קדימה, חודו לי!

DirtySpirit

New member
בוּ

1-בוד המסכן נרצח ע"י תומכיו של וולדמורט, ששלחו לו צמח הורג מוסווה בעציץ. מה היה שם הצמח? מלכודת השטן 2-ומה היה שמו הפרטי של בוד? פרדריק אאל"ט 3-כמה בנים הכרנו ממשפחת וויזלי בסך הכל? 7 4-אמו של רון שמה לו בכריך משהו שהוא שונא בנסיעה בפעם הראשונה ברכבת להוגוורטס. מה היא שמה לו שם? בשר משומר 5-כמה מתנות קיבל דאדלי ביום הולדתו ה11? 38 6-על איזה מטאטא רוכבת טונקס? קליינסוויפ [לאזוכר את המספר] 7-כמה ינשופים הגיעו אל הארי אחרי תקרית הסוהרסנים? 4 אאל"ט 8-טונקס מסוגלת להפוך את מראה החיצוני איך שמתחשק לה. היא... מטאמורפוגית 9-מעל מה הטיס האגריד את הארי התינוק עם האופנוע המעופף של סיריוס, כאשר הארי נרדם? לאיודע;[ 10-דודה פטוניה הרבתה לומר שדאדלי נראה כמו תינוק של מלאכים... הארי הרבה לומר שדאדלי נראה כמו חזיר עם פאה. 1.באיזו צורה הופיע הבוגארט של פרוואטי? מומיה 2. בשיעור שיקויים הראשון לשנה השלישית, התלמידים הכינו שיקוי. השיקוי של נוויל קיבל במקום צבע ירוק-צבע כתום וסנייפ איים לנסות את השיקוי על הקרפד שלו. האם עכשיו תוכלו לומר מה היה השיקוי? שיקוי מקווץ 3. מה הוא שמו המלא של קפטן קבוצת הקווידיץ' של סלית'רין? ____ מונטנגיו 4. מהו כישוף דוחה המים, שהטילה הרמיוני על משקפיו של הארי במשחק הראשון של עונת הקווידיץ' בשנתו השלישית? אימפרביוס אאל"ט 5. כדי לפתוח את גיבנת המכשפה ולעבור למעבר תת קרקעי שמוביל להוגסמיד, צריך לטפוח על הפסל וללחוש... לאזוכר 6. סר קאדוגן החליף את סיסמאות הכניסה למגדל גריפינדור פעמים ביום. תן דוגמא לסיסמא שהוא המציא... חי חרבי 7. להרמיוני היתה מערכת השעות העמוסה ביותר מכל השכבה. מאילו 2 שיעורים היא פרשה בסופו של דבר? גילוי עתידות וחקר מוגלגים 8. איך מפעילים את מפת הקונדסאים? אומרים 'הנני נשבע חגיגית שאני מחפש צרות!' 9. אז מי באמת פתח את חדר הסודות ובאמצעות מה/מי? וולדמורט באמצעות ג'יני 10. מי העלים את כל עצמותיו של הארי מתוך ידו? גילדרוי לוקהרט 1.הארי קיבל 4 מתנות יומולדת מ4 אנשים... מי האנשים ומה המתנות? באיזו שנה? 2.מה שמותיהם של ארבעת הדרקונים שנגדם נאלצו המתחרים להלחם? וולשית ירוקה, זנבקרנית הונגרית, שוודית קצרת חוטם, מכדררת האש הסינית. 3.פרד התבדח ואמר שג'ורג' רוצה להזמין מישהו לא הגיוני לנשף. את מי? פיג 4.ואת מי פרד הזמין לנשף (ברצינות...)? אנג'לינה ג'ונסון 5.עם מי רקד דמבלדור וואלס בנשף? מדאם מקסים 6.הסיסמא הראשונה בשנה הרביעית למגדל גריפינדור היתה... 7.איך קוראים למאכל הצרפתי שאהבה פלר? בויאבז 8.איך קראו לקללה שהפעיל מאלפוי, וגרמה לשיניה של הרמיוני לצמוח בקצב מהיר? לאיודע 9.ואיך קראו לקללה שהפעיל הארי וגרמה לאפו של גויל להתכסות בשלפוחיות מכוערות? לאיודע 10.ציין את שמו המלא של דמבלדור! (רמז: חפשו בספרים 5 ו3) אלבוס פרסיוול וולפריק בריאן דמבלדור

mikokikyo

New member
עונה^^

1-בוד המסכן נרצח ע"י תומכיו של וולדמורט, ששלחו לו צמח הורג מוסווה בעציץ. מה היה שם הצמח? מלכודת השטן, היא גם הייתה ההגנה של פרופסור ספראוט בספר הראשון... 2-ומה היה שמו הפרטי של בוד? אמ...לא זוכרת-_-" 3-כמה בנים הכרנו ממשפחת וויזלי בסך הכל? 7=9-2^^ 4-אמו של רון שמה לו בכריך משהו שהוא שונא בנסיעה בפעם הראשונה ברכבת להוגוורטס. מה היא שמה לו שם? בשר משומר|איכס| 5-כמה מתנות קיבל דאדלי ביום הולדתו ה11? אמ...38? 37, ואז עוד אחת, נדמה לי... 6-על איזה מטאטא רוכבת טונקס? קלינסוויפ 7, כמדומני^^ 7-כמה ינשופים הגיעו אל הארי אחרי תקרית הסוהרסנים? אמ...משרד הקסמים, סיריוס, ארתור, משרד הקסמים...4^^ 8-טונקס מסוגלת להפוך את מראה החיצוני איך שמתחשק לה. היא...מטאמורפמאגית^^ 9-מעל מה הטיס האגריד את הארי התינוק עם האופנוע המעופף של סיריוס, כאשר הארי נרדם? מעל הים^^ 10-דודה פטוניה הרבתה לומר שדאדלי נראה כמו תינוק של מלאכים... הארי הרבה לומר שדאדלי נראה כמו חזיר אמ...לא זוכרת, נדמה לי משנהו עם פאה
1.באיזו צורה הופיע הבוגארט של פרוואטי? מומיה^^ 2. בשיעור שיקויים הראשון לשנה השלישית, התלמידים הכינו שיקוי. השיקוי של נוויל קיבל במקום צבע ירוק-צבע כתום וסנייפ איים לנסות את השיקוי על הקרפד שלו. האם עכשיו תוכלו לומר מה היה השיקוי? שיקוי מכווץ^^ 3. מה הוא שמו המלא של קפטן קבוצת הקווידיץ' של סלית'רין? אמ...איזה מהם? היה את משהו מונטגיו, משהו אחר ומשהו אחר
4. מהו כישוף דוחה המים, שהטילה הרמיוני על משקפיו של הארי במשחק הראשון של עונת הקווידיץ' בשנתו השלישית? אמ...אני ממש לא זוכרת-_-" 5. כדי לפתוח את גיבנת המכשפה ולעבור למעבר תת קרקעי שמוביל להוגסמיד, צריך לטפוח על הפסל וללחוש... אמ...סומסום היפתח? 6. סר קאדוגן החליף את סיסמאות הכניסה למגדל גריפינדור פעמים ביום. תן דוגמא לסיסמא שהוא המציא... אמ...חי חרבי או משהו כזה... 7. להרמיוני היתה מערכת השעות העמוסה ביותר מכל השכבה. מאילו 2 שיעורים היא פרשה בסופו של דבר? חקר המוגלגים וגילוי עתידות, מהראשון כי היא חשבה שהיא לא צריכה ללמוד עליהם, ושזה סתם ביזבוז אומשו, ומהשני כי טרלוני שרלטנית זקנה ושגילוי עתידות לא ממש מדוייק והספרחים לא ממש עוזרים שם... 8. איך מפעילים את מפת הקונדסאים? "הנני נשבע, בזאת חגיגית, שאני מחפש צרות" (נדבקתי למשפט הזה^^) 9. אז מי באמת פתח את חדר הסודות ובאמצעות מה/מי? טום רידל בן השש עשרה פתח את חדר הסודות באמצעות היומן שלו, שדרכו הוא השתמש בג'יני וויזלי^^ 10. מי העלים את כל עצמותיו של הארי מתוך ידו? גילדרוי לוקהארט האוויל-_-" 1.הארי קיבל 4 מתנות יומולדת מ4 אנשים... מי האנשים ומה המתנות? באיזו שנה? אמ...הייתה גלימת העלמות מדמבלדור, הסוודר והפאדג' הביתי מגברת וויזלי, עוגות השיש אומשו כזה מהאגריד, ובטח עוד איזה משהו... 2.מה שמותיהם של ארבעת הדרקונים שנגדם נאלצו המתחרים להלחם? זנבקרנית הונגרית, מכדררת אש סינית, משהו הונגרי ועוד איזה משהו
3.פרד התבדח ואמר שג'ורג' רוצה להזמין מישהו לא הגיוני לנשף. את מי? פיגווידג'ןXD 4.ואת מי פרד הזמין לנשף (ברצינות...)? אנג'לינה ג'ונסון^^ 5.עם מי רקד דמבלדור וואלס בנשף? מקגונגל או מדאם מקסים... 6.הסיסמא הראשונה בשנה הרביעית למגדל גריפינדור היתה... אמ..קשה...אפשר את של השנה החמישית? בשנה החמישית זה היה מימבלוס מימבלטוניה^^ 7.איך קוראים למאכל הצרפתי שאהבה פלר? בויאבז 8.איך קראו לקללה שהפעיל מאלפוי, וגרמה לשיניה של הרמיוני לצמוח בקצב מהיר? לא זוכרת-_-" 9.ואיך קראו לקללה שהפעיל הארי וגרמה לאפו של גויל להתכסות בשלפוחיות מכוערות? גם לא זוכרת-_-" 10.ציין את שמו המלא של דמבלדור! (רמז: חפשו בספרים 5 ו3) אבל הקטע הוא בלי לחפש, לא? השם שלו הוא אלבוס פרסיוואל וולפריק בריאן דמבלדור^^ (ועל שמו הארוך מבוססת התאוריה של אבפורת' ראב דמבלדור^^) וואו...אני באמת צריכה לעשות חזרה על הספר הראשון, וגם קצת על הספר הרביעי...נכון שרואים שקראתי את הראשון לפני חודש וממש אחריו את החמישי? ושבגלל זה אני זוכרת ממש קצת מהראשון ויחסית הרבה מהחמישי...

מה יא

New member
אבוי, היה לי פעם באתר../images/Emo96.gif

אבל הוא נמחק. *מפשפשת ב-word* עכשיו גם ה-word אינו פועל. דבר מטופש. נדמה לי שזה אבד. חבל.

מה יא

New member
אוקיי, הנה.../images/Emo96.gif

את החידונים אני ושותפות שלי באתר הוגוורטוסט (www.hog.coo.co.il) כתבנו, ולמרות שהאתר נסגר חשוב לי שלא תשתמשו בהם בלי אישור ממני. אגב, יכול להיות שהם מאוד קלים, לא קראתי אותם מאז שהכנו אותם וזה היה די מזמן. חידון מס' 1 1) איך קראה פלר דלאקור להוגוורטס? 2) איך קרא ויקטור קרום להרמיוני? 3) מה ראה רון בראי של ינפתא? 4) מה היה סדר המתאבנים בספר השני? 5) איזה לחש פותח דלתות? 6) איך קוראים לאנשים שעובדים במחלקת המסתורין? 7) כמה שנים פרופ' טרלוני מלמדת בהוגוורטס? 8) מי היה בן הזוג של פאדמה פאטיל בנשף חג המולד בספר הרביעי? 9) מי היה הגנן בבית רידל? 10) מה הייתה הסיסמא הראשונה של בית גריפינדור בשנה הראשונה של הארי? חידון מס' 2 1. באיזה לחש השתמש הארי במשימה הראשונה? 2. מה היה צבע הגלימות של קראב וגויל בנשף חג המולד? 3. מה רון רצה לקנות להארי מהדובשנרייה? 4. מהם המרכיבים של השיקוי שהחזיר את וולדמורט? 5. מי היה אחיו של גדעון פרואט? 6. מה צבע העיניים של פירנזה? 7. מה צריך לומר כדי להפעיל את מפת הקונדסאים? 8. מה מסמלים ראשי התיבות צ"ד? 9. מה הביא לוקהרט לשיעור הראשון שלו? 10. כמה פעמים נכנס הארי להגיגית? חידון מס' 3 1. איזה קבוצת קווידיץ' אוהד רון? 2. איך נוצרת ביצת בסיליקס? 3. מה השם המלא של הרוח של גריפינדור? 4. איזה טעם של סוכריות ברטי בוטס גרם לדמבלדור לשנוא אותם בילדותו? 5. איך קוראים לארנב של לבנדר? 6. איך קוראים לאחיו של דמבלדור? 7. ממה עשוי שרביטו של סדריק דיגורי? 8. מהן הקללות שאין עליהן מחילה? 9. איך גילה הארי שעינו את הוריו של נוויל? 10. למה הפך הבוגארט של פארווטי פאטיל? חידון מס' 4 1) מה הסיסמא של אמבטיות המדריכים? 2) ממה עשוי השרביט של הארי? 3) איפה פגש הארי את מאלפוי לראשונה? 4) מה היו התפקידים של דולורס אמברידג? 5) איך קראו לאימו של האגריד? 6) מה הארוע שגרם להארי ורון להיות חברים של הרמיוני? 7) איך הגיע היומן של טום רידל אל ג'יני? 8) איך קוראים לנהג של האוטונוס? 9) איך אומרים גרזן בשפת הקשקושבלבוש? 10) ממה העכבישים פוחדים?

אניאניאני!

חידון מס' 1 1) איך קראה פלר דלאקור להוגוורטס? אוגוורטס? 2) איך קרא ויקטור קרום להרמיוני? הרמ- או- ניני 3) מה ראה רון בראי של ינפתא? את עצמו, מניף את גביע הקווידיץ' אל מול קהל מריע. 4) מה היה סדר המתאבנים בספר השני? גברת נוריס, קולין קריווי, ניק וג'סטין, פנלופה והרמיוני. 5) איזה לחש פותח דלתות? אלוהומורה. 6) איך קוראים לאנשים שעובדים במחלקת המסתורין? שושאיסטים. 7) כמה שנים פרופ' טרלוני מלמדת בהוגוורטס? 16. 8) מי היה בן הזוג של פאדמה פאטיל בנשף חג המולד בספר הרביעי? רון. 9) מי היה הגנן בבית רידל? פרנק ברייס. 10) מה הייתה הסיסמא הראשונה של בית גריפינדור בשנה הראשונה של הארי? שטויות במיץ עגבניות? חידון מס' 2 1. באיזה לחש השתמש הארי במשימה הראשונה? אציו. 2. מה היה צבע הגלימות של קראב וגויל בנשף חג המולד? הממ. לוזוכרת. 3. מה רון רצה לקנות להארי מהדובשנרייה? מקקים מצופים? 4. מהם המרכיבים של השיקוי שהחזיר את וולדמורט? דם, בשר ועצם. 5. מי היה אחיו של גדעון פרואט? המממ....לא זוכרת. 6. מה צבע העיניים של פירנזה? תכול יפיפה. 7. מה צריך לומר כדי להפעיל את מפת הקונדסאים? "הנני נשבע בזאת חגיגית שאני מחפש צרות" 8. מה מסמלים ראשי התיבות צ"ד? צבא דמבלדור 9. מה הביא לוקהרט לשיעור הראשון שלו? פיוניות. 10. כמה פעמים נכנס הארי להגיגית? כולל נח"ד? הממ, 8. חידון מס' 3 1. איזה קבוצת קווידיץ' אוהד רון? התותחים מצ'דלי. 2. איך נוצרת ביצת בסיליקס? אה, ביצה של תרנגולת שדגרה עליה צפרדע? 3. מה השם המלא של הרוח של גריפינדור? סיר ניקולס דה מימזי 4. איזה טעם של סוכריות ברטי בוטס גרם לדמבלדור לשנוא אותם בילדותו? קיא? 5. איך קוראים לארנב של לבנדר? לא זוכרת. 6. איך קוראים לאחיו של דמבלדור? אבפורת'. 7. ממה עשוי שרביטו של סדריק דיגורי? עץ מילה, או משו... 8. מהן הקללות שאין עליהן מחילה? קרושיאטוס, אימפריוס, אבדה קדברה. 9. איך גילה הארי שעינו את הוריו של נוויל? אה... דמבלדור? 10. למה הפך הבוגארט של פארווטי פאטיל? מומיה, או עין מדממת. נראה לי. או נחש קוברה. לא זוכרת. חידון מס' 4 1) מה הסיסמא של אמבטיות המדריכים? ריח אורנים 2) ממה עשוי השרביט של הארי? לא זוכרת. 3) איפה פגש הארי את מאלפוי לראשונה? בחנות הגלימות. 4) מה היו התפקידים של דולורס אמברידג? מורה להמכ"ה, מפקחת עליונה ומנהלת זמנית. 5) איך קראו לאימו של האגריד? וואו, זה ארוך. לא זוכרת. משו עם פ'. 6) מה הארוע שגרם להארי ורון להיות חברים של הרמיוני? הטרול בשירותי הבנות. 7) איך הגיע היומן של טום רידל אל ג'יני? לוציוס מאלפוי. 8) איך קוראים לנהג של האוטונוס? ארני. 9) איך אומרים גרזן בשפת הקשקושבלבוש? חחח, לא זוכרת. 10) ממה העכבישים פוחדים? מהבסיליסק, מוהאהאה!

skaramoosh

New member
בקשר לאמא של האגריד...

כזה אני יושבת ומנסה למצוא את השם שלה.. "אהה! אני יודעת!! קוראים לה פדופיליה!!!" -"אה בעצם זה לא יכולה להיות...." כאילו מה היא פדופילית

mikokikyo

New member
עונה^^

חידון מס' 1 1) איך קראה פלר דלאקור להוגוורטס? אמ...מאורת עכברושים? חורבה? משהו בסגנון? 2) איך קרא ויקטור קרום להרמיוני? הרמוני, ואחר כך הרם-און-ניני(זה הכינוי שליXD) 3) מה ראה רון בראי של ינפתא? את עצמו, לבד, מחזיק את גביע הבתים, את גביע הקויידיץ', קפטן הקבוצה, מדריך ראשי וקצת יותר גבוה^^ 4) מה היה סדר המתאבנים בספר השני? אני גם אמורה לזכור את זה? 5) איזה לחש פותח דלתות? אלוהמורה 6) איך קוראים לאנשים שעובדים במחלקת המסתורין? שושואיסטים(נדמה לי שגם לאנשים שעובדים במודיעין קוראים ככה) 7) כמה שנים פרופ' טרלוני מלמדת בהוגוורטס? 16, מעט יותר מהזמן שהארי היה חי^^(או 17, אם מתכוונים לסוף הספר השישי^^) 8) מי היה בן הזוג של פאדמה פאטיל בנשף חג המולד בספר הרביעי? רונלד וויזלי, בחירה גרועה במיוחד 9) מי היה הגנן בבית רידל? אמ...ממש שכחתי את זה, אבל זה הזקן המסכן הזה שנרצח...ממש ריחמתי עליו... 10) מה הייתה הסיסמא הראשונה של בית גריפינדור בשנה הראשונה של הארי? אמ...וואו, אני ממש לא זוכרת...שוב, עלי לחזור על הספר הראשון... חידון מס' 2 1. באיזה לחש השתמש הארי במשימה הראשונה? אציו! 2. מה היה צבע הגלימות של קראב וגויל בנשף חג המולד? אמ...שחור? 3. מה רון רצה לקנות להארי מהדובשנרייה? משהו כזה של ערפדים...סוכריות בטעם דם או משהו כזה... 4. מהם המרכיבים של השיקוי שהחזיר את וולדמורט? דם מהאויב, עצם מהאב, בשר מהמשרת^^ 5. מי היה אחיו של גדעון פרואט? אמ...וואו, קראתי את זה לפני קצת פחות מחודש...אני ממש צריכה לעשות חזרות יותר תכופות על הספרים... 6. מה צבע העיניים של פירנזה? כחול? 7. מה צריך לומר כדי להפעיל את מפת הקונדסאים? הנני נשבע בזאת חגיגית שאני מחפש צרות^^ 8. מה מסמלים ראשי התיבות צ"ד? צבא דמבלדור 9. מה הביא לוקהרט לשיעור הראשון שלו? פיוניות 10. כמה פעמים נכנס הארי להגיגית? אמ...משרד של דמבלדור, סנייפ, דמבלדור, דמבלדור, דמבלדור...נדמה לי שבערך חמש פעמים, פלוס מינוס^^ חידון מס' 3 1. איזה קבוצת קווידיץ' אוהד רון? התותחים מצ'דלי 2. איך נוצרת ביצת בסיליקס? מביצת תרנגול שדגרה עליה קרפדה או משהו כזה...מגעיל למדי, אם תשאלו אותי^^ 3. מה השם המלא של הרוח של גריפינדור? אואואו! את זה אני יודעת! פעם קראתי לעצמי מיקוקיקיודהמימזיפופינגטון, אז אני זוכרת! קוראים לו סר ניקולס דה מימזי פורפינגטון^^ (ניק-כמעט-בלי-ראש) 4. איזה טעם של סוכריות ברטי בוטס גרם לדמבלדור לשנוא אותם בילדותו? אמ...נזלת או קיא, משהו כזה... 5. איך קוראים לארנב של לבנדר? אמ...אני ממש לא זוכרת-_-" 6. איך קוראים לאחיו של דמבלדור? אברפורת' דמבלדור, או, כפי שטוענים, אברפורת' ראב דמבלדור^^ 7. ממה עשוי שרביטו של סדריק דיגורי? אני ממש לא זוכרת-_-" 8. מהן הקללות שאין עליהן מחילה? אימפריוס, קרושיאטוס ואבדה קדברה^^ 9. איך גילה הארי שעינו את הוריו של נוויל? הוא שמע על זה במשפט בהגיגית של דמבלדור 10. למה הפך הבוגארט של פארווטי פאטיל? למומיה חידון מס' 4 1) מה הסיסמא של אמבטיות המדריכים? אמ...לא זוכרת-_-" 2) ממה עשוי השרביט של הארי? 35 סנטימטרים, צינית, נוצת עוף חול של פוקס (אני לא בטוחה לדבי כלום חוץ מלגבי הנוצה) 3) איפה פגש הארי את מאלפוי לראשונה? בחנות הגלימות ההיא^^ 4) מה היו התפקידים של דולורס אמברידג? מורה להתגוננות מפני כוחות האופל, עוזרת בכירה לשר, מנהלת הוגוורטס, המפקחת העליונה על הוגוורטס^^ 5) איך קראו לאימו של האגריד? שוב, איני זוכרת-_-" 6) מה הארוע שגרם להארי ורון להיות חברים של הרמיוני? אילופו של טרול ההרים המסריח למדי שהארי ורון נעלו ביחד עם הרמיוני בשירותים של הבנות בשנתם הראשונה 7) איך הגיע היומן של טום רידל אל ג'יני? לוציוס מאלפוי זרק אותו לקדרה שלה ב'כרך ודף בע"מ', בתחילת הספר השני 8) איך קוראים לנהג של האוטונוס? ארצ'י 9) איך אומרים גרזן בשפת הקשקושבלבוש? אמ...לא זוכרת-_-" 10) ממה העכבישים פוחדים? מהבסיליסק, שפוחד מתרנגולים, שפוחדים מג'יני וויזלי, שפוחדת מטום רידל, שפוחד מהמוות, שלא מפחד מכלום בגלל שאין לו רגשות ושוב, מסתבר שאני צריכה לעשות חזרה לא רק על הראשון, אלא גם על השניועל הרביעי-_-"

מה ה מצב

New member
מקווה שזה נכון...

2. מה היה צבע הגלימות של קראב וגויל בנשף חג המולד? ירוק. (או שזה היה הצבע של מאלפוי?) 3) איפה פגש הארי את מאלפוי לראשונה? בחנות של מאדאם מלקין.

skaramoosh

New member
עונה

ואו חשבתי שאני סתם אוהבת הארי פוטר... מחבבת לא משהו מיוחד אבל עכשיו אני מגלה שאני יודעת את כל התשובות כמעט ואו... זה מוזר נראה לי אני יודעת את הספר חצי בעל פה חח... טוב... חידון מס' 1 1) איך קראה פלר דלאקור להוגוורטס? אוגאוטס משהו כזה 2) איך קרא ויקטור קרום להרמיוני? הרם- און- ניני 3) מה ראה רון בראי של ינפתא? את עצמו תלמיד מצטיין, מדריך ראשי, גביע הבתים, גביע הקווידיץ וכו' 4) מה היה סדר המתאבנים בספר השני? החתולה, ג'סטין, קולין+ ניק, הרמיוני +פנלופה (יכול להיות שהחלפתי בין ג'סטין לקולין לניק) 5) איזה לחש פותח דלתות? אלוהומורה 6) איך קוראים לאנשים שעובדים במחלקת המסתורין? שושואיסטים 7) כמה שנים פרופ' טרלוני מלמדת בהוגוורטס? אממ היא התחילה שנה לפני שהארי נולד 8) מי היה בן הזוג של פאדמה פאטיל בנשף חג המולד בספר הרביעי? רון 9) מי היה הגנן בבית רידל? אוו שכחתי איך קוראים לו 10) מה הייתה הסיסמא הראשונה של בית גריפינדור בשנה הראשונה של הארי? גם את זה שכחתי חידון מס' 2 1. באיזה לחש השתמש הארי במשימה הראשונה? אציו- לחש זימון 2. מה היה צבע הגלימות של קראב וגויל בנשף חג המולד? טחב 3. מה רון רצה לקנות להארי מהדובשנרייה? משהו עם דם או מקקים מצופים 4. מהם המרכיבים של השיקוי שהחזיר את וולדמורט? בשר המשרת שניתן מרצון, עצם האב שניתנה מבלי דעת ודם האויב שניתן בכוח 5. מי היה אחיו של גדעון פרואט? לא זוכרת 6. מה צבע העיניים של פירנזה? לא זוכרת 7. מה צריך לומר כדי להפעיל את מפת הקונדסאים? "הנני נשבע בזאת שאני מחפש צרות" 8. מה מסמלים ראשי התיבות צ"ד? צבא דמבלדור 9. מה הביא לוקהרט לשיעור הראשון שלו? פיוניות 10. כמה פעמים נכנס הארי להגיגית? אממ... 4 נראה לי חידון מס' 3 1. איזה קבוצת קווידיץ' אוהד רון? התותחים מצ'אדלי 2. איך נוצרת ביצת בסיליקס? כשצפרדע דוגרת על ביצה של תרנגולת 3. מה השם המלא של הרוח של גריפינדור? סר ניקולאש בלה בלה בלה 4. איזה טעם של סוכריות ברטי בוטס גרם לדמבלדור לשנוא אותם בילדותו? קיא 5. איך קוראים לארנב של לבנדר? לא זוכרת 6. איך קוראים לאחיו של דמבלדור? לא זוכרת (אני גרועה בעניין השמות) 7. ממה עשוי שרביטו של סדריק דיגורי? גם לא זוכרת 8. מהן הקללות שאין עליהן מחילה? אימפריוס, אבדה קדברה וקרושיאטוס 9. איך גילה הארי שעינו את הוריו של נוויל? כשהוא נכנס להגיגית של דמבלדור הוא היה במשפט של מי שעשה את זה 10. למה הפך הבוגארט של פארווטי פאטיל? איזה מומיה חידון מס' 4 1) מה הסיסמא של אמבטיות המדריכים? ריח אורנים 2) ממה עשוי השרביט של הארי? אני לא זוכרת איזה עץ אבל היתה שם נוצה של עוף החול של דמבלדור פוקס 3) איפה פגש הארי את מאלפוי לראשונה? בחנות הגלימות של מדאם מאלקין 4) מה היו התפקידים של דולורס אמברידג? מורה להתגוננות בלה בלה בלה, מפקחת עליונה, עוזרת מיוחדת של פאדג' ולא זוכרת אם היה עוד 5) איך קראו לאימו של האגריד? כנ"ל בעניין השמות 6) מה הארוע שגרם להארי ורון להיות חברים של הרמיוני? הם הצילו אותה מהטרול בשירותים בשנה הראשונה 7) איך הגיע היומן של טום רידל אל ג'יני? לוציוס מאלפוי שם אותו בספר שלה בזמן שהם היו בחנות כרך ודף 8) איך קוראים לנהג של האוטונוס? ארני? 9) איך אומרים גרזן בשפת הקשקושבלבוש? בלאדווק 10) ממה העכבישים פוחדים? בסיליסק

mikokikyo

New member
וואו!

"חידון מס' 4 1) מה הסיסמא של אמבטיות המדריכים? ריח אורנים" איך את זכרת את הפרט הזה? ו...בקטע של המתאבנים חשבתי שמתכוונים לאוכל באיזו סעודהXD

skaramoosh

New member
אה.. לא יודעת...

חח וגם אני בהתחלה חשבתי שהיא היא התכוונה למתאבנים מהמילה תאבון, הדברים האלה מלפני האוכל... גם אני לא יודעת איך אני זוכרת את זה.. פעם סגדתי סגידה מוחלטת להארי והייתי משחקת עם בת דודה שלי שאני הרמיוני והיא הארי חחחחח היינו בנות 7 או משהו... חחח זה מוזר נראה לי אני יודעת ת הספרים האלה חצי בעל פה

oshriti123

New member
מנסה!../images/Emo100.gif../images/Emo28.gif

חידון מס' 1 1) איך קראה פלר דלאקור להוגוורטס? אוגוורטס 2) איך קרא ויקטור קרום להרמיוני? הרם-און-ניני 3) מה ראה רון בראי של ינפתא? את עצמו לבד עם גביע הקווידיץ' וגביע הבתים. 4) מה היה סדר המתאבנים בספר השני? גברת נוריס, קולין קריוורי, ג'סטין פלצ'לי-משו, ניקכמעטבליראש, הרמיוני 5) איזה לחש פותח דלתות? אלוהומורה 6) איך קוראים לאנשים שעובדים במחלקת המסתורין? שושואיסטים 7) כמה שנים פרופ' טרלוני מלמדת בהוגוורטס? 16? 8) מי היה בן הזוג של פאדמה פאטיל בנשף חג המולד בספר הרביעי? רון וויזלי חידון מס' 2 1. באיזה לחש השתמש הארי במשימה הראשונה? אציו 2. מה היה צבע הגלימות של קראב וגויל בנשף חג המולד? שחור? 4. מהם המרכיבים של השיקוי שהחזיר את וולדמורט? איבר של המשרת הנאמן שנלקח מרצון, עצם של האב ודם של האויב הכי גדול שנלקח בכפייה. 6. מה צבע העיניים של פירנזה? תכלת 7. מה צריך לומר כדי להפעיל את מפת הקונדסאים? אני נשבע בזאת חגיגית שאני מחפש צרות[באנגלית-החתימה שלי] 8. מה מסמלים ראשי התיבות צ"ד? צבא דמבלדור. 9. מה הביא לוקהרט לשיעור הראשון שלו? פיונות היישר מהאחו. 10. כמה פעמים נכנס הארי להגיגית? בכל הספרים? אממ... בשני פעם, ברביעי פעם, ובשישי....6 פעמים בערך? אז שמונה בערך... חידון מס' 3 1. איזה קבוצת קווידיץ' אוהד רון? התותחים מצ'דלי 3. מה השם המלא של הרוח של גריפינדור? סר ניקולס דה מימזי פורפיגטון. 4. איזה טעם של סוכריות ברטי בוטס גרם לדמבלדור לשנוא אותם בילדותו? קיאXD 6. איך קוראים לאחיו של דמבלדור? אברפורת' 8. מהן הקללות שאין עליהן מחילה? אימפריוס, קרושיו ואבדה קדברה. 9. איך גילה הארי שעינו את הוריו של נוויל? בהגיגית. 10. למה הפך הבוגארט של פארווטי פאטיל? מומיה אאל"ט... חידון מס' 4 2) ממה עשוי השרביט של הארי? צינית אני חושבת... ונוצה מזנבו של עוף החול פוקס. 3) איפה פגש הארי את מאלפוי לראשונה? בחנות החלוקים של מאדם מאלקין. 6) מה הארוע שגרם להארי ורון להיות חברים של הרמיוני? הם הצילו אותה מטרול בגובה 4 מטרים, והיא חיפתה עליהם. 7) איך הגיע היומן של טום רידל אל ג'יני? מאלפוי שם לה אותו בקדרה. 8) איך קוראים לנהג של האוטונוס? ארני? לא, ארני זה הנהג... סטן! שנפיקייק או משהו כזה... 10) ממה העכבישים פוחדים? מהבסיליסק.

mikokikyo

New member
אמ...סתם שאלה...

עונים על השאלונים האלה בלי להסתכל בספרים, נכון? ו...אנשים, תוסיפו עוד שאלונים, זה כיף^^ ^^

למעלה