קדימה עדי לגמר !!

mobyboy

New member
קדימה עדי לגמר !!

אני ממש לא הבנתי איך העיפו אותה בתכנית הראשונה. היא לא קלאסית כמו לידיה ופחות פלסטלינה מיוליה, אבל יש לה רגש ותנועות מדהימום והיא מצמררת כשרואים אותה רוקדת- מגיע לה לזכות ולאו דווקא לתום שסומן כבר מההתחלה וכולם מתייחסים אליו כמנצח.

ביון 17

New member
מתייחסים..

אליו ככה ובצדק! מגיע לו יותר מעדי... והוא לוקח מקום ראשון...

taloss

New member
דווקא אני חושבת שמגיע לתום!

או ליוליה.. לא כל כך התאהבתי בעדי...

RoXy3

New member
מסכימה לגמרי. תקראו את הטור של עדן

באתר של קשת. היא פשוט הוציאה לי את המילים מהפה בהקשר של עדי. פחות בהקשר של יוליה כי אני לא הכי מתה עליה. תקראו ותפנימו: אני מרשה לעצמי לצטט אבל זה כמובן מהאתר של קשת וזה לא אני כתבתי. בעד: איזו רקדנית... תנו לי צופה אחד שכשהבחורה הזו מתחילה לרקוד הוא לא מרגיש כי מדובר פה במשהו בקנה מידה בינלאומי ומקצועי ברמה הגבוה ביותר שראינו בתכנית. רקדנית בכל רמ"ח אבריה (לא אמרו את זה כבר לפני?). טכניקה מצוינת, הופעה מדהימה, מרגשת, מצחיקה, שנונה ומהפנטת בכל סגנון. כשהיא רוקדת היא מרחפת ואת זה לא ראיתי אצל אף אחד העונה. מגיע לה גמר. מגיע לה זכייה ואני שמחה לראות שיש כזה דבר שנקרא "קארמה" ושיש צדק בעולם ושהצלחנו יחד לתקן את העוול שנעשה לה אי שם בתכנית הראשונה. נגד: גם אתם בעניין הקארמה? אז אולי זה לא צודק שהיא תזכה בגלל שהיא לא נאלצה לעבור ולעבוד בפרך לאורך כל התהליך? זה ממש מרגיז אותי כי אני חושבת שעל הבחורה הזו עבר תהליך קשה לא פחות של הדחה מהתכנית הראשונה, עוד בטרם הספיקה להוכיח עצמה, וחזרה לגמר עצמו. אם יש לי נגד אחד כלפיה זה עצם העובדה שבתכנית האחרונה היא פחות "התאבדה" על זה מאשר בתכנית הגלגל. נראה כאילו בגלגל האמינה שיש לה סיכוי, ואילו בחצי הגמר רקדה בנינוחות (עדיין מושלמת, אבל נינוחות) כזו של "הנה היא מגיעה לשיאה" כי לא תעלה לגמר (אתם ראיתם כמה היא הופתעה כשהבינה שהיא נוסעת לניו יורק?). אני מקווה שבגמר נראה את אותה ה"מתאבדת" שראינו בגלגל ואני מקווה שהיא תפנים עד אז שיש לה סיכוי לזכות בתחרות הזו ושאני ממש אשמח להצביע לה.

למעלה