קדימה .. you know you want to

El Caballo

New member
קדימה .. you know you want to

אשמח לשמוע הערות לא קונסטרוקטיביות

lihi t

New member
שבת שלום.

עבודה טובה, קווים מלאי אישיות. האם מדובר ברישום אותנטטי שלך,או רישום מרפרנס? אם תוכל לפרט על הטכניקה, זה יהיה נהדר :)

El Caballo

New member
יאפ

זה שילוב של טכניקות הכוללות גם פילטרים ליצירת רישום דיגיטלי שיותר מזכיר רישום ידני מאשר עבודה של פילטר נעשה מרפרנס כמובן אבל אבל אבל .. למי אכפת איך זה נעשה... התוצאה הסופית מעניינת? .. יש בה משהו מיוחד? הערות לעניין בבקשה...

preacher

New member
תראה, שמת את זה לביקורת בפורום

בו כולם מכירים את היכולות של פוטושופ. קשה לי, ואני מתאר לעצמי שגם לאחרים, להתעלם מהטכניקה ורק לחשוב על איך זה נראה, כי שימוש בפילטרים מעלה אצלי אוטומטית קונוטציה של צילום שמישהו העביר אותו דרך תהליך אוטומטי שנועד ליצור רושם מזויף של איור. באמנות זה יותר לגיטימי - אני זוכר עבודה שכללה העברה של תמונה ממדיום אחד לשני (צילום במכונה, הקרנה של הצילום הנ"ל ע"י ברקו, צילום התוצאה שוב במצלמת סטילס, צילום התמונה הזו במצלמת וידאו וכו'), אבל כאן זה פורום איור והדגש כאן הוא דווקא על הדברים שאתה מצייר בעצמך ופחות על טכניקות אוטומטיות כאלו. ובכל אופן זה בהחלט מוריד מה"מיוחדות" של התמונה.

El Caballo

New member
סנוביזם

יש ויש שימושים שונים לפילטרים. מאיירים רבים נעזרים בהם ליצירת אילוסטרציות בכל הרמות. מיוחדות של תמונה נקבעת לפי הרגשה אישית של הצופה. משום מה פה התרגלו לאילוסטרציות מסוג מסויים וכאשר מישהו שובר את זה כולם צועקים חמס כאילו פגעתי בקדושת הפורום. אז נעשה גם (ולא רק) שימוש בפילטרים .. זה אומר שאני לא יוצר משהו מיוחד או מעניין? אולי הלכתי רחוק עם המילה יוצר.. אבל בפירוש אפשר לקרוא לזה "פרשנות"/אילוסטרציה מתמונה לא מיוחד בעינייך? אולי אתה מהיר לשפוט כי זה מזכיר לך פילטר.. ואולי זה פשוט לא מיוחד בעיניך. יש אחרים שמוכנים להודות בזה שיש בזה משהו ושואלים על התהליך (שהוא לא רק שימוש בפילטרים)

GodOfWar

New member
שימוש ברפרנס או עיבוד תמונה?

יחי ההבדל הקטן. או במקרה הזה - הגדול. -GoW-

sherban

New member
אני חותך ביצה

אם ציירת פה קו אחד. מוזר ש"אנשים שואלים על התהליך" שהוא "לא רק פילטרים" אבל לא מקבלים תשובה. בכל מקרה, זה נראה כמו פילטר אז אני מניח שהניסיון ליצור משהו שלא נראה כמו פילטר לא צלח. כשלון בכל מקרה. ואגב, לא צריך להסתכל "לעומק" כדי להבין שמשהו גרוע. רואים מיד.

El Caballo

New member
מצטער

שאין לי זמן לעשות מדריכים על מה שעשיתי כאן אין לי בעיה אם זה שזה נראה כמו פילטר.. ואני לא מאוכזב (גם אם לא מתלהב יותר מידי) מהתוצאה. ושאר התגובה שלך לא שווה התייחסות. אדם קטן

OrrKislev

New member
בראש סטרואוקס בתפארתן

אבל בהחלט ביצוע מגניב עם פילטרים...

sherban

New member
מהההההההה???!!!

מה ביצוע פה? הוא לחץ על הכפתור בצורה אומנותית? הנה. אני לחצתי על 2 כפתורים. מה דעתכם? מפגרים....

El Caballo

New member
שתי הערות

אחת, זו בדיוק ההערה הלא קונטסרוקטיבית שקיוויתי לה שתיים, עכשיו תעשה את זה יפה יפה גם בצבעוני נה

אני לא בטוח שאתה בפורום הנכון...

עיבודי תמונה נטו אולי יתקבלו יותר יפה בפורום אומנות.

El Caballo

New member
זה לא עיבוד תמונה נטו, תודה

אתה כמובן לא חייב להאמין לי אבל אתה יכול לפחות לשאול (או לקרוא את מה שכתבתי למעלה) לפני שאתה מכריז הייתי יותר שמח אם היית לוקח את האנרגיה שלך לביקורת על התוצאה הסופית מאשר לתגובה נוסח: "היי! זה פילטר לא!?"

sherban

New member
זה התשובה שלך?

זה לא עיבוד תמונה נטו? כלומר יש גם משהו שאתה ציירת? כי לבחור חלקים מסויימים ולהעביר על כל אחד פילטר אחר זה עדיין עיבוד תמונה. אני לא צריך לשאול אם "זה פילטר, לא?" - יש לי עיניים. באשר לביקורת הנה: זה נראה כמו שימוש בלתי מושכל, מיותר וחסר כל מעוף של פילטרים. תנסה לתת קצת מעצמך פעם באה. יצא לך תמונה משעממת בלי כל טאץ' אישי. אפילו בחירת הצבעים תמוהה (אם בכלל היתה כזאת). יותר טוב?

El Caballo

New member
תודה על חוות הדעת הכנה

לא אוהב? משועמם? סבבה יש אנשים שכן אוהבים ... הנה שתיים מעלייך כבר נתנו את חוות דעתם הכנה אף היא והערה: אולי כדאי שתשתמש בביטויים כגון "חסר כל מעוף" רק אחרי שאתה מסתכל עמוק על דברים.. מה שדיי ברור שלא עשית. ולא. זה לא עיבוד תמונה נטו.

למעלה