קדימה

LOVE AGUS

New member
מה?!?! עכשיו אני לא מבינה!!! אמרו

הייתי בהלם ששמעתישיש לה אחות תאומה כי אף פעם לא דיברו על זה- נאדדדההה אבל עכשיו שאת אומרת שאין לה אחות?!?! אז מה ניסגר?!?!??

camfels

New member
כנסי שניונת!

יש כל מיני אתרים ארגנטינאים שאת יכולה לקרוא בהם קורות חיים של שחקנים..אז בדקתי את שלה..וכתוב שם שיש לה אחות גדולה וזהו! ואבא שלה נפטר כשהיא היתה בת 7 איזה מסכנונה
וקיצר כתוב שם הכול על החיים שלה...ולא כתוב אחות תאומה וזה לא משו שאפשר לשכוח!

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gif../images/Emo2.gif

אבא שלה נפטר כשהיא היתה בת 7?!?!?!?!
OMGGGG איזה מסכנההההה

מלי 13

New member
אבל של פלור לצערי הרב ניפטר אבל לא

כשהיא הייתה בת 7 אלא הוא נפטר לפני שנה בערך.. אני הייתי בארגנטינה בחופש הגדול וסבא וסבתא שלי גרים ליד סבתא וסבא של פלור והם אמרו לי שהיא הייתה לא מזמן בעיר שמאוד קרובה למקום שבו אני הייתי (למי שיודע על שמות של ערים בארגנטינה לעיר קוראים קוריאנטס) כי אבא שלה נפטר.

מלי 13

New member
יכול להיות שזה היה אזכרה לאבא שלה..

אני לא יודעת..אולי אני לא הבנתי נכון ובאמת אבא שלה נפטר כשהיא הייתה בת 7.

צוות האתר הישראלי

אמר שזה נכון אני חושבת בספיישל הידעת..כזה עשו מלא הידעת והיה כתוב גם על האחות התאומה, ודיברו על זה גם בפורום. הם מחפשים תמונות שלהן יחד או שלה..ואין לי מושג אם הן זהות או לא. לפי מה שאני יודעת רק זה שיש לפלורנסייה ברטוטי אחות תאומה.

יש לה אחות תאומה,מה את לא מבינה?!

מה כל כך לא ברור? יש לה אחות תאומה! אם היית קוראת את ה-57 עובדות על פלוריסיינטה ביום העצמאות השנה באתר הישראלי היית יודעת שכן יש לה.אבל אין להם תמונה ביחד!מה לא ברור?...

camfels

New member
למה נראה לכם?!?כנסו שניונת!!!

דבר ראשון!!זה שהאתר הישראלי אמר שיש לה אחות תאומה לא אומר כלום!! הם טעו הרבה פעמים!! דבר שני אם היתה לה אחות תאומה כבר ממזמן היו תמונות על זה ואין שום תמונה! דבר שלישי!!באתר הרשמי של פלורי בארגנטינה כתוב שיש לה רק אחות אחת והיא גדולה ממנהההההההההההה!! מה קשה להביןןןןןןןן?!?

../images/Emo6.gifהשירשור הזה כל כך מזכיר לי את

השיר שלנו דייי חחח איך שנפתלי אמר פעם לנועה שזה לא הגיוני שיש לה אחות תמונה ואין להן אפילו תמונה אחת גדול חחחחחחחח

LOVE AGUS

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif העם איתךך!!../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif

למעלה