קדימה ,לעבודה!

kalimik

New member
קדימה ,לעבודה!

תל-חי וערב טוב תנועת בית"ר הייתה בעבר חוד החנית במאבקי למען שלמות הארץ ונשאה דגל זה. לצערי , כיום בית"רים רבים - מדריכים וותיקים , רכזים לא לוקחים חלק במאבק. רק מעטים מבוגרינו ומרכזינו שותפים למאבק באופן רציני והאמת , זה לא עושה לי טוב כל כך. רבותיי וגבירותיי ! בית"רי אינו נמדד רק ביכולתו לצטט את ז'בוטינסקי ולהעביר פעולה במעו"ז . הוא נמדד ראשית בעצמו - מה הוא עשה לתיקון עולם. אני מעוניין שהשטח יתעורר ושבית"רים יעמדו עם חולצות בית"ר בצמתים , יחלקו חומר הסברה וייתנו כתף במאבק. חשוב להראות כי גם אנשים חילוניים , חברי תנועות נוער שותפים לעניין ולא רק חבר'ה משועממים וקיצוניים. אנו מתחילים למקד פעילות ומתחילים בצמתים שיאויישו ע"י בוגרי צפון השומרון (עודד שמולביץ , לתשומת ליבך. מי שמעוניין להצטרף לעניין יתקשר אלי (איני מפרסם את הטלפון אך הוא ידוע לכל הרכזים שלכם) או שישלח לי תגובה . ואם לא עכשיו - אימתי?? . בברכה , אורן קלימי רכז מחוז שומרון וצפון .

MS6

New member
אני בעד אוהל מחאה...

סטייל תא כתום... אבל ממש כמו שהם עשו.. כזה שיבקרו בו שרים וח"כים ועיתונאים וסתם אנשים מהרחוב.. כמטרתו הוא הידברות ושכנוע כנגד התוכנית

MS6

New member
אגב...

אפשר לקבוע תורניות על המאהל.. נניח כל יום מעו"ז אחר יאייש אותו.

who is this

New member
אני מוכן ומזומן..

אבל אין הרבה חבר'ה מהאזור שיבואו איתי לצמתים וכאלה...

S v e t k A

New member
לא נכון...

יש הרבה אנשים שרוצים אבל לא יודעים לאן לפנות!!!

MS6

New member
עכשיו זו הזדמנות מצויינת...

אני בעד שבית"ר תבצע מעשה שיגרום להדים... אני חושב שהקמת מאהל מחאה או משהו שכזה ממש יסייעו למאבק.

S v e t k A

New member
צודק...

אנחנו חייבים להראות נוחכות ומעבר לזה גם לעזור למחאה עצמה!

Gafsou

New member
במקום לדבר סתם בפורום תתחילו לעבוד

בפורום אתם יודעים לדבר מצוין. בואו נראה אתכם יוצאים לשטח או (ועדיף) באים לגוש כמוני וכמו זוויה- היחידים מבית"ר שנמצאים בגוש. דרך אגב- אני את ההודעה הזאת כותב מבניין המועצה האזורית חוף עזה. תגיעו לפה ותפסיקו לדבר. ממש בושה שהתנועה כל כך לא בולטת במאבק. ואני לא מאשים את המנהיגים הם דווקא על הכיפאק. פשוט מביש אותי ששואלים אותי בגוש אם יש עוד בית"רים, לא נעים לי לענות להם.

Mustang3000

New member
עושים משהו או שאתם רק מדברים?!

אם כן אז תתחילו להזיז דברים ותודיעו על זה לכולם, אני אישית מוכן לתרום חלק נכבד מזמני אבל אני לא מתכוון להרים אוהל מחאה לבד...

למעלה