הזבל שאנחנו שומעים בגלגלצ. ומוסיקה איכותית נצרכת בד"כ על ידי אנשים איכותיים, לא משנה באיזה גיל

למעלה