קהילה או מחתרת !?!?!?!

G0ldm0nd

New member
קהילה או מחתרת !?!?!?!

אני עדיין חדש פה אבל מהגיחות שאני נכנס לפורום אני לא ממש מצליח (ותסלחו לי על הפלצנות אבל אנ'לא מוצא משפט אחר) לעמוד על טיב הפורום או יותר נכון על איזה צורך בדיוק הוא בא לענות. אני אספר על איזה צורך אני הייתי שמח שהוא היה עונה לי ואולי לפי התשובות אני אבין... אז ככה הייתי שמח לדעת שיש פה בפורום עוד חברה עם סיפור דומה לשלי בגיל שלי ושאני אוכל לפתח איתם קשר כזה או אחר של שיחה שיתוף וכו' וכו' וכן לדעת שאפשר להכיר פה אנשים וגם לפגוש אותם כי אם יש משהו שאני שונא זה המחבוא מאחורי הווירטואליות אין ספק שזה חלון הזדמנות אבל צריך לדעת גם לפתוח אותו ולצאת לפעמים!!! מחכה לתגובות ומחכה לאיזה נרקיס (והמבין יבין...:))

"אז ככה הייתי שמח

לדעת שיש פה בפורום עוד חברה עם סיפור דומה לשלי בגיל שלי ושאני אוכל לפתח איתם קשר כזה או אחר של שיחה" מה הגיל שלך ומה הסיפור שלך?

G0ldm0nd

New member
אז ככה..

אני חייל, גר במושב דתי ונמשך לגברים ... מתומצת בל מספר הכל!

SmartToyBoy

New member
בטח שיש ../images/Emo13.gif

צריך רק לשאול ולחפש... למשל --- אני
ועוד הרבה אחרים:
,
,
וגם

Nemo Boy

New member
מסכים לחלוטין

אני בן 20 (עוד מעט 21) משרת בצה"ל, לא יכול לקרוא לעצמי דתי, לכן גם לא אקרא לעצמי דתי לשעבר - בחור מאמין, שחי בסתר כבר קרוב ל-4 שנים. אני מסכים איתך לחלוטין שאפשר לנצל את הפורום הזה בשביל ליצור חברויות אמיתיות בין אנשים, יש צורך מאוד עז לשתף ולספר. אני חש אותו יום יום, דקה דקה. מצד שני די נמאס לעסוק בכל הברוך הזה. אני כולה בחור צעיר, אני רוצה לחיות ולהנות מהחיים שלי, אני ממש לא מתכוון לשקוע אל תוך מרה שחורה רק בגלל שאני לא סגור על עצמי - כמו עוד מיליונים ברחבי המדינה. ממש נשמח להכיר אנשים בגילי, שבא להם להיפתח, להציץ החוצה בלי כוונה לצאת, וגם בסופו של דבר להנות, להיות מאושרים. מגיע לנו - אני בטוח בזה.

dkey

New member
זהו פורום

לא אתר היכרויות. המקום נועד להחלפת אינפורמציה ודעות בנושא. אם דרך אגב נוצרים מערכות יחסים, הרי זה נפלא. הפורום כמדומני כבר חתום על שידוך אחד

סבבב

New member
שוב צדקת dkey

אכן המקום לא נועד לשידוכים, אבל... מניסיוני האישי אני יכול לומר שמה שגרם בסופו של דבר לקשר המצליח שאני נמצא בו , הוא דווקא הצ'אט שהיינו עושים פה מידי פעם, בו ניתן לאנשים לדבר עם דומיהם גם בחלונות פרטיים על דבריפ אישיים, ובחלון הכללי על דברים כלליים... מומלץ לחזור ולעשות צ'אט כזה...

למעלה