קהילה בתלת-מימד

Panther

New member
קהילה בתלת-מימד

בזמן האחרון יש בלמעלה של הפורום באנר כזה שאומר: ``מהיום אתה נראה ככה `` ``קהילה בתלת מימד www.icity.co.il`` אז היום לא הייתי כ``כ עסוק אז החלטתי להכנס ולנסות. היה כתוב שם שיש שלושה שלבים. הראשון בדיקת חומרה. תיארתי לעצמי שהפנטיום 2 עם 350 מגהרץ יספיק בהחלט, אבל הם חשבו אחרת. אני רואה שצריך פנטיום 3 עם 450 מגהרץ. למה מה?! וגם 100 מגה פנוי בהארד דיסק. איזה מין דרישת מינימום זאת? לכמה אנשים כבר יש מחשבים חדשים שעומדים בדרישה? אם מישהו נרשם כבר שיגיד אם זה טוב. פנטר

נעל

New member
מעצבן מאוד

לפחות כשנעל ניסתה את זה בסוף השבוע שעבר. אפילו פנטיום 3 450 לא הספיק למערכת הזללנית הזו. אבל יאמר לרעתה של נעל שהיה לה רק 64 RAM, ומאיץ מסך 3D בינוני של 8 מגה, כך שאולי כאן נמצאת הבעיה. אחרי זה נעל ניסתה להוריד תוכנה דומה מחו``ל (עם אפשרויות הרבה יותר מגניבות, כמו 50 עולמות שונים, כולל עולם גודזילה), שתופסת רק מגה, והיא עבדה הרבה יותר טוב (ובאיכות גראפית לא פחות טובה). נעל עדיין לא בדקה לעומק את עניין הקהילה בין כל המימדים האלה. כשיהיה יותר זמן. החסרון: אין עברית בעולם, רק אנגלית. אבל אין ישראלים. יתרון? מסקנה - אין תחליף לפורום (ותזהרו כשאתם מגיבים...) נעל ;-)

goldy

New member
אני ניסיתי, והרי התוצאות ועיקרן תחילה:

לי יש מחשב 166 הרץ עם 32 ראם. הורדתי, נרשמתי, ניסיתי, ואני רוצה להגיד לכם שזאת היתה פשוט התעללות! המחשב שלי בקושי עמד בזה! מה שכן, הוא לא נתקע, והמשיך לעבד את הנתונים! (כל הכבוד לו). בכניסה ביום למחרת הגרפיקה כבר עלתה יותר מהר והסקתי מזה מסקנה אחת: דרישות החומרה המינימליות לא מספיקות! החברה שבנתה את הצט הזה יודעת מה היא עושה. (חוץ מהקולות בצט שנשמעים במבטא אמריקאי, והעובדה שבקושי הצלחתי לזוז כי המחשב שלי חלש). -----------> מה שכן יש לי עכשיו מחשב חדש פנטיום 3 128 ראם 800 הרץ. אני אנסה מחר ואומר לכם. להתראות!

על המחשב שלי זה רק חלק

פנטיום 3, 733MHZ 256 מגה RAM דיסק קשיח שרץ על ATA 100... לא הרגשתי איטיות... אבל חסר את החום ואהבה שיש בפורומים... עומר, מתעניין איך נעל תראה בקהילת תלת מימד.

eyal@

New member
זה ממש רחוק מלעבוד אצלי

ויש לי מחשב פנטיום 2 300 עם 64 זכירון ו8 כרטיס מסך עם תמיכה בתלת מימד......... זה ניראה דפוק כמו לא יודע מה..... שיהיו בריאים עם הדרישות מערכת שלהם.. פעם נכנסתי לשם, נירשמתי אבל בגלל שראיתי שצריך להוריד 4 MB ויתרתי עכשיו כשכולם מתלהבים מזה הורדתי ולא שווה את המאמץ. וגם מה שנעל נתן לנו זה אותו ``על הפנים`` אצלי.

אצלי זה דווקא עובד טוב מאד!

רק שזה חרא של דבר, הגרפיקות הכי מכוערות שראיתי בחיים שלי וזה גם איטי כבר הייתי בכזה צ`אט, לא ישראלי, כשהייתי בת 11, היה הרבה יותר טוב ומעוצב גם פי מליון יותר.

למעלה