קד"צ..שאלה..

קד"צ..שאלה..

טוב אז אחרי שחפרתי לכם בנושא המנילה הגרועה שלי ושכנעתם אותי להציק להם ולשלוח מלא פקסים החלטתי לנסח מכתב בעזרת הפורום המושלם הזה חח.. שלחתי את הפקס היום בבוקר ללשכת גיוס ולמדור קד''צ...עכשיו מה אני אמורה לעשות?! לשלוח להם שבוע הבא עוד אחד?..איך אני יודעת שאם בכלל התייחסו לפקס שלי?!.. והאם אני אקבל את המיונים האלה לפניי שאני אצטרך לשלוח את השאלון עם התשובות?!.. תודה מראש!! מורוש!

RENI1

New member
קודם כל

תתקשרי לוודא שהפקס שלך הגיע ושהוא נמצא בטיפול. אח"כ תחכי לתשובה מהם (מדי פעם תתקשרי לראות שלא שכחו אותך). ואל תתייאשי גם אם יחזירו לך בהתחלה תשובה שלילית. הכל עניין של נחישות והתמדה.

הרגע התקשרתי..

הם מבקשים להתקשר רק אחרי 24 שעות שהפקס נשלח כדיי לוודא אם לקחו אותו בחשבון או לא....זאת אומרת שמחר אבל מחר הפ סגורים אז ננסה ביום ראשון...

RENI1

New member
עזבי אותך 24 שעות

נסי להתקשר יותר מאוחר.. רק אם זה לא יעזור נסי שוב ביום ראשון.

אחלהה! ורגע..

נגיד אני מתקשרת אומרים לי הגיע...מה הלאה?! אני מחכה כמה ימים ושולחת שוב? או שאני מתקשרת אליהם לברר מה נסגר עם המיוים שביקשתי? או איך זה הולך?1..אני חדשה בכל העניין הזה חייח אין לי מושג מה עושים..ואני בטוחה שיש הרבה כמוני!

RENI1

New member
מחכה לתשובה

ומתקשרת לברר מדי פעם אם יש חדש בעניין. מכתב נוסף תשלחי אליהם רק אם יחזירו לך תשובה שלילית. סביר להניח שזה יקח זמן ומכתב אחד לא יעזור. תעמדי על שלך ואל תתייאשי גם אם יחזירו לך תשובה שלילית עשר פעמים. בסוף הם מתייאשים

L i N o Y a

New member
../images/Emo41.gifדבר ראשון

תתקשרי לוודא שהגיע הפקס ותחכי לתשובה... יכול להיות שתקבלי תשובה חיובית ויכול להיות תשובה שלילית. בכל מקרה תמלאי את המנילה ותשלחי אותה כי אם אחרי כל הפקסים הם לא יתנו לך להתמיין למה שאת רוצה אז חבל שלא תהיה לך מנילה... אם יש תשובה שלילית תמשיכי לשלוח להם פקסים עם בקשה למיונים, לפעמים זה עוזר-לפעמים זה לא. אם את יכולה תשלחי גם המלצות [בית-ספר או משהו שקשור לתפקיד אם יש לך ידע קודם וכו'] בהצלחה

לא עונים....

אני מנסה להתקשר לברר אם הפקס הגיעע אבל שעה אני עם המוזיקה הזאת חחח.. אלוהייםם ככה זה יהיה כל פעם שאני אצטרך משהו???

L i N o Y a

New member
../images/Emo41.gifבעקרון-כן ../images/Emo6.gif

תנסי שוב יום ראשון מוקדם מוקדם בבוקר... בהצלחה

למעלה