קדימה, חידון.

yosil24

New member
קדימה, חידון.

היכן תהיה ההופעה הראשונה של מאיר לאחר צאת האלבום? א. ב"צוותא". ב. באולם גדול, כגון היכל התרבות. ג. ב"זאפה". ד. פאב נידח. כמה שירים יהיו באלבום? א. עשרה. ב. שניים עשר- שלושה עשר. ג. יהיו יותר, כי יש דיסק נוסף עם שישה שירים נוספים. מתי האלבום יראה אור? א. תוך חודש. ב. ינואר- פברואר. ג. פסח. ד. צאת האלבום יידחה בשנה. מה יכול להפתיע אותכם באלבום? _________________ ומה יאכזב? ____________________________ מה יהיה הסינגל השני? א. איילת חן. ב. משחק בקוביה. ג. שלום לך דודי. ד. שיר אחר. כמה האלבום ימכור? א. 5,000 בלבד. ב. על סף ה"זהב". ג. יגיע ל"זהב". ד. יגיע ל"פלטינה". האם תרכשו את הסינגל? כן/לא. http://www.songs.co.il/ שאלת בחירה: האם יענו על חידון יותר משני אנשים?

...

טוב אני מנחשת לפי מה שאני רוצה שיהיה כי אין לי צל צילו של מושג מה באמת קורה.. היכן תהיה ההופעה הראשונה של מאיר לאחר צאת האלבום? א. ב"צוותא". ב. באולם גדול, כגון היכל התרבות. ג. ב"זאפה". ד. פאב נידח. כמה שירים יהיו באלבום? א. עשרה. ב. שניים עשר- שלושה עשר. ג. יהיו יותר, כי יש דיסק נוסף עם שישה שירים נוספים. מתי האלבום יראה אור? א. תוך חודש. ב. ינואר- פברואר. ג. פסח. (בתקווה
) ד. צאת האלבום יידחה בשנה. מה יכול להפתיע אותכם באלבום? שהוא אשכרה ייצא?
לא סתם, האמת שאם באמת יהיה דיסק בונוס עם שישה שירים משנות השתיקה האינסופיות שלו זה יפתיע אותי מאוד
ומה יאכזב? מה שתמיד מאכזב אותי באלבומים מאכזבים- שכל השירים נשמעים אותו דבר.. זה משגע אותי.. מה יהיה הסינגל השני? א. איילת חן. ב. משחק בקוביה. ג. שלום לך דודי. ד. שיר אחר. כמה האלבום ימכור? א. 5,000 בלבד. ב. על סף ה"זהב". ג. יגיע ל"זהב". ד. יגיע ל"פלטינה". (בע"ה
) האם תרכשו את הסינגל? כן/לא. שאלת בחירה: האם יענו על חידון יותר משני אנשים? אין לי כוח להתייחס לזה אז אני אסתפק באין תגובה.

ראיתם? יש קישור בעמוד הראשי של הפורומים לכאן!

וגם לי אין מושג מה התשובות, אבל שיהיה. כותבת בכל מקרה. היכן תהיה ההופעה הראשונה של מאיר לאחר צאת האלבום? א. ב"צוותא". ב. באולם גדול, כגון היכל התרבות. ג. ב"זאפה". ד. פאב נידח. ג. בזאפה. למרות שאני לא אתנגד שהוא יופיע קצת יותר קרוב לבית שלי (חיפה) אם זה יהיה בזמן הקרוב לא נראה לי שאגיע לת"א. כמה שירים יהיו באלבום? א. עשרה. ב. שניים עשר- שלושה עשר. ג. יהיו יותר, כי יש דיסק נוסף עם שישה שירים נוספים. ג. יהיו יותר, כי יש דיסק נוסף עם שישה שירים נוספים. אני לא מתנגדת. ככל שיותר שירים נוספים לפלייליסט, אני בעד
מתי האלבום יראה אור? א. תוך חודש. ב. ינואר- פברואר. ג. פסח. ד. צאת האלבום יידחה בשנה. ב. ינואר פברואר. נו, אחרי שתיקה של 6 שנים כדאי שיהיה כמה שיותר מהר (על חודש אני לא מתיימרת) מה יכול להפתיע אתכם באלבום? _________________ להפתיע? לא יודעת. מה כבר יכול להפתיע? ומה יאכזב? ____________________________ שאלות קשות מה יהיה הסינגל השני? א. איילת חן. ב. משחק בקוביה. ג. שלום לך דודי. ד. שיר אחר. א. איילת חן. סתם כי נראה לי שהוא היחיד ששמעתי אותו. כמה האלבום ימכור? א. 5,000 בלבד. ב. על סף ה"זהב". ג. יגיע ל"זהב". ד. יגיע ל"פלטינה". ד. פלטינה ??? האם תרכשו את הסינגל? כן/לא. לא, אני מחכה לדיסק. http://www.songs.co.il/ שאלת בחירה: האם יענו על חידון יותר משני אנשים? כן, בטח. יוסי, רק צריך שגם אתה תענה וכבר יש שלושה

מה ינואר- פברואר?

את רוצה להרוג אותי? יש חלוקות קשב שאני לא יכולה לעשות
וזו אחת מהן.. טכנית לא יתנו לי לתת פרסום במקביל.. אני ממש לא בעד.. (גם מעוד כמה סיבות שאני לא אפרט כאן
)

אז בואי נתפשר על דצמבר? ../images/Emo6.gif

סתם, ממילא בטח מאיר מסכים איתך לגבי פסח או מאוחר יותר
וגם כשחושבים על זה צריך לעבור זמן מאז שיוצא הסינגל הראשון... ואולי שיצא גם השני. אז שיהיה מאוחר יותר. (אבל פסח זה יותר מדי).

yosil24

New member
יעל,

א. אני לא מחשיב עצמי במספר האנשים שעונים על השאלון. ב. כידוע, חברים, את רוב השאלות איני יודע וזאת נדע רק בעוד חודשיים - שלושה, אז נחזור לתשובות. ג. לגבי תאריך יציאת האלבום - כל הזמן יש שינויים בהתאם לנסיבות. מתי יצא הסינגל הראשון של בעז בנאי? ומתי אמור לצאת האלבום?, זאת דוגמה טובה לכך.

בעז דוגמא? ../images/Emo12.gif למה?

בכל אופן, הסינגל הראשון שלו יצא בסביבות יולי נראה לי, השני בספטמבר (אני לא סגורה על זה, אני יכולה לבדוק תאריכים מדוייקים..) והאלבום בע"ה יוצא בינואר!!!

yosil24

New member
דוגמה,

לשינויים בהחלטות חברת התקליטים בנוגע לתאריך יציאת האלבום. נדמה לי כי האלבום היה אמור לצאת מיד לאחר החגים...

אם להיות מדוייקים

הפעם הראשונה ששמעתי על תאריך משוער (אי שם באוקטובר/ נובמבר 2006) הוא היה תחילת 2007.. אבל היי, יש צד חיובי, זה אכן בתחילת.. רק טעות קטנטנה בין 7 ל-8, ממש לא קריטי
העיקר שהוא יוצא סופסוף
ואני צופה לו גדולות כי הוא מדהים! (בעז והאלבום אגב
)

TEENAGER1

New member
עונים לפי מה שרוצים שיהיה נכון?../images/Emo3.gif

היכן תהיה ההופעה הראשונה של מאיר לאחר צאת האלבום? א. ב"צוותא". ב. באולם גדול, כגון היכל התרבות. ג. ב"זאפה". ד. פאב נידח. אני מוחה - ה. בירושלים!
כמה שירים יהיו באלבום? א. עשרה. ב. שניים עשר- שלושה עשר. ג. יהיו יותר, כי יש דיסק נוסף עם שישה שירים נוספים. מתי האלבום יראה אור? א. תוך חודש. ב. ינואר- פברואר. ג. פסח. ד. צאת האלבום יידחה בשנה. מה יכול להפתיע אותכם באלבום? וואלה לא יודעת.. אני חושבת שאם אני לא אהנה ממנו זה יהיה מפתיע
ומה יאכזב? same answer
מה יהיה הסינגל השני? א. איילת חן. ב. משחק בקוביה. ג. שלום לך דודי. ד. שיר אחר. כמה האלבום ימכור? א. 5,000 בלבד. ב. על סף ה"זהב". ג. יגיע ל"זהב". ד. יגיע ל"פלטינה". האם תרכשו את הסינגל? לא נראה לי. אגב, מישהו יודע מה ההבדל בין גירסת האלבום לגירסת רדיו?

yosil24

New member
גירסת הרדיו קצרה יותר.

הגענו לשלושה, עמדנו במשימה... אם נגיע לחמישה, אני מבטיח עוד שאלון - מיוחד במינו.

TEENAGER1

New member
וואו, אז גרסת האלבום ממש ארוכה../images/Emo12.gif

בקצב הזה לא יהיה מקום על הדיסק ליותר משבעה שירים

TEENAGER1

New member
דיסק בונוס עם שירים חדשים "רגילים" כאילו?

אם זה הרעיון - אז אני לא בעד... לדעתי אם אכן קיימים שירים כאלה שמאיר מתכוון להוציא יום אחד, עדיף שיחכה איתם ויוציא אותם בנפרד באלבום נורמלי עוד שנתיים ככה.. זה סתם יסיט את תשומת הלב מהפיוטים, והאמת - קשה לי להאמין שמאיר יעשה דבר כזה.. זה לא חכם במיוחד

../images/Emo12.gif מה? למה?

מה הבעיה באלבום בונוס עם כמה שירים מהשנים הנוראיות שהוא שתק (מתישהו אני אסלח לו על זה גם..
) ונשארו במגירה.. הוא הרי עשה כמה כאלו בהופעות פה ושם.. ואני לא רואה שום בעיה בלשים אותם כבונוס באלבום נפרד.. ומה זה אלבום נורמלי? מה לא נורמלי בפיוטים? ולמה שאלבום נורמלי יסיט את תשומת הלב מהפיוטים? בקיצור, לחלוטין לא הבנתי אף מילה ממה שאמרת כאן

TEENAGER1

New member
אני אנסה להסביר

מדובר באלבום של שירים חדשים לגמרי (מבחינת הלחנים והביצועים, לא המילים כמובן). כך שדיסק בונוס עם שירים חדשים נוספים יהיה קצת מוזר, לא? זה לא כמו האוסף והאקוסטי, שבעצם בשניהם היו שירים ישנים ומוכרים כבר. כאילו.. מה בונוס בזה? זה יהיה פשוט שני דיסקים חדשים נפרדים באותה קופסא.. תחשבי שהוא היה מוציא עכשיו דיסק רגיל עם שירים חדשים, ומוסיף לו דיסק בונוס עם עוד כמה שירים חדשים. זה לא מוזר? לא יודעת, אני מרגישה שאני לא מצליחה להסביר את עצמי אבל לדעתי זה ממש לא שייך. חוץ מזה, יש בזה איזו אמירה של "אני לא בטוח שתאהבו את הפיוטים אז ליתר ביטחון הנה כמה שירים רגילים גם..."

yosil24

New member
עונה

היכן תהיה ההופעה הראשונה של מאיר לאחר צאת האלבום? ב"צוותא". כמה שירים יהיו באלבום? שניים-עשר - שלושה-עשר. מתי האלבום יראה אור? ינואר-פברואר. מה יכול להפתיע אותכם באלבום? אם יהיה דיסק בונוס. ומה יאכזב? אם יהיו עשרה שירים ואף פחות מזה. מה יהיה הסינגל השני? משחק בקוביה. כמה האלבום ימכור? יגיע ל"זהב". האם תרכשו את הסינגל? לא.

יוסי360

New member
עונה.

היכן תהיה ההופעה הראשונה של מאיר לאחר צאת האלבום? א. ב"צוותא". ב. באולם גדול, כגון היכל התרבות. ג. ב"זאפה". ד. פאב נידח. תשובה - לדעתי בזאפה. כמה שירים יהיו באלבום? א. עשרה. ב. שניים עשר- שלושה עשר. ג. יהיו יותר, כי יש דיסק נוסף עם שישה שירים נוספים. תשובה - יהיו יותר. מתי האלבום יראה אור? א. תוך חודש. ב. ינואר- פברואר. ג. פסח. ד. צאת האלבום יידחה בשנה. תשובה - ינואר פברואר מה יכול להפתיע אותכם באלבום? _________________מאיר לא יכול להפתיע אותי בכלום .ממנו אני מצפה להכל. ומה יאכזב? ____________________________ פחות מ 10 שירים. מה יהיה הסינגל השני? א. איילת חן. ב. משחק בקוביה. ג. שלום לך דודי. ד. שיר אחר. תשובה - " איילת חן " יהיה הסינגל השני. כמה האלבום ימכור? א. 5,000 בלבד. ב. על סף ה"זהב". ג. יגיע ל"זהב". ד. יגיע ל"פלטינה". תשובה - על סף הזהב. האם תרכשו את הסינגל? כן/לא. לא. אני מחכה לאלבום המלא. סופ"ש טוב לכולם יוסי.

למעלה