קדימה- לחייך!!!!

bflygirl

New member
קדימה- לחייך!!!!

לא להאמין איך שכל פעם שאני שומעת את אמא שלי צוחקת, יותר נכון, נקרעת מצחוק אני צוחקת בחזרה! מה לעשות זה פשוט מצחיק אותי וגורם לי לחייך, וממש לא משנה באיזה מצב אני נימצאת, זה בין הפעמים(שאני יכולה לספור אותם על האצבעות שלי) שהיא גורמת לי לכיף ולאושר פנימי במין קסם קליל- של הקשת אצבעות. אני מבטיחה לכם אם תשמעו אותה צוחקת קרוב לוודאי שגם אותכם היא תצחיק.... אבל אני בטוחה שיש לכם את המישהו או המישהי הזו שמתי שהוא/היא צוחק/ת אתם צוחקים בחזרה. :)))))) חיוך הוא הבעת שימחה של צחוק קל, החיוך גורם להרפייה של כל שרירי הפנים החשובים. הוא גם מפעיל תגובת שרשרת ריגשית שכמעט בכל מצב עוזרת לי להרגיש טוב. אני רוצה לראות את כולם עם חיוך רחב מאזן לאוזן על השפתיים ותתנסו ב"קסם" בשביל להרגיש יותר טוב.... תתפלאו כמה כוח יש למחשבה- וכמה כוח יש למחשבה חיובית! וכמו שאומרים וצודקים הצחוק טוב לבריאות... בהמשך למנטרה שלי בחיים (- גלו את החיים וגלו שהחיים מגלים אתכם) אני מבקשת מכם לעמוד תמיד על המשמר כדי לגלות דברים הגורמים לך לצחוק.... לצחוק ולחייך בכל הזדמנות ובייחוד כשאתם מרגישים ב"באסה".... אור, אהבה ללא תנאים, חיבוקים, נשיקות צחוק ומיליון חיוכים, קרשמיט! נ.ב- איך התמונה? (חיחיח, לא מצפה שתענו ברצינות) עוד מיצירותיי בבלוג שלי- לא כדאי לפספס אותו!

sovlanit

New member
חייכתי,צחקתי ונהניתי.

חיים נפלאים ומזל טוב לרגל יום ההולדת...

למעלה