קדימה - מפגש פורום!

Philip Jr

New member
קדימה - מפגש פורום!

אהלן לכל הטסים לארץ בדצמבר, ולכל הנמצאים בארץ. אולי ננסה להיפגש?

איך נעשה זאת? ובכן בתור התחלה, שרשרו לכאן את התאריכים בהם תהיו זמינים למפגש, איזור מועדף, ושעות מועדפות. נראה מה מתאים לכולם ונארגן מפגש כיפי כדי להכיר סוף סוף! אני מתרגש..

אני אתחיל: מגיעים לארץ ב - 14/12, חוזרים ב - 30/12. לכן, מעדיף להיפגש איפשהו בין ה - 16/12 וה - 27/12, באיזור המרכז רבתי. אין שעות מועדפות, יהיה נחמד לעשות ארוחה כלשהי ביחד, או לצאת לבירה (או במקרה שלי ויסקי) בערב החמים של החורף הישראלי

המשך סופ"ש נעים לכולם, ושבוע טוב לאלו שבארץ!
נעם.

Philip Jr

New member
יתכן שאגיע במאי לכנס

כרגע אני לא רואה איך נוכל לממן אפילו חלק מהנסיעה הזו, אבל לך תדע.. בכל מקרה, אולי באמת נתראה בעירך בקרוב!

Philip Jr

New member
האמת היא שכבר קיבלתי סכום נאה

של מימון השנה לנסיעה לכנס אחר, ואני בספק שאצליח להוציא מהם עוד.. בנוסף, אני רוצה לטוס יחד עם אשתי, היא מעולם לא הייתה ב - SF, וגם אני הייתי רק לסופ"ש אחד נהדר.. זה גם יצא פלוס מינוס על יום ההולדת שלי אז בכלל טוב. ואם נגיע - בהחלט אעדכן!

GeJuFan

New member
אני יהיה בארץ ופנויה

בין ה-02/01 עד ה-9/01 (טוב טכנית עד ה-10 אבל אני טסה מוקדם ב-10 אז לא נחשב).

d a p h n a

New member
אני בארץ

ואם אנשים מוכנים להגיע לירושלים גם מוכנה לתרום את ביתי למטרה הנעלה.

התאריכים בהחלט מסתדרים

אנחנו נהיה עד ה- 21 לדצמבר אבל ה16 ה-20 וה-21 כבר תפוסים.
אין לי יותר מדי תוכניות קונקרטיות לבקרים/צהריים במרבית המקרים.
חוץ מזה ב- 16 בצהריים אני מעביר הרצאה בקולוקוויום מחלקתי של ביה"ס לתקשורת בבר-אילן. מי שרוצה מוזמן לשלוח לי מסר ולקבל פרטים מדוייקים בעניין. ואם כבר אני בעניין, ב-5 לדצמבר אני מעביר הרצאה (בתשלום) כחלק מכנס 'מאורות' של האגודה הישראלית למד"ב ופנטזיה והאוניב' העברית. אם מישהו מתעניין במד"ב טכנולוגי יש תוכניה לא רעה בכלל השנה.

UriCS

New member
נו, אז יש מפגש?

אני אשמח להכיר

התכוונתי לכתוב מוקדם יותר אבל הייתי קבור בדברים שלי...

למעלה